Temat: Diabetolog
Witam
Czy są na forum jakieś dziewczyny z Poznania? Szukam namiarów do diabetologa w Poznaniu, ale zależy mi na tym, żeby było to dobry specjalista. Czy może orientujecie się, do kogo warto się wybrać?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Czy są na forum jakieś dziewczyny z Poznania? Szukam namiarów do diabetologa w Poznaniu, ale zależy mi na tym, żeby było to dobry specjalista. Czy może orientujecie się, do kogo warto się wybrać?
Trzeba poczytać opinie, żeby to był dobry specjalista...
Właśnie takiego szukam, dzięki za podpowiedź:)
Do dobrego specjalisty warto jechać nawet przez pół Polski... Tylko później trzeba stosować jego zalecenia, a nie jak moja koleżanka, której nie wolno jeść pewnych potraw, ale je ubi i nie stosuje diety...
Najlepiej jeść wszystko ale z umiarem. Wtedy nie będzie problemów ze zdrowiem.
Diabetolog potrafi doradzić jak opanować problemy w cukrzycy...
Są poradniki na temat takiej diety, polecam.
Cukrzyca jest obecnie jedną z najczęstszych chorób cywilizacyjnych. Diabetolog, jako lekarz specjalista od cukrzycy zajmuje się profilaktyką, diagnozowaniem i leczeniem tego schorzenia, jak również innych chorób metabolicznych związanych z zaburzeniami gospodarki węglowodanowej. Jeżeli chcemy omówić swoją terapię albo podejrzewamy u siebie cukrzycę, w szczególności gdy odczuwamy takie objawy jak: nadmierna senność, głód po zjedzeniu posiłku, trudne gojenie się ran. Warto omówić to z diabetologiem.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź