651

Odp: Buty

Piękne... Ale całonocnych tańców na weselu sobie w nich nie wyobrażam...

652

Zakupiłam ostatnio cudowne szpilki. Niestety strasznie wysokie, bo mają aż 13 cm. Ale podoba mi się jak w nich wyglądam smile Więc je uwielbiam big_smile

653

To może do sypialni je będziesz zakładać, tam się raczej nie chodzi, ani nie stoi wink

654

Pewnie jak na szczudłach, zwłaszcza jak masz za mało wzrostu, bo tylko  do 8 cm to jeszcze noga naturalnie wygląda

655

Wzrostu to nie mam tak mało, bo mam 172 cm smile Ale wyglądam szczuplej big_smile A to duży plus po zimie big_smile

656

A ja kompletnie nie umiem chodzić na obcasach, wolę obuwie na płaskiej podeszwie i jak ostatnio musiałam przeżyć 12 godzin ślubu i wesela koleżanki i głupio założyłam 12cm koturny, to następnego dnia nie mogłam chodzić tak poobcierałam stopy sad

657

Dla nieprzyzwyczajonej stopy to faktycznie może być udręka. Dlatego ja sukcesywnie rozchadzam moje buty smile Żeby wytrwać w nich całą noc smile

658

Ja też na obcasach nie umiem chodzić, od lat przymierzam się do zakupu bo w końcu prawdziwa kobieta powinna mieć choć parę butów na obcasie ale dotychczas nie kupiłam smile może jakaś okazja mnie zmusi big_smile

Ostatnio edytowany przez Krecik (2013-07-18 12:01:12)

659

Na codzień również jestem zwolenniczką płaskiego obuwia, ale co szpilki to szpilki smile

660

Ja zakładam rzadko, przy wzroście 171 to nie potrzebne

661

Ja też nie chodzę w szpilkach codziennie smile Z lenistwa tongue

662

Ja wolę koturny, są bardziej stabilne

663

Ja kocham obcasy smile

664

Ja znalazłam kilka fajnych modeli w internecie, więc podsyłam link
glamki.pl/moda/nowe-kolekcje/bershka-zima-2014-

665

Ja lubię wszystkie buty - i na płaskim, i na wysokim obcasie. W tym roku na jesień postanowiłam zaszaleć i kupiłam lity z 11-centymetrowym obcasem i 4-centrymetrową platformą big_smile Robią wrażenie i są dosyć wygodne smile

666

Właśnie je dostałam -
Tanie, ładne i i ciepłe - takich właśnie chciałam. Buciki wyglądają genialnie. Jestem mega zadowolona. 3 tygodnie chodziłam i szukałam po mieście - efekty zerowe ;/

667

Są genialne, poważnie ;-) Kupiłam w tym roku na Mergu kalosze, kilka dyszek, ale buciki po prostu kosmiczne ;-)
Kupowanie butów w sieci bardzo mi się spodobało. W sumie za małą kasę kupuje się genialne buciki ;-)

668

Pokażesz je? Kupowanie w sieci zrobiło się fajne od momentu wprowadzenia prawa o zwrotach produktów kupionych przez internet. Bo w sumie to można kupić sobie cokolwiek, a jeśli nie będzie pasowało, to zwrócić, koszty zwrotu i tak pokrywa sklep.

669

Proszę -  Sama przyznaj, że są kosmiczne ;-)
Mnie strasznie się podobają, co wygody - jak to kalosze, mają chronić stopy przed przemoczeniem.
Nie są to buty do chodzenia przez cały dzień po mieście.

670

No kosmiczne to one rzeczywiście są ;-) Widziałam też kalosze stylizowane na kozaki, ale również inne ;-)
Były też trampki. W zasadzie teraz można znaleźć kalosze stylizowane na każde obuwie, i wygląda to całkiem nieźle.

671

Świetnie wyglądają też kozaki w wydaniu kaloszowym, nawet bardziej niż świetnie. Wszystko kwestia wykonania, bo niektóe projekty faktycznie są skopane, ale duża część wygląda po prostu super ;-))

672

mi najbardziej podobają sie botki <3

673

Ciekawe te buty.

674

A co sądzicie o markowych Tommy Hilfiger ? Z gwarancją i dobrej jakości  . Mi się podobają, a jak wam ?

675

Lubię markowe, ale akurat nie Hilfinger, te są zbyt "westernowe", jak dla mnie