Temat: Media Expert
Teraz mają promocję- do 50% zniżki, ale w praktyce to są w większości obniżki o kilkaset zł, np. od ceny ok. 2 tys., a na droższe produkty, takie ok. 5 tys., to nawet 1000 zł
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Teraz mają promocję- do 50% zniżki, ale w praktyce to są w większości obniżki o kilkaset zł, np. od ceny ok. 2 tys., a na droższe produkty, takie ok. 5 tys., to nawet 1000 zł
W stacjonarnym słabo to wygląda, tylko wybrane produkty i to w cenach porównywalnych z Media Markt po obniżce, więc gdzie ta promocja...? Jak jest prawdziwa okazja, to zaraz znika z półki.
Szukam sobie właśnie jakiegoś niedrogiego iphone'a...
Ja kupiłam tam okazyjnie Samsunga, model sprzed roku, a za 60 % ceny wyjściowej, więc się opłaca...
Tam ciągle są jakieś promocje, kupowałam ostatnio czajnik elektryczny i też był tańszy niż w innych sklepach
Obecnie są tam mikołajkowe przeceny, m.in. na tablety i smartfony:)
Na przedświątecznych przecenach też można sporo zaoszczędzić ,widziałam tam naprawdę tanie miksery
Mi się udało zaoszczędzić kilka złotych, niedużo, ale jednak coś (piątaka dokładnie) na nocnej obniżce 18 grudnia. Od godziny 19:00 obowiązywała zarówno w sklepie internetowym, jak i stacjonarnym.
Wgl w sklepie internetowym mają niższe ceny niż w stacjonarnych, z tego co zauważyłam. Kupowałam termowentylator i szukałam najpierw w zwykłych sklepach (w moim mieście są trzy), ale ten sam model był droższy o 15 złotych niż kupiony przez internet, a dostawa do salonu jest za free.
I po to się nie wyspałaś, żeby oszczędzić 5 zł..? To się nazywa nocna wyprzedaż po polsku...:/
E tam, o 19:00 kupiłam Od 17:00 godziny trwała. W sklepach stacjonarnych do 21:00, w internetowym do rana.
To jeszcze zdążyłaś na dobranockę Mnie jakoś nie pociągają nawet wieczorne wyprzedaże, może latem to bym się skusiła...
W piątek widziałam sporą kolejkę przed tym sklepem, więc pewnie znów coś "rzucili", żeby wyczyścić magazyny:)
Lubię ich nocne wyprzedaże, wtedy naprawdę są okazje cenowe...
Ja tam dawno nic nie upatrzyłam, mam wrażenie że te okazje to tylko chwyt reklamowy..
Trudno żeby sklep sprzedawał produkty bez zarobku czyli marży...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź