Temat: Sofa czy narożnik ?
Planuję kupić nową sofę lub narożnik do salonu i nie wiem na co się zdecydować.
Co będzie praktyczniejsze ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Planuję kupić nową sofę lub narożnik do salonu i nie wiem na co się zdecydować.
Co będzie praktyczniejsze ?
To zależy jakiej wielkości masz salon.Ja mam nieduży salon i zdecydowałam się na narożnik zeby było sporo miejsca siedzącego.Wcześniej miałam sofę i fotel i zajmowały sporo miejsca w pokoju a do siedzenia tego miejsca nie było za dużo.
Według mnie narożniki lepiej prezentują się w małych mieszkaniach, lecz sofa wydaje się być wygodniejszym wyjściem, jeżeli zamierzamy używać jej również jako posłania.
A jaki duży salon, dużo w nim mebli?
Dla mnie lepszy jest narożnik:)
Ja mam sofę, a wolałabym narożnik ![]()
Ja mam sofę i ją wolę:)
Narożnik.
Bardziej podoba mi się narożnik
Na szczęście do sofy dokupiłam pufę, która po przystawieniu zmienia sofę w narożnik. Taki mały kompromis
Ale bardzo wygodny ![]()
Ja puf nie lubię.
sofa jest lepsza:)
zależy do jakiego pomieszczenia, u mnie lepiej się sprawdza narożnik
Narożnik ![]()
Głos na narożnik ![]()
Rozkładany narożnik - praktyczna opcja.
A może oryginalne drewniane łóżko z dybami? ![]()
[url]http://urodaizdrowie.pl/loze-z-aktywnymi-dybami-dla-wymagajacych[/url]
Ja lubię narożniki ale sofę też mam.
Ja wolę narożnik. Może na nim usiąść znacznie więcej osób. W salonie to bardzo ważne, prawda?
Bardzo mi się podoba, a Wam? Co o nim myślicie? Nie za ciemny?
Narożnik jest bardziej funkcjonalny i ja sama na ten meble postawiła. A jeśli chodzi o narożnik ze zdjęcia, to jak dla mnie jest trochę za ciemny. Ale do jasnych ścian powinien pasować.
na narożniku będzie zdecydowanie więcej miejsca
Jednak ja preferuję ogromną kanapę ![]()
Narożnik stanowczo. Jednak naprawdę trudno wybrać taką która będzie wygodna. Zjawiskowa jest skórzana jednak nie lubię tego gdy ześlizgiwuję się z niej..
Ja zamówiłam do salonu duży narożnik.
Jest to dobry polski producent mebli tak więc na ich stronie jest bardzo duży wybór. Na pewno coś znajdziecie dla siebie.
Jest w neutralnym kolorze tak więc co jakiś czas zmieniam na nim kolor poduch.
Bardzo podobają mi się narożniki w salonie, uważam że dużo lepiej wyglądają niż zwykłe [url=http://www.allemeble.com/Meble/Narozniki-wypoczynkowe-47]kanapy[/url]. Poza tym potrafią pomieścić dużo osób jednocześnie, więc idealnie sprawdzą się przy większej liczbie gości.
Zdecydowanie sofa, nieduża i zgrabna. Minęła już moda na narożniki, teraz mieszkanie musi mieć swoją przestrzeń, a nie być zagraconym muzeum mebli sprzed 10 lat!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź