Odp: Co ostatnio sobie kupiliśmy
Dzisiaj sobie kupilam całkiem przypadkowo śliczny i bajecznie kolorowy szalik bo ma być chyba w końcu ta zima?... Czy nie?...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzisiaj sobie kupilam całkiem przypadkowo śliczny i bajecznie kolorowy szalik bo ma być chyba w końcu ta zima?... Czy nie?...
Ostatnio (przed świętami) kupiłam sobie bransoletkę i 100 % założę ją na sylwestra: ewcraft.eu/bg-1283-bransoletka-kamien-howlit . Trochę będę eksperymentować, bo połączę ją z miodową sukienką i butami, ale odkąd zobaczyłam Lively w takim połączeniu, to musiałam sama tak zrobić :-)
Ostatnio edytowany przez GabiR (2014-01-14 15:23:28)
Ostatnio nic nie kupowałam dla siebie gdyż święta były dostałem boską skórzaną torebkę
Ostatnio edytowany przez Dankan (2014-03-27 15:42:39)
Czapkę chociaż zimy nie widać, ale moja ulubiona już jest tak znoszona, że muszę ją wymienić na nową ulubioną:)
Rękawiczki nowe, bo moje już mi się znudziły:)
Kupiłam włóczkę, z której znajoma mamy zrobiła mi śliczną czapkę
Wiosenną kurteczkę na przekór zimie:)
Dziś kupiłam sobie śliczną, małą torebeczkę w sam raz na wieczorne wyjścia ze znajomymi
2 pary kozaczków, bo były mocno przecenione , normalnie bym kupiła 1:)
Dzisiaj to serduszko było na promocji
apart.pl/pl/srebro,c,1,22,10245
Wczoraj byłam z moim mężczyzną na zakupach i kupił mi nową zawieszkę do bransoletki - ślicznego kotka
Nowy pokrowiec na tableta, cały różowy:)
Spodnie skórzane:)
Etui w kwiatki na telefon i laptopa w promocji -razem zapłaciłam 39.99:)
Jednoczęściowy strój kąpielowy, potrzebowałam nowego na basen. Jestem bardzo zadowolona. Zapłaciłam 75 zł , kupiłam w sklepie oui.pl
Ja ostatnio chętnie zaopatruję się w sklepach internetowych. Jest to bardzo fajny, wygodny sposób. Wiele z nas pracuje i nie ma czasu na latanie po sklepach i dlatego uważam, że jest to świetne rozwiązanie. Sukienki w modnych wzorach i kolorach, uwielbiam!
bilety na autobus ^^
[url]http://loncieeek.blogspot.com/[/url]
Ja wybrałam się na letnie wyprzedaże do Blue city i kupiłam sobie dwie bluzki na lato, klapki, spodenki i okulary przeciwsłoneczne Zakupy w czasie wyprzedaży to sama przyjemność i oszczędność
Walizkę... mam nadzieję, że szybko ją spakuję i będę miała gdzie się z nią podziać....wrrrr.... bo tu się żyć nie da
Sandałki do sukienki kupionej wczoraj No i mam komplet
Ja ostatnio kupiłam sobie koszulkę piłkarską O taką [url]http://pilkarskie-koszulki.pl/damskie/koszulka-pilkarska-damska-holandia-wyjazdowa-away[/url] Ale to na Mundial, od tego czasu nie byłam jeszcze na zakupach
kosmetyki a dokładnie olejek arganowy, macadamia i kokosowy. czarne mydło i sól gorzką
beżowe sandałki
Taki fajny minutnik Electroluxa!
[img]//image.ceneo.pl/data/products/27478193/i-electrolux-e4ktat01.jpg[/img]
Ooo nawet nie wiedziałam że Electrolux produkuje takie rzeczy
Ale na pewno to super rozwiązanie
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź