Odp: Przysmaki na grill
Facet, a liczy kalorie... No, no, podoba mi się to 
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Facet, a liczy kalorie... No, no, podoba mi się to 
Mi też.
[quote=summerlove]Facet, a liczy kalorie... No, no, podoba mi się to  [/quote]
[/quote]
U mnie dziś będzie cukinia z grilla faszerowana pieczarkami i mięskiem mielonym - polecam, bo pyszna i zdrowa:)
Też mam grilla elektrycznego ale to jednak nie to samo. Nie ma to jak po staremu  Co do potraw ostatnio często robię pstrąga na grillu a u znajomego zakochałam się w serku pleśniowym w woli upieczonym na grillu. Skórka chrupiąca a środek się rozlewał <mniam>
 Co do potraw ostatnio często robię pstrąga na grillu a u znajomego zakochałam się w serku pleśniowym w woli upieczonym na grillu. Skórka chrupiąca a środek się rozlewał <mniam>
Polecam paprykę grillowaną oprószoną mozzarellą 
I chociaż sezon na [url=http://www.ketchupy.pl/produkty/pikantny-grillowy.html]grillowanie[/url] się skończył, to ja itak nie dam za wygrane! Dzisiaj na obiad planuje zrobić pierwszy raz pieczeń z ananasem w funkcji grilla! Zapewne to nie to samo co żywy ogień, ale namiastka lata dobrze mi zrobi.. 
Ostatnio edytowany przez Gosialka (2013-10-25 15:06:19)
Wystarczy mieć patelnię grillową i można "czuć" lato przez cały rok  Niestety nie posiadam jeszcze takiego cuda, ale muszę się koniecznie nabyć, żeby móc przyrządzać swoje ukochane szaszłyki
 Niestety nie posiadam jeszcze takiego cuda, ale muszę się koniecznie nabyć, żeby móc przyrządzać swoje ukochane szaszłyki 
Ja jeśli chodzi o grilla to preferuje ryby, warzywa i ewentualnie chude mięso. Raz nawet robiłam banany w skórce, nacięte z kostką czekolady w środku i to naprawdę była pycha...
Ja muszę spróbować w końcu spróbować z rybami, np. ze pstrągiem. Tylko mam pytanie, przygotowywać go w foli czy prosto na ruszt?
ja robię często rybke w marynacie najczęściej kupne i do foli i na grill mmm uwielbiam
popularne są też oscypki z grilla, ale to już kwestia gustu
fakt jadlam z dżemem pyszne to było
Oj, nie cierpię oscypków, więc takie wersje pewnie by mi nie odpowiadały.
Mam ochotę na duuużo warzyw z grilla, i jakąś rybkę do tego . Co polecacie?
kukurydza z masłem we foli jedliście ?
nie, ale dodajesz też jakieś przyprawy do niej?
Ja uwielbiam cukinię z grilla, do gorącej kiełbaski jest super!
Jutro robimy grilla, tradycyjna kiełbaska i karkóweczka do grillowanych ziemniaków i sosu czosnkowego też jest super:)
U mnie w domu to grill jest jednak przede wszystkim mięsny  )  obowiązkowo Marynowana karkóweczka ewentualnie jakiś kurczaczek ( piersi ) ale bez kaszanki to się nie obejdzie
)  obowiązkowo Marynowana karkóweczka ewentualnie jakiś kurczaczek ( piersi ) ale bez kaszanki to się nie obejdzie  domowy przysmak podczas sezonu grilowego no i wszelakie grillowane warzywka takie jak papryka , cukinia. Jako dopełnienie sosik czosnkowy z ziołami lub tzatziki.
 domowy przysmak podczas sezonu grilowego no i wszelakie grillowane warzywka takie jak papryka , cukinia. Jako dopełnienie sosik czosnkowy z ziołami lub tzatziki.
Podpisuję się pod wszystkim oprócz kaszanki... Od zawsze jej nie lubiłam, w żadnej postaci, z grilla też nie
U nas standardowo karkówka, ale zaprawiona kilka dni wcześniej, kiełbasa, skrzydełka, kaszanka ale bez krwi 
No i boczek 
Ostatnio robimy szaszłyki z warzyw (papryka, cukinia, pieczarki, cebula)
No i oscypki albo ser pleśniowy
najlepsza jest rybka, pstrąg albo sandacz
warzywa z przyprawami, np. cukinia, papryka, bakłażan...
Powiem szczerze, że troszkę mi się przejadły te cuda na grilla w postaci mięs i ostatnio lubię sobie podsmażyć warzywka: pieczarki, ziemniaki, cukinia.
ja lubię i grillowane mięso i warzywa:)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź