Odp: Jakie nosicie kolory na paznokciach?
Obecnie pomalowane mam paznokcie matowym piaskowcem Wibo w nr 4. Piękny jest ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Obecnie pomalowane mam paznokcie matowym piaskowcem Wibo w nr 4. Piękny jest ![]()
Tylko czerwień. Do wszystkiego.
na Sylwestra kupiłam sobie złocisty z brokatem, a dzisiaj tylko odżywka
Ostatnio miałam dwa lakiery z p2. Dzisiaj znowu pokusiłam się o matowy piasek Wibo. Bardzo spodobał mi się ten efekt ![]()
Zakochałam się na nowo w czarnym i do tego macie ![]()
Ech, a ja własnie zaczęłam swoją pracę sezonową i przez jakiś miesiąc zupełnie nie opłaca mi się malować paznokci ![]()
teraz mam czerwone:) ale nie jakieś krwiste tylko dość przyjemne.
Czerwone, czerwone i jeszcze raz czerwona. I od czasu do czasu jakieś ciemne brązy czy szarości
Dziś kupiłam nowe z serii matowych tym razem różowy i się normalnie zakochałam <3
Uwielbiam czerwień, ale czasem mam potrzebę odmiany. Lubię tez odcienie mocniejszego różu. Zdarza mi się malować paznokcie na kolor czarny matowy, bakłażanowy błyszczący i szaro-beżowy. Próbowałam przekonać się do niebieskiego, ale mam wrażenie, że jakoś dziwnie wygląda na paznokciach. Jakbym byłam nastolatką, która właśnie wróciła z całonocnej zabawy na dyskotece. Pastelowy miętowy bardzo mi się podoba, ale nie mam odwagi go użyć. Beże stosuję rzadko. W jasnych kolorach nie czuję się najlepiej.
Ja maluję zwykle na czerwono lub na różowo ![]()
ja jaskrawe kolorki albo takie stonowane jak beze ![]()
Obecnie mam pomalowane paznokcie na ciemną zieleń ![]()
lubie zdystansowane kolory
Ja lubię pastele, rzadko coś bardziej wyrazistego, i to raczej na wieczorne wyjście
Dziś mam Jessica awakening 88 <3
[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10483067_835993489761518_3162076891396150500_n.jpg?oh=f37dba0c0084d36d7e4a509027e354f1&oe=54A396B2&__gda__=1419010875_50082b394223a90564f43544278be0f0[/img]
Ostatnio lubię brązy i beże w różnych odcieniach:)
A ja maluję na kolorowo: pomarańcz, róż, czerwień:)
różne, zależy od ubioru i i okazji:) nie lubię tylko żółtego i pomarańczu, reszta może być
Teraz wyłącznie wesołe, żeby poprawić sobie humor:)
Ostatnio mięta ![]()
Ja mam teraz ten drugi od lewej. Przy takiej pogodzie genialnie wygląda na paznokciach. Czasem go przełamuje jakąś czerwienią na jednym paznokciu, albo czernią. Genialnie to wygląda.
[img]//4.bp.blogspot.com/-HLvMAo9SScI/VEqTCY8oshI/AAAAAAAANuU/5XbqLtijRvI/s1600/Autumn%2Bin%2BNY9.jpg[/img]
Jesienny czas, więc ostatnio królują wszelkiego rodzaju beże, brązy i szarości ![]()
Ech... mam lakier My Secret, który w buteleczce ma cudowny granatowy odcień. Nazwa jest w zasadzie niewidoczna na naklejce, bo to drobniuteńkie czarne literki na ciemnym tle zawartości buteleczki, a brzmi: Purple Sparkle.
Na paznokciach kolor okazuje się być bardzo ciemnym fioletem. ZUPEŁNIE inny niż w buteleczce. Totalnie inny! Pff... no niby ładny, bo ja bardzo lubię ciemne, śliwkowe fiolety, a ten jest niemal czarny, ale liczyłam na to, że granat okaże się granatem.
Moja dziewczyna ma stały komplet lakierów: czarny, czerwony, jasnoniebieski, zielony, pomarańczowy, żółty, ciemnoniebieski. Używa je wymiennie.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź