Odp: Mój sprawdzony sposób na seksowne wyeksponowanie nóg
Bardzo lubię rajstopy w kratkę, a zauważyłam, że właśnie w nich moje nogi wyróżniają się w tłumie i dlatego podkreślam je właśnie tak jak tylko mogę najczęściej!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bardzo lubię rajstopy w kratkę, a zauważyłam, że właśnie w nich moje nogi wyróżniają się w tłumie i dlatego podkreślam je właśnie tak jak tylko mogę najczęściej!
Myślę, że aby seksownie wyeksponować nogi wystarczy nauczyć się ładnie chodzić na wysokich obcasach, które dodają uroku każdym, nawet tym niezbyt szczupłym nogom i do tego umożliwiają kuszące kołysanie biodrami:)
Fajnie jest pokazać nogi wtedy, jak inne kobiety ukrywają je pod spodniami np. zimą:) To jest dopiero atrakcja dla panów, taki rzadki widok !
Najbardziej widoczne są nogi świecące w ciemności, a za dnia "dające po oczach" soczystą pomarańczą albo czerwienią:)
Na wyeksponowanie moich nóg mam proste sposoby - pachnąca depilacja za pomocą pianki, później muśnięcie nóg oliwką dla złagodzenia i nawilżenia skóry. Zimą rajstopy z pionowymi wzorami lub takimi tylko u kostki, bo zwracają na siebie uwagę, a latem pończochy w spray'u które nie tylko nadadzą lekkiej opalenizny, ale również ukryją zaczerwienienia, pajączki czy inne drobne niedoskonałości;)
Oczywiście, że butyyy!!! Szpilki koniecznie na wysokim obcasie. Jestem wielbicielem takich butów, także chętnie się wypowiem Szczególnie sexy są buty na cienkiej szpilce idące w szpic z przodu. Do tego błyszczące i lakierkowe jak np. te [url]http://galeriaolesno.pl/product-pol-2097-Czolenka-Sala-1504-Koral.html[/url]
wg mnie cudne!
Taaak... Tylko jak w nich chodzić po nierównych chodnikach w moim mieście, gdzie przy co drugim kroku szpilka utyka w jakiejś dziurze albo tracę równowagę na wykrotach...:/ Chyba że jak się w nich wywrócę to dopiero będzie widok eksponujący nogi
Ostatnio edytowany przez Ksymena (2014-11-19 13:51:34)
Uwielbiam odkrywać nogi zakrywając je, np. długą spódnicą z rozcięciem z boku To tak, jakby przewrotne zaproszenie do zgłębiania tajemnicy, która kryje się pod nią... Bardzo intryguje mężczyzn, jak zauważyłam
Lubię przechadzać się tam, gdzie jest dużo luster lub innych powierzchni odbijających moją sylwetkę i eksponować nogi oceniając w odbiciu ich wygląd i to, czy wyglądają bardziej korzystnie z przodu, z boku czy z tyłu... Wniosek jest taki, że najlepiej prezentują się z boku i dlatego staram się zawsze tak ustawiać, żeby inni mogli podziwiać ich najkorzystniejsze odbicie!
Moje nogi są najlepiej wyeksponowane w kusej bieliźnie, wśród czerwonej pościeli, kiedy aksamitna różowość skóry kontrastuje z nią i czarnym kuszącym wdziankiem
Pończochy lub rajstopy w podłużne paseczki znakomicie podkreślają długość moich nóg, dlatego odkąd się zorientowałam w ich działaniu to już nie noszę żadnych innych
Moim sposobem na seksowne wyeksponowanie nóg są szpilki, krótka spódniczka do tego rajstopy lub pończochy. Mojemu Mężowi w tym wydaniu bardzo się podobam Dobry efekt przy długich nogach można również uzyskać przy długiej sukni z rozcięciem, najlepiej czerwonej
Najlepiej moje nogi podkreślają krótkie i dopasowane sukienki lub lekko otulające moje ciało, krótkie spódniczki i oczywiście spodenki. W tych stylizacjach czuję się kobieco i najwygodniej. W nich widać moje nogi i ich piękno. Do moich stylizacji zakładam buty na obcasie, ponieważ one znakomicie wydłużają nie tylko moją sylwetkę, ale i optycznie moje nogi. Wtedy mam nogi „aż do nieba”. Sukienki dodają mi kobiecości i elegancji, odkrywają moje zgrabne nogi i przyciągają męskie spojrzenia.
Żeby wyeksponować moje nogi chętnie zakładam zakolanówki, które kończą się tuż nad kolanem i intrygują tym przejściem na mniej lub bardziej prześwitującą rajstopkę
Zgrabne nogi? Studentka weterynarii nie ma zbyt wielu okazji do noszenia szpilek, a i sukienki kiedy Twoją pasją są konie i zwierzęta gospodarskie pojawiają się na Tobie jedynie okazjonalnie. Co zatem jest moim sekretem? Zdecydowanie nogi, które nie boją się wyzwań! Nogi chodzące na fitness, jezdzące na rowerze i biegające po schodach
Ja korzystam już z cieplejszych dni żeby założyć mini!
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź