Odp: Jaki kosmetyk zakupiłaś sobie ostatnio
Puder opalizujący Gosh, tusz do rzęs Margaret Astor i najnowsze odkrycie - masło do ciała liczi i arbuz Floslek (wpadłam na to w sklepie online perfect fresh) i jak na razie sprawdza się całkiem nieźle.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 25 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Puder opalizujący Gosh, tusz do rzęs Margaret Astor i najnowsze odkrycie - masło do ciała liczi i arbuz Floslek (wpadłam na to w sklepie online perfect fresh) i jak na razie sprawdza się całkiem nieźle.
Z racji projektu denko musiałam zastąpić zużyte produkty nowymi. W aptece internetowej zamówiłam:
- Fitomed, nawilżający krem tradycyjny
- Fitomed, ziołowy żel do mycia twarzy, do skóry tłustej
Natomiast w Rossmannie kupiłam jeszcze płukankę do higieny jamy ustnej.
Do płukania zębów polecam Colgate pro relief, zwłaszcza jak się ma nadwrażliwość
Ja płukam sacholem, najlepiej mi pomaga
Zwykły wywar z szałwi jest tka samo skuteczny, a tańszy
JA zakupiłam ostatnio o ten, jest świetny, pięknie pachnie, problem plam już zniknął, no a sam koszt to tylko 12 zl
Kupiłam tonik Aloe Active firmy Hean
Wczoraj poszalałam trochę w Ziaji i kupiłam sobie maseczkę regenerującą z glinką, kurację profilaktyczną przeciwko zmarszczkom i żel antycellulitowy. Zajrzałam również do Inglota, w którym wzięłam do wypróbowania jeden z matowych lakierów.
kupiłam sobie żel Drenafast do ciała, ma super skład algi, arnika, kofeina liczę na aksamitna skórę
[img=PunBB bbcode test]http://drenafast.pl/public/produkty/21-produkt.jpg[/img]
A ja peeling zwalczający cellulit Eveline. Trzeba wyglądać na wiosnę:))
Kupiłam płyn do kąpieli Luksji o zapachu wafelków karmelowych. Pachnie obłędnie <3
płyn do kąpieli waniliowy z Body SHopa ^^
Mój nowy nabytek z którym się już na pewno nie rozstanę przez długi, długi czas...
Zakupiłam sobie ostatnio Sorayi z serii hialuronowy mikrozastrzyk serum przeciwzmarszczkowe 100% kwasu hialuronowego. Super sprawa. Efekt nawilżenia uzyskujemy natychmiast , wygładzona i przyjemnie napięta skóra twarzy. Tego właśnie oczekiwałam po przeczytaniu ulotki i zakupiłam sobie też jak zwykle przy okazji wizyty w Rossmanie garść maseczek Dermiki w jednorazowych saszetkach dzisiaj nałożyłam sobie Fresh&Go pod oczy i na powieki
Mam zapasy wszystkiego - ostatnie większe zamówienie robiłam po wakacjach. Teraz będę musiała zamówić sobie szampon - powiększający objętość włosów. Jedyny, który faktycznie tą objętość zmienia, a niestety na mieście u mnie się go nie kupi, nawet w drogeriach
Ostatnio kupiłam krem do rąk firmy Ziaja oraz Green Pharmacy. Najbliższym kosmetykiem, który będę musiała zakupić to szampon.
na imprezę rzęsy - kępki D-SML z firmy deni carte w dobrej cenie założę je na imprezę karnawałową!!!
Ja ostatnio zakupiłam krem na naczynka avene i muszę przyznać, zę bardzo mi się sprawdził. Ale która kobieta nie lubi sobie zafundować coś nowego
Właśnie wróciłam z zakupów Kupiłam szampon Schauma, Fresh it up do włosów przetłuszczających się i suchych na końcach (około 9 zł) i krem Under Twenty , Anti Acne, krem nawilżająco-matujący (około 15 zł).
Błyszczyk Oriflame i tonik Soraya do cery naczynkowej
Chusteczki do demakijażu, bo rano zawsze mi jest na zmywanie twarzy za mało czasu...
Chociaż na razie nie potrzebuję to skusiłam się na szampon jajeczny Barwy. Niektóre promocje w Rossmannie to zło
Oj tam, nigdy za dużo fajnych pachnących kosmetyków, trzeba w końcu mieć coś z życia:) Co nie, dziewczyny?
[quote=milky]Oj tam, nigdy za dużo fajnych pachnących kosmetyków, trzeba w końcu mieć coś z życia:) Co nie, dziewczyny? [/quote]
niby tak, ale potem będziemy z kosmetykami i bez pieniędzy
ALe pieniądze Ci zmarszczek nie wygładzą, a kremik i owszem:)
Ostatnio zakupiłam płyn micelarny Vichy i nieźle się sprawia muszę przyznać.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 25 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź