Odp: Co zrobić na kolację?
Omlet z warzywami
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Omlet z warzywami
Paróweczki drobiowe z ketchupem Dworskim. Do tego świeży chlebek z bazylią. Mniam!
Chyba zrobię jakąś lekką sałatkę z fasolką szparagową, cieciorką i warzywkami
Cukinię pieczoną na oliwie z oliwek, krążki obtoczone w jajku i panierce są pyszne
Potrawka z kaszki kukurydzianej, warzyw i jajka
Ciemne pieczywko z białym serem posypanym siekaną bazylią i doprawionym odrobinką ketchupu dworskiego. Do tego jakaś lekka herbatka posłodzona miodem.
Naleśniki z twarogiem na słodko
Może jakieś placuszki warzywne na kefirze
kanapki z szynką, serem i rzodkiewką na waflach ryżowych:)
Planuję po raz pierwszy zrobić placki z kalafiora
Wczorajsze placki z kalafiora udane i pyszne
Dzisiaj było jajko na miękko i duuuużo warzyw
Ostatnio wieczorem mam ochotę na rybkę:) Wczoraj paluszki rybne z bułeczką, dzisiaj chyba też bo jeszcze 4 zostały, a nie mogą leżeć za długo w lodówce.
Kanapka z wędliną z kurczaka i pomidorek <3
Kasza kuskus, ugotowane jajko i duuuużo warzyw
Chodzą za mną jakieś proste kotleciki z warzyw...
U mnie pewnie jakieś dobre węglowodany. Po wysiłku w sam raz Może sałatka z kurczakiem lub makaron razowy z warzywkami.
koktajl odchudzający z cytrusów:)
Zostało mi trochę mięska z ugotowanego udka, więc zjem z warzywami
Pyszne ciastko z serem i morelą:)
Owsiany omlet biszkoptowy podany z duszoną dynią <3
Cześć, jestem tutaj nowy aktualnie zajmuję się wętkarstwem [url]http://ramzesdorsze.pl/[/url] i jedyne co moge sobie zjeść to dorsza:) Robicie mi tutaj na forum smaku a ja tylko ryby i ryby nuuda..:(
Dojem pewnie kaszę jaglaną która mi została z obiadu. Do tego jakieś warzywka
[quote=duda1]Cześć, jestem tutaj nowy aktualnie zajmuję się wętkarstwem [url]http://ramzesdorsze.pl/[/url] i jedyne co moge sobie zjeść to dorsza:) Robicie mi tutaj na forum smaku a ja tylko ryby i ryby nuuda..:([/quote]
Ogólnie nie rozumiem co ma piernik do wiatraka... Są przecież sklepy i to dość dobrze zaopatrzone
Ostatnio czytałam że owoców nie powinno się jeść na kolację, aja głownie je jem bo się odchudzam:)
[quote=Isia]Ostatnio czytałam że owoców nie powinno się jeść na kolację, aja głownie je jem bo się odchudzam:)[/quote]
Owoce zawierają dużo cukrów prostych, które lubią się odkładać. Poza tym ponoć lubią zalegać w żołądku. Chyba lepiej jednak wybrać warzywa
U mnie dzisiaj będzie pewnie duży i niezdrowy misz-masz, bo idę na imprezkę andrzejkową
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź