151

Odp: Co ostatnio sobie kupiliśmy

Da się, tylko trzeba wkręcić ułamaną część. Mój chłopak pali minimum paczkę, najczęściej prawie dwie. Znam takich co palą dużo więcej.

152

Pokupowałyście już fajne prezenty? Można wiedzieć co kupowałyście swoim najbliższym?

153

dla mamy kosmetyczkę z pędzelkami do makijażu, tata dostanie wodę po goleniu, siostra zegarek i pokrowiec na komórkę, także cieniutko w tym roku

154

Ja bym się cieszyła z takich prezentów. Mi by wystarczyło big_smile

155

A ja ostatnio sobie sprawiłam patelnię ze stali big_smile  Bardzo podobała mi się z wyglądu i muszę przyznać, że w kuchni też się sprawdza. Szczególnie nadaje się do gulaszy i duszenia potraw bo jest głęboka i duża wink
[img=PunBB bbcode test]http://patelnie.org/user/images/3d8bf04e01544b1d6039fb6b3a14cad4.jpg[/img]

156

Fajna. Lubię dusić warzywa na patelni, więc też mi się podoba smile

Kupiłam perfumę, dżinsy i ... tunikę i bluzkę, ktore od razu niechcący zniszczyłam sad
Miałam wybielacz na rękawiczkach, chciałam przełożyć ciuchy z miejsca na miejsce i załatwiłam sobie nową bluzkę i tunikę, bluzę i narzutę na łóżko. Jak to zobaczyłam wieczorem to siadłam i zbladłam. Jasne plamy w kształcie odcisków paluchów.

157

O! sad No to pech. A tunikę pokaż. Przy ostatniej wizycie outlecie zaszalałam - kupiłam 4 bluzki zamiast 1.

158

Kupiłam farbę w kolorze brzoskwiniowym i przemalowałam pokój:) , potem wymieniłam stare biurko na nowe i zaraz humor mi sie poprawił:)
Jest slicznie , aż mi się wychodzić nie chce..

159

a ja kupiłem sobie taką fajną mydelniczke do łazienki, stylową , żeby mi pasowała do wanny, którą zamierzam kupić - już mam nawet jedną upatrzoną bo bardzo miła obsługa mi w tym pomogła wink

160

Ja ostatnio wymieniałam wannę i powiem wam że trudno mi było się zdecydować, tak śliczne były...

161

Mam nową manię - koszulki "pakerki" we wszystkich kolorach. Wczoraj nabyłam dwie kolejne.

162

A co to takiego?...

163

Ja wreszcie dorwałam ciepłe, wzorzyste rajstopy smile

164

Już wiosna idzie, chyba Ci się nie przydadzą w tym sezonie wink

165

Oj, ja jestem straszny zmarzluch i praktycznie non stop noszę pod spodniami jakieś rajstopy/legginsy. Jest to niestety spowodowane zarówno wagą, jak i chorobą serca. Takie rzeczy w mojej szafie to podstawa.

166

A ja sobie kupiłam rękawiczki z futerkiem bo zima się jeszcze nie skończyła:)

167

Kurtkę na wyprzedaży, 60% tańszą niż była miesiąc temu...:)

168

ser żółty big_smile

a z mniej oczywistych rzeczy, to świetną książkę "Mózg Incognito" i czerwoną spódniczkę o! smile

169

Ja właśnie kupiłam sobie nowy telefon i rozpoczynam kurs internetowy z tej strony kursykomputerowewarszawa.pl. To już trzeci kurs jaki rozpoczynam i jestem pewna, że będzie tak samo świetny jak poprzednie. To, co w nim jest takiego niezwykłego, to to że jest napisany wyjątkowo zrozumiałym i łatwym do zapamiętania językiem. Nawet taki informatyczny laik jak ja jest w stanie go zrozumieć i nabyć dzięki niemu specjalistyczne umiejętności. Wcześniej ukończyłam między innymi kurs tworzenia stron internetowych i muszę przyznać, że teraz robię całkiem profesjonalne witryny. Zastanawiam się nad rozpoczęciem ich sprzedaży.

170

Ja już zaopatrzyłam się w cieplejszą kurtkę oraz jesienne buty smile Kuszą mnie jeszcze kozaki emu smile

171

[quote=Iwona-bloguje]Ja już zaopatrzyłam się w cieplejszą kurtkę oraz jesienne buty smile Kuszą mnie jeszcze kozaki emu smile[/quote]

a ja właśnie jeszcze nie mam ciepłego okrycia, w czwartek pojadę się chyba za czymś rozejrzeć...

172

Moi znajomi doczekali się w końcu dziecka i pomyślałam, że kupię im fotelik do samochodu, szukałam czegoś dobrego i w końcu zdecydowałam się na zakup fotelika BeSafe. Z tego co czytałam to ich foteliki są świetnej jakości. Mam nadzieję, że nie będę żałować big_smile

173

Ja sobie czapkę z szalikiem na allegro kupiłam, a teraz siedzę na kuzniasrebra.pl i nad kolczykami się zastanawiam. Tyle ich jest, że nie mam pojęcia jakie wybrać. A wam które się podobają?

174

[quote=daisygirl]Moi znajomi doczekali się w końcu dziecka i pomyślałam, że kupię im fotelik do samochodu, szukałam czegoś dobrego i w końcu zdecydowałam się na zakup fotelika BeSafe. Z tego co czytałam to ich foteliki są świetnej jakości. Mam nadzieję, że nie będę żałować big_smile[/quote]

Podobno sklep Tosia ma duzy wybór akcesoriów dla maluchów, w tym foteliki, wózki itp. w przystępnych cenach. Znajomi się u nich zaopatrują i są zadowoleni.

175

Ozdoby na ozdoby.
unikalni.pl/k96-Swieta-Bozego-Narodzenia.
W tym roku będzie, biało, delikatnie i ażurowo smile