Odp: Buty
Piękne... Ale całonocnych tańców na weselu sobie w nich nie wyobrażam...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Piękne... Ale całonocnych tańców na weselu sobie w nich nie wyobrażam...
Zakupiłam ostatnio cudowne szpilki. Niestety strasznie wysokie, bo mają aż 13 cm. Ale podoba mi się jak w nich wyglądam Więc je uwielbiam
To może do sypialni je będziesz zakładać, tam się raczej nie chodzi, ani nie stoi
Pewnie jak na szczudłach, zwłaszcza jak masz za mało wzrostu, bo tylko do 8 cm to jeszcze noga naturalnie wygląda
Wzrostu to nie mam tak mało, bo mam 172 cm Ale wyglądam szczuplej A to duży plus po zimie
A ja kompletnie nie umiem chodzić na obcasach, wolę obuwie na płaskiej podeszwie i jak ostatnio musiałam przeżyć 12 godzin ślubu i wesela koleżanki i głupio założyłam 12cm koturny, to następnego dnia nie mogłam chodzić tak poobcierałam stopy
Dla nieprzyzwyczajonej stopy to faktycznie może być udręka. Dlatego ja sukcesywnie rozchadzam moje buty Żeby wytrwać w nich całą noc
Ja też na obcasach nie umiem chodzić, od lat przymierzam się do zakupu bo w końcu prawdziwa kobieta powinna mieć choć parę butów na obcasie ale dotychczas nie kupiłam może jakaś okazja mnie zmusi
Ostatnio edytowany przez Krecik (2013-07-18 12:01:12)
Na codzień również jestem zwolenniczką płaskiego obuwia, ale co szpilki to szpilki
Ja zakładam rzadko, przy wzroście 171 to nie potrzebne
Ja też nie chodzę w szpilkach codziennie Z lenistwa
Ja wolę koturny, są bardziej stabilne
Ja kocham obcasy
Ja znalazłam kilka fajnych modeli w internecie, więc podsyłam link
glamki.pl/moda/nowe-kolekcje/bershka-zima-2014-
Ja lubię wszystkie buty - i na płaskim, i na wysokim obcasie. W tym roku na jesień postanowiłam zaszaleć i kupiłam lity z 11-centymetrowym obcasem i 4-centrymetrową platformą Robią wrażenie i są dosyć wygodne
Właśnie je dostałam -
Tanie, ładne i i ciepłe - takich właśnie chciałam. Buciki wyglądają genialnie. Jestem mega zadowolona. 3 tygodnie chodziłam i szukałam po mieście - efekty zerowe ;/
Są genialne, poważnie ;-) Kupiłam w tym roku na Mergu kalosze, kilka dyszek, ale buciki po prostu kosmiczne ;-)
Kupowanie butów w sieci bardzo mi się spodobało. W sumie za małą kasę kupuje się genialne buciki ;-)
Pokażesz je? Kupowanie w sieci zrobiło się fajne od momentu wprowadzenia prawa o zwrotach produktów kupionych przez internet. Bo w sumie to można kupić sobie cokolwiek, a jeśli nie będzie pasowało, to zwrócić, koszty zwrotu i tak pokrywa sklep.
Proszę - Sama przyznaj, że są kosmiczne ;-)
Mnie strasznie się podobają, co wygody - jak to kalosze, mają chronić stopy przed przemoczeniem.
Nie są to buty do chodzenia przez cały dzień po mieście.
No kosmiczne to one rzeczywiście są ;-) Widziałam też kalosze stylizowane na kozaki, ale również inne ;-)
Były też trampki. W zasadzie teraz można znaleźć kalosze stylizowane na każde obuwie, i wygląda to całkiem nieźle.
Świetnie wyglądają też kozaki w wydaniu kaloszowym, nawet bardziej niż świetnie. Wszystko kwestia wykonania, bo niektóe projekty faktycznie są skopane, ale duża część wygląda po prostu super ;-))
mi najbardziej podobają sie botki <3
Ciekawe te buty.
A co sądzicie o markowych Tommy Hilfiger ? Z gwarancją i dobrej jakości . Mi się podobają, a jak wam ?
Lubię markowe, ale akurat nie Hilfinger, te są zbyt "westernowe", jak dla mnie
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź