Odp: Jakie nosicie kolory na paznokciach?
Obecnie pomalowane mam paznokcie matowym piaskowcem Wibo w nr 4. Piękny jest
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Obecnie pomalowane mam paznokcie matowym piaskowcem Wibo w nr 4. Piękny jest
Tylko czerwień. Do wszystkiego.
na Sylwestra kupiłam sobie złocisty z brokatem, a dzisiaj tylko odżywka
Ostatnio miałam dwa lakiery z p2. Dzisiaj znowu pokusiłam się o matowy piasek Wibo. Bardzo spodobał mi się ten efekt
Zakochałam się na nowo w czarnym i do tego macie
Ech, a ja własnie zaczęłam swoją pracę sezonową i przez jakiś miesiąc zupełnie nie opłaca mi się malować paznokci
teraz mam czerwone:) ale nie jakieś krwiste tylko dość przyjemne.
Czerwone, czerwone i jeszcze raz czerwona. I od czasu do czasu jakieś ciemne brązy czy szarości
Dziś kupiłam nowe z serii matowych tym razem różowy i się normalnie zakochałam <3
Uwielbiam czerwień, ale czasem mam potrzebę odmiany. Lubię tez odcienie mocniejszego różu. Zdarza mi się malować paznokcie na kolor czarny matowy, bakłażanowy błyszczący i szaro-beżowy. Próbowałam przekonać się do niebieskiego, ale mam wrażenie, że jakoś dziwnie wygląda na paznokciach. Jakbym byłam nastolatką, która właśnie wróciła z całonocnej zabawy na dyskotece. Pastelowy miętowy bardzo mi się podoba, ale nie mam odwagi go użyć. Beże stosuję rzadko. W jasnych kolorach nie czuję się najlepiej.
Ja maluję zwykle na czerwono lub na różowo
ja jaskrawe kolorki albo takie stonowane jak beze
Obecnie mam pomalowane paznokcie na ciemną zieleń
lubie zdystansowane kolory
Ja lubię pastele, rzadko coś bardziej wyrazistego, i to raczej na wieczorne wyjście
Dziś mam Jessica awakening 88 <3
[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10483067_835993489761518_3162076891396150500_n.jpg?oh=f37dba0c0084d36d7e4a509027e354f1&oe=54A396B2&__gda__=1419010875_50082b394223a90564f43544278be0f0[/img]
Ostatnio lubię brązy i beże w różnych odcieniach:)
A ja maluję na kolorowo: pomarańcz, róż, czerwień:)
różne, zależy od ubioru i i okazji:) nie lubię tylko żółtego i pomarańczu, reszta może być
Teraz wyłącznie wesołe, żeby poprawić sobie humor:)
Ostatnio mięta
Ja mam teraz ten drugi od lewej. Przy takiej pogodzie genialnie wygląda na paznokciach. Czasem go przełamuje jakąś czerwienią na jednym paznokciu, albo czernią. Genialnie to wygląda.
[img]//4.bp.blogspot.com/-HLvMAo9SScI/VEqTCY8oshI/AAAAAAAANuU/5XbqLtijRvI/s1600/Autumn%2Bin%2BNY9.jpg[/img]
Jesienny czas, więc ostatnio królują wszelkiego rodzaju beże, brązy i szarości
Ech... mam lakier My Secret, który w buteleczce ma cudowny granatowy odcień. Nazwa jest w zasadzie niewidoczna na naklejce, bo to drobniuteńkie czarne literki na ciemnym tle zawartości buteleczki, a brzmi: Purple Sparkle.
Na paznokciach kolor okazuje się być bardzo ciemnym fioletem. ZUPEŁNIE inny niż w buteleczce. Totalnie inny! Pff... no niby ładny, bo ja bardzo lubię ciemne, śliwkowe fiolety, a ten jest niemal czarny, ale liczyłam na to, że granat okaże się granatem.
Moja dziewczyna ma stały komplet lakierów: czarny, czerwony, jasnoniebieski, zielony, pomarańczowy, żółty, ciemnoniebieski. Używa je wymiennie.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź