Odp: Buty
Mój facet je nosi, ale ja wolę delikatniejsze, typu Lasocki
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mój facet je nosi, ale ja wolę delikatniejsze, typu Lasocki
Te kwieciste glany - kalosze rzeczywiście super, mnie się bardziej podobają w wersji granatowej
[img]//www.merg.pl/data/gfx/pictures/medium/0/8/16180_1.jpg[/img]
oczywiście nie kupiłabym sobie takich bo w moim wieku już "nie wypada"
A dla mnie takie buty to już trochę przesada ja jednak wolę bardziej klasyczne
Buty to chyba słabość każdej kobiety, nigdy nie ma ich za mało, ja nie jestem w stanie policzyć ile par butów mam, bo mam je w tylu miejscach upchane, a co sezon jakaś nowa para się pojawi
[quote=justyna]ja swojego nawet nie chcę namawiać do japonek - nie lubię facetów w japonkach
a do kolorowych skarpet się pewnie niebawem przekona [/quote]
hahah, mam tak samo
A co myślicie o tych butach? air-max.pl/nike-air-max-90-hyperfuse-6 Zastanawiam się, czy nie sprawić sobie takich na wiosnę.
Jak dla mnie to przekombinowane. Ale kto co woli... Ja wolę stare sprawdzone trampki. Tym bardziej, że teraz nie robi się już takich standardowych, tylko bardzo stylowe i modne. Zauważyłam nawet, że dodają do nich koturny. Nie wiem czy to już nie przesada. Ma ktoś z Was takie buty? Wygodne w ogóle one są?
Nowe ZX sa świetne, ale wolę coś w stylu Meriwild z bogatszą kolorystyką
Ja uwielbiam buty a tutaj maja naprawdę duży wybór asortymentu. Mają bardzo fajne buciki o dobrej jakości i z gwarancją. Jestem zadowolona z tego sklepu, więc polecam gorąco wszystkim paniom, które uwielbiają buty.
Ojej, takich kwiecistych butów jak na foto wyżej, to w życiu nie założę - to raczej dla młodego pokolenia, a ja już wśród "rupieci";)
Glany w kwiaty bardzo fajne
U mnie jest jednak tak, że staram się łączyć przyjemne z pożytecznym i najczęściej nie wezmę butów ładnych a niewygodnych oraz brzydkich a wygodnych. Póki co - udaje mi się. Jestem jednak zwolenniczką wygody, dlatego butów bez obcasów mam dużo więcej, ale jakaś parka - może dwie na obcasach również się znajdzie.
Meriwild nam, ale nie moja stylistyka z kolei. Za to zakochałam się w takiej:
a gdzie według Was można kupić wygodne baletki?
znajoma twierdzi, że w biedronce. W każdych zawsze coś ją obdzierało, albo były nie wygodne i w zeszłym roku kupiła w biedronce i mówiła, że to najlepsze jakie miała. Wygodne a do tego bardzo tanie
zależy od rodzaju butka ja akurat kupiłam w chińskim markecie i jak już się rozchodzily to były swietne, najlepiej kupować butki z miękkiego materialu lub skorki
Ja oczywiście jak to kobietka mam kilka par szpilek ale na co dzień stawiam na wygodę i zakładam moje super wygone adidaski ZX
no tak, nie ma to jak dobre adidaski:)
Ale fakt - sportowe buty są bardzo wygodne do takiego codziennego chodzenia .
Uwielbiam szpileczki, zresztą pisałam o tym niedawno w wątku poświęconym nauki chodzenia w nich
W lecie do pracy szpileczki, sandałki na szpileczce, albo niewielkim obcasiku lub koturny - zdecydowanie moi faworyci. Jednak po pracy stawiam na wygodę i wkładam , wygodne, przewiewne, lubię chodzić w nich po domu, a są na tyle ładne, że wychodzę w nich po zakupy, albo na spotkanie ze znajomymi, świetnie pasują zarówno do długiej sukienki, jak i do szortów. Jedynie na rowerze jeździ mi się w nich niewygodnie
Teraz to tylko klapki i na płaskim i wyższe, za gorąco na inne buty
w taka pogode uwielbiam baletki, noga pewnie się trzyma. A jak długo wytrzymują wasze buty np. adidasy, takie w których chodzicie bardzo często?
W Biedronce? Butów tam jeszcze nigdy nie widziałam ;p ale też tam często nie bywam, także może akurat ;p Ja tam zawsze staram się mieć przynajmniej jedne z lepszej firmy, żebym miała pewność, że jak wybiorę się w jakąś całodzienną bieganinę, to mi się gdzieś w trakcie nie rozlecą Dlatego raczej gustuję w sklepach: url]fajną promocję
Fajne te kwieciste glany - kalosze, ale też nie wiem czy w moim wieku jeszcze wypada w takich się pojawiać wśród ludzi a moje ulubione buty to ostatnio adidasy, ponieważ zaczęłam biegać to i muszę mieć odpowiednie buty, tego typu: do wyboru do koloru
A ja właśnie chciałam sobie kupić jakieś nowe i nie mogę sie zdecydować czy lepsze czarne z długą cholewką czy raczej te zamszowe?
A powiedzcie co sądzicie o śniegowcach ? Widzę że wśród gwiazd cieszą się coraz większą popularnością
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź