Temat: operacje plastyczne
zdecydowałybyście się operacyjnie poprawić biust, usta, itd.?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zdecydowałybyście się operacyjnie poprawić biust, usta, itd.?
Biust na pewno. Ale nie mogę uzbierać pieniążków...
nie. chociaz kiedys chcialm odsyssac tłuszcz
ja kiedyś chciałam iść na zmniejszenie cycków
ale teraz jest fajnie, nie chcę chwilowo nic zmieniać!
BOTOKS
nigdy o tym nie myślałam i nadal się nie wybiram, ale przyznam że ceny mnie pozytywnie zaskoczyły
Ile to kosztuje?
* Kurze łapki: ok. 800 zł
* Zmarszczki poziome czoła: ok. 800 zł
* Zmarszczki pionowe czoła (tzw. lwie): ok. 800 zł
* Zmarszczki palacza nad górną wargą: ok. 400 zł
* Podnoszenie kącików ust: ok. 400-500 zł
* Szyja: ok. 1000 zł
faktycznie, nie jest tak źle z tymi cenami
[quote=angelcity89]faktycznie, nie jest tak źle z tymi cenami [/quote]
warto wiedzieć na wszelki ....
zanim my się zdecydujemy to NFZ będzie finansował zabiegi plastyczne
Chyba nie doczekam takiej przemiany...
nie no, aż taka stara nie jesteś
A ja czuje sie na razie dobrze we własnym ciele i ze swoimi zmarszczkami!
Ja nie miałam żadnych operacji plastycznych, ale jak bym miła dużo kasy, to bym sobie zrobiła coś.
Technika tak poszła do przodu, ze nie ma się czego obawiać.
Osobiscie nie zdecydowałabym sie na coś takiego. W przypadku osób z deformacjami np. po wypadkach to często jedyny sposób na przywrócenie normalnego wygladu i poprawe funkcjonowania ale nie dajmy sie zwariowac . To nie wizyta u kosmetyczki tylko poważny zabieg chirurgiczny z którym wiąża się takie same komplikacje jak z kazą inna operacją, w tym nawet zgon.
Ale jestem za nimi dla osób po wypadkach, by przywrócić ich dawny wygląd, choć w 50 %.
osobiście wolę zapobiegać niż leczyć i dlatego robię sobie maseczki, pilingi, ćwiczę i staram się zdrowo odżywiać, żeby nie zastanawiać się nad operacjami plastycznymi, które są ingerencją w moje ciało... Jakoś boję się skalpela, opuchlizny i bólu pooperacyjnego. Poza tym uważam, że każda kobieta ma w sobie wiele piękna i tak na prawdę to żadna z nas nie musi kierować się w strone ikon mody, bo po co?
Jak kobieta piękna ale skwaszona to i operacje nie poprawią wrażenia, które robi...
Ja tylko wtedy, gdybym miała jakąś część ciał nie pasującą do pozostałych, np. zbyt duży nochal czy pupa
ja sobie raz poprawiłam usta, efekt był przez pół roku, a teraz makijażem poprawiam urodę bo wydawać 1500 zł. na rok to nie na moją kieszeń
racja, makijaż jest tańszy i nie ma strachu że ktoś zrobi źle zabieg
A ja bym sobie zmniejszyła nos, gdyby nie było to takie kosztowne., Nie boje się samej operacji
Ja myślę ostatnio o tym, żeby sobie wyprostować duże palce u stóp. Co o tym myślcie? Któraś to robiła?
To jest operacja halluksów, oś innego niż chirurgia plastyczna. Spiłują narośl na kości i ze 2 miesiące wszystko będzie się goić
Może na początek spróbować separator? Nie od razu operacja...
I nie wolno chodzić w butach z wąskimi nosami, bo inaczej wada wróci
Moja kuzynka sobie zoperowała, coś zrobili nie tak i teraz ma bóle w palcach, już dwa razy była na poprawce i nic
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź