Temat: czy warto chodzić do kina?
Ja uważam że żadne kino domowe nie zastąpi atmosfery panującej w kinie prawdziwym , ostatnio byłam w Warszawie w kinie 5D rewelacja polecam!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja uważam że żadne kino domowe nie zastąpi atmosfery panującej w kinie prawdziwym , ostatnio byłam w Warszawie w kinie 5D rewelacja polecam!
Kino to fantastyczna sprawa. Chociaż u nas w mieście, to zanikający gatunek rozrywki. Pamiętam jak poszłam z synem na premierę "Złotego Kompasu" i musiałam 2 godz. czekać, żeby w kinie było 5 osób. Nieco więcej było na premierze "Harry Potter i Książę Półkrwi".
A gdzie te czasy, gdy stało się 2 godz. ale w kolejce za biletami?
Kino to super sprawa! tu gdzie teraz mieszkam byłam raz w kinie a potem kino się zawaliło..obecnie naprawiają i jak naprawią pewnie nie raz pójdziemy...
a mi to obojętnie czy oglądam film w kinie czy w domu:)
a na czym ostatnio byłyście? ja na WERONIKA POSTANAWIA UMRZEĆ
Ja chętnie się wybiorę na premierę '' Księżyca w nowiu '' 20 listopada!
Na Harrym Poterze i Epoce Lodowcowej
Ja byłam na '' Harrym '' o 12 w nocy bo to była premiera z dziećmi i było wspaniale młodsza córka cieszyła sie że właśnie idzie do kina w nocy
ja na london river w ramach festiwalu
lubię kino, ale nie znosze chodzić do kina 'do sklepu' - wszystkie galerie gdzie do kina trzeba przejść przez sklepy, a bilet jest po 30żł odpadają ...
lubię prawdziwe stare kina z klimatem!
Nie chodzę do kina, bo mogę oglądać na dvd - oja koleżanka jest kierownikiem w wypożyczalni, więc co chcę to mogę obejrzeć. Fakt, że nie ma klimatu jak w kinie, ale za to można przerwać i iść siku, albo zrobić coś do jedzenia czy picia, hehe
a czy ktoś był w kinie 5D? Ja byłam z dziećmi i było warto w Warszawie, fotele ruchome, czułyśmy zapach, wiatr, z pod foteli coś tam wylatywało i łapało nas za nogi, uprzedzam to nie dla małych dzieci ale dreszczyk emocji jest!
Do Warszawy to ja mam kawał drogi. Ale zazdroszczę takich rozrywek.
[quote=biedroneczka4]a czy ktoś był w kinie 5D? Ja byłam z dziećmi i było warto w Warszawie, fotele ruchome, czułyśmy zapach, wiatr, z pod foteli coś tam wylatywało i łapało nas za nogi, uprzedzam to nie dla małych dzieci ale dreszczyk emocji jest![/quote]
nie byłam, ale chciałabym
też nie byłam, ale kiedyś się wybiorę na pewno;)
patrzyłam na ceny... całkiem przyzwoicie, myślałam że to droższa impreza
kupię nam na Mikołajki dwa bilety
[quote=biedroneczka4]Ja chętnie się wybiorę na premierę '' Księżyca w nowiu '' 20 listopada![/quote]
ja też czekam na KSIĘŻYC W NOWIU
przeczytałam już całą sagę
ja czekam na premierę żony podróżnika w czasie, podobno film ma być w kinach na początku listopada
nie słyszałam o tym filmie
kino 5D znajduje sie w takiej galerii Fort Wola
ja się wybieam na dystrykt 9... i nie wiem co jeszcze polecacie? do 31 listopada mam vouchery do Cinema City (na 3seanse) i muszę na coś je zuzyć
idź na KSIĘŻYC W NOWIU
Na dystrykt 9 też mam ochotę iść, ale na Księżyc ... nie
Nie lubisz wampirów?
Ani wampirów, ani duchów ani tym podobnych historii.
Lubię wiedźmy i czarodziejów.
ja właśnie sie zastanawiam na co się wybrać ze swoim.
Mała moja ciągnie mnie na bajkę o klopsikach może sie wybiorę !
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź