Temat: krem pod oczy
Miała któraś z pań ten krem pod oczy rozświetlający, rozjaśniający zacienienia pod oczami Vichy Idealia?? Ja sobie właśnie zakupiłam i się zastanawiam kiedy zobaczę poprawę.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Miała któraś z pań ten krem pod oczy rozświetlający, rozjaśniający zacienienia pod oczami Vichy Idealia?? Ja sobie właśnie zakupiłam i się zastanawiam kiedy zobaczę poprawę.
Po kilku dniach zaczniesz zauważać stopniową poprawę. Dla piękności potrzeba trochę cierpliwości
Ja stosuje krem pod oczy ze świetlikiem i na początku nie zauważyłam zbyt dużej różnicy dopiero jak kumpela mi zwróciła uwagę to okazało się że rzeczywiście działa.
Ja stosuję już od miesiąca taki żel pod oczy z Delia Cosmetics z arniką.
Kupiłam go w aptece za ok 8zł i póki co jestem zadowolona. Nie tylko koi skórę pod oczami, ale przede wszystkim widać różnicę w kolorycie. Nie mam już takich sińców.
Pytałam się Pani z apteki i mówiła, że kremy czy właśnie żele z arniką są najlepsze na sińce
[quote=magaTA]Miała któraś z pań ten krem pod oczy rozświetlający, rozjaśniający zacienienia pod oczami Vichy Idealia?? Ja sobie właśnie zakupiłam i się zastanawiam kiedy zobaczę poprawę.[/quote]
Miałam i mam. Od samego początku koryguje efekt cieni, wyrównuje koloryt i wycisza zmęczenie. Ja jestem zadowolona.
Ja już stosowałam wiele kremów i niestety po żadnym nie widziałam efektów
[quote=magaTA]Miała któraś z pań ten krem pod oczy rozświetlający, rozjaśniający zacienienia pod oczami Vichy Idealia?? Ja sobie właśnie zakupiłam i się zastanawiam kiedy zobaczę poprawę.[/quote]
Na pewno niedługo zobaczysz poprawę. Ja mam krem do twarzy z tej serii i też jestem bardzo zadowolona. Nad kremem pod oczy też myślałam, bo to co dla mnie ważne, że są to kosmetyki hipoalergiczne, a mnie często kosmetyki uczulają. Kupuję zatem zawsze sprawdzone kosmetyki i do Vichy mam zaufanie.
Ja mam krem pod oczy z Ziaji. Tani i bardzo dobrze się wchłania
a ja posiadam z aa jest nawet dobry a może macie jakies ulubione?
[quote=rizzoli33]Ja mam krem pod oczy z Ziaji. Tani i bardzo dobrze się wchłania [/quote]
Miałam kilka kremów pod oczy Ziajki, ale mnie uczuliły
Czy stosować krem przed 30 rokiem życia, jęsli tak, to jaki?
Ja stosuję nawilżające kremy, pod oczy, na noc i na dzień, to wystarcza:)
Próbowałam FlosLek, Ziaja, AA, nie widzę szczególnych efektów. Kremy jak kremy czy tam żele. Myślę, że nie zaszkodzą, nawet jeśli nie pomogą i są delikatniejsze niż zwykły krem, choć zdarza mi się takim do buzi smarować też okolice oczu.
Mam roll-on maxmedical ze świetlikiem. W aptekach dostępne są dwa rodzaje: ze świetlikiem i z arniką. To taki żel w pisaku z metalową kulką, którym można robić masaż pod oczami, do opakowania dołączona jest instrukcja jak go wykonać.
[quote=Iwona-bloguje]Ja już stosowałam wiele kremów i niestety po żadnym nie widziałam efektów [/quote]
A jaką masz skórę? Moze Ci coś doradzę?
[quote=a_grestowa][quote=Iwona-bloguje]Ja już stosowałam wiele kremów i niestety po żadnym nie widziałam efektów [/quote]
A jaką masz skórę? Moze Ci coś doradzę?[/quote]
Ogólnie mało śpię, więc przydałoby się coś zmniejszającego opuchliznę i cienie pod oczami a przy okazji solidnie nawilżało.
bardzo dobry jest z wyciągiem z świetlika czy jakoś tak słyszałąm o nim bardzo dużo dobrego bodajże z ziaji jest
Ja obecnie używam kremu pod oczy i na powieki z wyciągiem z ziela świetlika firmy Eva Natura z serii Herbal Garden. Lekka konsystencja, dość szybko się wchłania, coś tam nawilża, ale też szału nie robi.
a macie jakies sposoby na bolące oczy ? tzn jak się siedzi długo przy komputerze
Moja droga, chciałabym znać na to sposób, ale póki co nic innego niż gimnastyka polecić nie mogę, a polega ona na ruszaniu gałkami ocznymi dookoła i wodzeniu wzrokiem po przekątnej prostokąta, poczynając od dolnych rogów i kierując wzrok ku górnych. Poza tym patrzenie na przemian na przedmioty oddalone mniej i bardziej od nas.
Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2014-08-08 13:57:02)
[quote=kornelcia]a macie jakies sposoby na bolące oczy ? tzn jak się siedzi długo przy komputerze[/quote]
krople do oczu z rodziny sztucznych łez.
Np keratostill albo tańszy odpowiedni lacrimal
Do tego co jakiś czas oderwać wzrok od komputera i skupić się na czymś daleko, najlepiej na czymś zielonym.
Wspominana gimnastyka tez może pomóc
właśnie też słyszałam o tych kroplach
Można też robić ćwiczenia oczu - patrzeć blisko a potem daleko, mrugać, itd
Krem pod oczy najlepiej działa jak go używamy schłodzony, prosto z lodówki:)
Ostatnio wklepuję olejek arganowy bo mam suchą skórę pod oczami
Miałam i szczerze się zawiodłam. Krem ma takie zabarwienie, że niby od razu widać poprawę bo MEGA lekko koryguje sińce pod oczami. Poza tym pozostawia jakąś dziwną powłokę pod oczami.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź