276

Odp: Jaki kosmetyk zakupiłaś sobie ostatnio

Puder opalizujący Gosh, tusz do rzęs Margaret Astor i najnowsze odkrycie -  masło do ciała liczi i arbuz Floslek (wpadłam na to w sklepie online perfect fresh) i jak na razie sprawdza się całkiem nieźle.

277

Z racji projektu denko musiałam zastąpić zużyte produkty nowymi. W aptece internetowej zamówiłam:
- Fitomed, nawilżający krem tradycyjny
- Fitomed, ziołowy żel do mycia twarzy, do skóry tłustej
Natomiast w Rossmannie kupiłam jeszcze płukankę do higieny jamy ustnej.

278

Do płukania zębów polecam Colgate pro relief, zwłaszcza jak się ma nadwrażliwość

279

Ja płukam sacholem, najlepiej mi pomaga

280

Zwykły wywar z szałwi jest tka samo skuteczny, a tańszy

281

JA zakupiłam ostatnio o ten, jest świetny, pięknie pachnie, problem plam już zniknął, no a sam koszt to tylko 12 zl

282

Kupiłam tonik Aloe Active firmy Hean smile

283

Wczoraj poszalałam trochę w Ziaji i kupiłam sobie maseczkę regenerującą z glinką, kurację profilaktyczną przeciwko zmarszczkom i żel antycellulitowy. Zajrzałam również do Inglota, w którym wzięłam do wypróbowania jeden z matowych lakierów.

284

kupiłam sobie żel Drenafast do ciała, ma super skład algi, arnika, kofeina liczę na aksamitna skórę smile

[img=PunBB bbcode test]http://drenafast.pl/public/produkty/21-produkt.jpg[/img]

285

A ja  peeling zwalczający cellulit Eveline. Trzeba wyglądać na wiosnę:))

286

Kupiłam płyn do kąpieli Luksji o zapachu wafelków karmelowych. Pachnie obłędnie <3

287

płyn do kąpieli waniliowy z Body SHopa ^^

288

Mój nowy nabytek z którym się już na pewno nie rozstanę przez długi, długi czas...

289

Zakupiłam sobie ostatnio Sorayi z serii hialuronowy mikrozastrzyk serum przeciwzmarszczkowe 100% kwasu hialuronowego. Super sprawa. Efekt nawilżenia uzyskujemy natychmiast smile, wygładzona i przyjemnie napięta skóra twarzy. Tego właśnie oczekiwałam po przeczytaniu ulotki smile i zakupiłam sobie też jak zwykle przy okazji wizyty w Rossmanie garść maseczek Dermiki w jednorazowych saszetkach smile dzisiaj nałożyłam sobie Fresh&Go pod oczy i na powieki smile

290

Mam zapasy wszystkiego - ostatnie większe zamówienie robiłam po wakacjach. Teraz będę musiała zamówić sobie szampon - powiększający objętość włosów. Jedyny, który faktycznie tą objętość zmienia, a niestety na mieście u mnie się go nie kupi, nawet w drogeriach sad

291

Ostatnio kupiłam krem do rąk firmy Ziaja oraz Green Pharmacy. Najbliższym kosmetykiem, który będę musiała zakupić to szampon.

292

na imprezę rzęsy - kępki D-SML z firmy deni carte smile w dobrej cenie założę je na imprezę karnawałową!!!

293

Ja ostatnio zakupiłam krem na naczynka avene i muszę przyznać, zę bardzo mi się sprawdził. Ale która kobieta nie lubi sobie zafundować coś nowego smile

294

Właśnie wróciłam z zakupów smile Kupiłam szampon Schauma, Fresh it up do włosów przetłuszczających się i suchych na końcach (około 9 zł) i krem Under Twenty , Anti Acne, krem nawilżająco-matujący (około 15 zł).

295

Błyszczyk Oriflame i tonik Soraya do cery naczynkowej

296

Chusteczki do demakijażu, bo rano zawsze mi jest na zmywanie twarzy za mało czasu...

297

Chociaż na razie nie potrzebuję to skusiłam się na szampon jajeczny Barwy. Niektóre promocje w Rossmannie to zło big_smile

298

Oj tam, nigdy za dużo fajnych pachnących kosmetyków, trzeba w końcu mieć coś z życia:) Co nie, dziewczyny? big_smile

299

[quote=milky]Oj tam, nigdy za dużo fajnych pachnących kosmetyków, trzeba w końcu mieć coś z życia:) Co nie, dziewczyny? big_smile[/quote]

niby tak, ale potem będziemy z kosmetykami i bez pieniędzy big_smile

300

ALe pieniądze Ci zmarszczek nie wygładzą, a kremik i owszem:)

Ostatnio zakupiłam płyn micelarny Vichy i nieźle się sprawia muszę przyznać.