Odp: Ploteczki - ogólny Off Topic :D
u mnie też od rana całkiem ładnie...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
u mnie też od rana całkiem ładnie...
Witajcie w klubie ciekawa jestem jak na długo utrzyma sie bez deszczu!
[quote=biedroneczka4]U mnie za oknem też , ja dziś mam wywiadówkę , znowu mamuśki zarozumiałe co niektóre rewie mody urządzą a dzieci same pały noszą[/quote]
taka mentalnosc zakompleksionych kobiet
pogoda ładna a ja zdycham z zbyt niskiegocisnienia
Wiecie zamiast porozmawiać z dzieciakami i spedzać z nimi wiecej czasu to zajmują sie duperelami brzydko mówiąc, ostatnio mojej córki przyjaciółka nie miała nawet gdzie spać i była u nas w domu, bo matka piana wywaliła ją za drzwi, jakiś horror po prostu!
No horror - który niestety staje sie czyms powszednim ostatnio
Latanie za kasą, za bycie młodsza (czesto to teraz sie spotyka bo mamusie Panny) albo mamy które szybko zaszły w ciąze i teraz sie próbuja wyszaeć
tak i to jest smutne , moje dziewczyny czasem nie doceniają że mają mnie ale i tak koleżanki im zazdroszczą , bo ja jestem i przyjaciółka i powierniczką i chciałabym żeby moje relacje z dziećmi były takie zawsze!
Np. Wybieram sie z córkami na '' New moon'' premiera 20 listopada oszalałam na punkcie książki i film też nie najgorszy!
wspólnie spędzonego czasu nie da się zastąpić żadnymi pieniędzmi, a szczerej rozmowy nowymi ciuchami ....
No właśnie to jest przecież takie oczywiste ale u niektórych rodziców nie wykonalne
a mniędzy moją mama a mna jest za duza różnica wiekowa i jeszcze Ona w tym wieku dziwnym i cieżko jest się momentami dogadac
U nas dzisiaj pada od rana..
To niedobrze !
zaraz do domu !
[quote=malenka84]zaraz do domu ![/quote]
nie za dobrze Ci?
Ja mam awarie grzejnika woda sie leje już wezwałam pogotowie ztare rudery niby po remoncie ale i tak wszystko sie psuje!
[quote=justyna][quote=malenka84]zaraz do domu ![/quote]
nie za dobrze Ci? [/quote]
Ne, starsznie przemarzłam w pracy i chyba jakieś chorubsko mnie bierze
ja do 17 w pracy, potem jeszcze na pocztę i pewnie po 18 jak dobrze pójdzie będę w domku potem obiadek trzeba jakiś szybki zrobić i chwila dla siebie w końcu
odpoczynek w domu. a zaraz gorąca kapiel
Ale to zawsze rewia mody. Nienawidzę wywiadówek.
Wróciłam ale już nikogo nie ma pa pa dobranoc wszystkim
Jestem........i też sama
i ja tez bez nikogo
dzień dobry
Dobry
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź