Odp: jaki nastrój macie dziś...?
w miare okej tylko trochę za ciepło
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 101 102 103 104 105 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w miare okej tylko trochę za ciepło
A jaaaa... to dzisiaj skończyłam 30 lat moje Panie
zestresowana....
Oj... zrelaksuj się Ulubiony serial albo film obejrzyj i zjedz ciastko )
[quote=niechcemisie]A jaaaa... to dzisiaj skończyłam 30 lat moje Panie [/quote]
No to przyjmij spóźnione życzenia: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! HAPPY BIRTHDAY zaśpiewam solo:)
[quote=malinka][quote=niechcemisie]A jaaaa... to dzisiaj skończyłam 30 lat moje Panie [/quote]
No to przyjmij spóźnione życzenia: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! HAPPY BIRTHDAY zaśpiewam solo:)[/quote]
Dziękuuuuuję!
Naprawdę mi zaśpiewasz? ;p suuuuper!
dzisiaj jakoś dziwnie nie mam na nic kompletnie ochoty://
_________
Duży [url=http://www.skup-aut-motocykli.pl/skup-aut-powypadkowych-uszkodzonych.html]skup samochodów uszkodzonych[/url]
A ja dopiero wstałam, jest 11:52... nie żebym się dopiero obudziła, po prostu oddałam się dłuższym marzeniom w łóżku. Nierealne rzeczy sobie wyobrażałam, ale i tak jest mi dzięki temu przyjemnie... znaczy było... przez chwilę, bo marzyłam o czymś, co dla wielu jest możliwe, bardzo możliwe, nawet dla większości powiedziałabym, tylko nie dla mnie (((
Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2014-08-15 11:54:46)
nie najlepszy bo obudziłam się już o 6.15, bo obudził mnie jakiś głośny dźwięk z parkingu i nie mogłam już drugi raz zasnąć...:/
całkiem ok, przecież już jutro weekend:)
Isia, co ja mam powiedzieć jak o szóstej rano obudził mnie ryk silnika, darcie opon, a za chwilę krzyk kobiety, bo jakiś szaleniec, jej facet chyba, odjechał z jej dzieckiem, biegła ulicą i krzyczała tak rozpaczliwie, że się serce krajało, chwilę później zaczęła go ścigać policja. Nie wiem co się stało, ale to było straszne.
niechcemisie to jak wycinek z filmu brzmi
Ja to jakoś się tak czuję " przeżuta, wypluta". Chyba faktycznie idę sobie poleniuchować
O dziwo niezły pomimo pecha...
Dobry
Ej dziewczyny, co się dzieje? Jedna przeżuta, druga wspomina o pechu, trzecia zapomniała dopisać słowo "bardzo" przed słowem "dobry".
Wy macie być szczęśliwe i zadowolone, ja już za Was się wypłaczę, obiecuję
Bardzo bardzo dobry:)
U mnie dzis słonecznie -nie tylko za oknem ale też w duszy:)
Dziś gorzej, ząb mnie znowu boli, a wolałabym tę kasę za leczenie przeznaczyć na coś innego:/
mój nastrój dzisiaj jest wisielczy, rano zatrzasnęłam się w aucie i potrzebne było [url=http://www.pogotowie-zamkowe-lodz.pl/awaryjne-otwieranie-samochodow.html]awaryjne otwieranie aut łódź[/url] siedziałam trzy i pół godziny w tym aucie!
Oj Milagro... Współczuję... nie ma chyba nic gorszego, ale olać już tą kasę, choć leczenie tanie nie jest. Nie myśl o niej, miej to za sobą, bo ból zęba to nie jest coś, co można odkładać, tak jak niektóre inne dolegliwości.
U mnie początek przeziębienia, ale się nie poddaję:)
Nie dawaj się
Ja dziś niewyspana jakoś... mimo tylu godzin snu...
a ja dzisiaj jestem chora mam gorączkę i się fatalnie czuję a jeszcze musiałam iść wysłać [url=http://goglobal24.pl/zagraniczne-przesylki-kurierskie/]paczki do niemiec[/url], a tak mi się nie chciało ruszać
Strony Poprzednia 1 … 101 102 103 104 105 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź