Odp: Jaki kosmetyk zakupiłaś sobie ostatnio
Żel pod prysznic z niby algami czy coś, bo mnie zapach skusił.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 25 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Żel pod prysznic z niby algami czy coś, bo mnie zapach skusił.
No to zrobię siostrze prezent i jej kupię ten krem Effaclar duo+. Jest młoda niech się cieszy zdrową skórą, a nie martwi o pryszcze. Mam nadzieję, że pomoże, jak takie ma dobre opinie.
Ostatnio kupiłam sobie nawilżający krem do rąk
Wczoraj kupiłam w Hebe krem odżywczy Himalaya.
A ja pochwalę się swoim nowym peelingiem wygładzającym Phenome. Jeśli macie dziewczyny problem z cellulitem - polecam. Ja jestem naprawdę zadowolona i zamierzam dokupić sobie jeszcze balsam. Peeling nie tylko delikatnie i skutecznie ściera naskórek, ale i dostarcza skórze antyoksydantów i pozostawia ją nawilżoną. Polecam!
[img]//www.phenome.pl/files/Silhouette_dream/body_scrub_popup.jpg[/img]
Do kremu dokupiłam żel do mycia twarzy EFFACLAR, żeby lepiej oczyścić twarz
kupiłam z wibo paletke 4 korektorow do twarzy sa fajne kremowe ale mam problem ile nalozyc zielonego jakos nie chce wtopic się w skore nosa i widać go pod podkładem pomysły ?
a_grestowa, to dobrze, ze o nim piszesz, szukam czegoś na cellulit, bo niestety po ciąży moje uda i pośladki wyglądają gorzej niż brzuch Co ma w składzie? Jaka cena?
Duuużo ma w składzie kochana: wyciąg z zielonej herbaty, pieprz brazylijski, pestki z oliwki, drobinki ryżu, kasztanowiec, owies, pszenicę, ananas, grejpfrut (kompleksy ekstraktów), wyciągi z białej i czerwonej herbaty i wiele innych. Cena w miarę rozsądna za tę jakość 118 zł za 150 ml. Warto bo kosmetyk jest bardzo wydajny. Sama rozważam dokupienie sobie balsamu do niego.
Ja się zaopatrzyłam dziś w moj ukochany peeleng szafirowy z yoskine <3 Chyba jakbym nie kupiła to moja skóra twarzy by się na mnie obraziła. Już jak kilka dni temu wyciskałam resztkę z tubki to odczuwalam niedosyt. Nie mogę sobe wyobrazić, żebym go w swoich kosmetykach nie posiadała.
krem biodermic do szyi i dekoltu, czas zadbać o urodę również w tych miejscach:)
tonik ziaja, bo mycie wodą nawet przegotowaną powoduje przesuszenie mojej cery
dwie szminki z maybelline ale niestety nie trafiłam w kolor i leza ;/
Krem niveaQ10 - ciekawe czy będzie taki rewelacjny jak mówią w reklamie...
Produkty z serii Melisa, jeśli nie znacie to więcej o wartościach produktów na: , stosuję drugi miesiąc i już zauważyłam poprawę , cera jest gładsza , milsza w dotyku.
Ja sobie ostatnio zakupiłam podkład, ponieważ mi się skończył . Tym razem wzięłam Rimmel podobno świetnie kryje , no i jest nie drogi.
Uzywam od dluzszego czasu kosmetyki wloskiej firmy Bottega Verde, nareszcie dostepne tez w Polsce. Maja wszystko, doslownie wszystko do calej pielegnacji mozna zakupic tutaj, firma sprawdzona
Ja sobie ostatnio zakupiłam podkład, ponieważ mi się skończył . Tym razem wzięłam Rimmel , podobno świetnie kryje , no i jest nie drogi.
Mam go i uważam, że kryje bardzo przeciętnie...
Kupiłam ostatnio w Rossmannie dwie płukanki Prokudent oraz balsam do ciała Europrofit.
No to zamówiłam peeling i balsam, właśnie doszły (błyskawiczna dostawa z esklepu swoją drogą), więc od dzisiaj działam. Zapach mają świetny, lubię takie świeże herbaciano-cytrusowe zapachy, chociaż tutaj i ostra nutka pieprzu jest wyczuwalna, podoba mi się Peeling 1-2 razy w tygodniu wystarczy? Balsam codziennie? Ciekawe kiedy będą efekty, już się nie mogę doczekać
A ja sobie dzisiaj kupiłam swoje ukochane perfumy Ghost - chodzę szczęśliwa i zadowolona.
kaweczka i jak ten balsam? Zadowolona jesteś? Zastanawiam się nad dokupieniem właśnie balsamu albo serum i nie mogę się zdecydować. Chętnie poznam opinię z pierwszej ręki.
Może w weekend dopiero upoluję coś fajnego
pomadkę Avon berry berry:)
Olej kokosowy, to antidotum na urodowe problemy o każdej porze roku, a zwłaszcza jesienią, kiedy skóra potrzebuje szczególnego nawilżenia i otulenia podwójną barierą ochronną przed szkodliwym wpływem czynników atmosferycznych. Już od dawna go stosuję i nie zamienię na nic innego
masło naturalne do ciała i olejek z migdałów
Bardzo zadowolona Nie ukrywam, że kupiłam go ze względu na cenę, bo jest tańszy od serum, ale naprawdę mojej skórze służy stosuję go na całe ciało, świetnie nawilża i jest bardzo wydajny. Chociaż poczytałam kilka opinii i chyba po wypłacie kupi też serum, ale już do stosowania tylko na cellulit, a nie na całe ciało.
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 25 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź