Odp: Co ugotować dziś na obiad?
Jeszcze nie mam żadnych konkretnych planów co do obiadu, ale chyba postawię na rybę i grillowane warzywa
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jeszcze nie mam żadnych konkretnych planów co do obiadu, ale chyba postawię na rybę i grillowane warzywa
Ja dzisiaj zrobiłam eksperymentalny placek ze startych ziemniaków i kiszonej kapusty. Zgięłam go na pół, do środka dałam szpinak a na górę jogurt grecki, słodką paprykę i natkę pietruszki. Wyszło pyszne i pewnie jeszcze nie raz powtórzę przepis
Mam kapustę i mielone w lodówce więc będą gołąbki:)
Gulasz rozgrzewający bo mi ciągle zimno tej wiosny:(
Dorsz w panierce, frytki i jakaś sałatka
Zupka cebulowa z kabanosami, już się dogotowuje:)
Dziś była kasza pęczak, jajko na miękko i surówka z kapusty kiszonej i pora. Na jutro planuję coś z soczewicą
Polecam pieczonego kurczaka z warzywami i ziemniakami a wszystko z jednego woreczka do tego dużo ziołowych przypraw:) Proste i pyszne
A ja Wam polecę coś naprawdę super!!! Kupiłam ostatnio olej rzepakowo-lniany Goldendrop. I jest świetny!!! Możecie stosować go do wszystkiego. Goldendrop jest dobry zarówno do podsmażania, do sosów, ciast a nawet jako masło!!! Świetny, naprawde
Kupilam pierwsze tej wiosny truskawki i robię pierożki na słodko:)
uwielbiam pierogi robie je gdy nie mam nic ciekawego w lodowce np. z farszem z jabłek i gruszek
dzisiaj będą uszka z barszczem
zapiekane udka kurczaka w sosie z ziołami prowansalskimi i do tego kasza gryczana, ogórek konserwowy
pomidorowa z kluseczkami:)
roladki ze schabu z serem i ogórkiem kiszonym pyszne są
chyba rosół z pieprzem rozgrzewający, bo mnie przewiało...
Dzisiaj była kasza gryczana, jajko i czerwona kapusta ze słoika. Na jutro planuję pieczone w piekarniku młode ziemniaki i udko z kurczaka oraz zestaw surówek <3
Ryż z prażonymi jabłkami - obiad na słodko:)
Knedle z truskawkami <3
Gulasz z dobrą swojską kielbasą:)
ZIemniaki z kotletem mielonym i kefirem z koperkiem
Kasza jaglana z koperkiem, pierś z kurczaka i surówka
Wyjątkowym daniem będzie zupa ryżowa z dodatkiem pieczarek, czerwonej papryki, kukurydzy oraz groszku. Jest ona ulubioną zupą całej mojej rodziny.
Ja pieczarki to tylko w pizzy uznaję:) A na obiad dziś pomidorowa ze świeżych pomidorów
Ja mogę jeść na okragło pieczarki, boczniaki, podgrzybki... Szkoda że jesień nie trwa cały rok:)
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź