626

Odp: Buty

ja uwielbiam płaskie buty wink nie tak dawno sprawiłam sobie takie: , i cierpię gdy zbliża się jakieś wesele i muszę ubrać szpileczkę. .. hmm i teraz taka okazja nastała ... Ratunku!! potrzebuję jakieś ładne paseczki do szarej sukienki smile

627

Najważniejsze jest dla mnie, żeby buty były wygodne.)Nie zdarzają mi się raczej zakupy na zasadzie "podobają mi się tak bardzo, że mimo że niewygodne to kupię". Uwielbiam zarówno szpilki, jak i sandałki czy balerinki. Ogólnie lubię ładne butki ;D

628

Lubię ładne buty ale staram się nie popadać w ilość tylko w jakość. Niestety wiele ładnych okazuje się być niewygodne.

629

Mi tam niższa jakość nie przeszkadza, bo lubię co sezon zaopatrywać sie w nowości.

630

Mi również, ważne żebym czuła się w nich dobrze

631

A jakieś fajne na koturnie kolorowe widziałyście?

632

Ale takie na lato czy jesień/wiosnę?

633

No jesienne bardziej. Przecie jesień teraz. smile)))

634

Na deezee są fajne koturny i w dość przystępnych cenach smile warto poszukać, często są tam też promocje.

635

Ja przywiązuję wagę do tego żeby buty były polskich firm, lub dobrych zagranicznych. Ale chyba wszystkie buty mam z polskich firm, Lesta, Wojas, a kozaki kupiłam firmy Eska, to moje pierwsze buty tej firmy ale mam oko na czółenka na obcasiku też z tej firmy.
Niestety dla syna jestem zmuszona kupować tanie buty sportowe bo noga mu szybko rośnie i ciągle dokupuję następne.

636

Ja chyba podobnie jak Krecik lubuję się w Polskich firmach, tak między bogiem a prawdą to chyba połowa mojej "obuwniczej" szafy to Wojas smile

637

[quote=niechcemisie]Mi tam niższa jakość nie przeszkadza, bo lubię co sezon zaopatrywać sie w nowości.[/quote]

Mnie to z czasem męczy, wolę jednego buta kupić, niż co kilka miesięcy szukać nowego.

638

pamiętam jak byłam z koleżanką w jakiejś galerii handlowej i te cudowne buty z dezee stracił obcas...cudownie wink

639

[quote=Krecik]Ja przywiązuję wagę do tego żeby buty były polskich firm, lub dobrych zagranicznych. Ale chyba wszystkie buty mam z polskich firm, Lesta, Wojas, a kozaki kupiłam firmy Eska, to moje pierwsze buty tej firmy ale mam oko na czółenka na obcasiku też z tej firmy.
Niestety dla syna jestem zmuszona kupować tanie buty sportowe bo noga mu szybko rośnie i ciągle dokupuję następne.[/quote]
No i tutaj uwaga na te buty Lesta, bo w sklepach można kupić za tę samą cenę podróbkę, tak jak mi się to zdarzyło. Wszystkie znaki, emblematy, wsio identyczne, cena ta sama, sklep z orginalnymi butami, tylko jakiegoś tam jednego milimetrowego paseczka brakowało - tak stwierdziła pani w innym sklepie mówiąc, że mnie oszukano.

640

ja miałam również problem z kozaczkami jak zalożycielka watku, jednak u mnie nie można było dobrac ich bo mam 39 a łydkę bardzo szczuplą i strasznie wszystkie odstawały, a botki to już wogóle odpadaja. Kupiłam takie jak mi się podobają i zanioslam do szewca żeby zwęził i o dziwo udało mu sie:)

641

Poświąteczne wyprzedaże to zawsze czas ogromnych zakupów dlatego warto wybrać takie sklepy, które oferują najlepsze produkty, żeby potem nie żałować. Moim zdaniem warto sprawdzić ofertę od lovetoshoes.pl, bo mają w ofercie naprawdę dobrej jakości, modne buty i w dodatku w przystępnej cenie.

642

mam swój ulubiony sklep - alebuty.pl - tam są najlepsze promocje w sieci...

643

[quote=sylciar]ja miałam również problem z kozaczkami jak zalożycielka watku, jednak u mnie nie można było dobrac ich bo mam 39 a łydkę bardzo szczuplą i strasznie wszystkie odstawały, a botki to już wogóle odpadaja. Kupiłam takie jak mi się podobają i zanioslam do szewca żeby zwęził i o dziwo udało mu sie:)[/quote]

Wow, nie sądziłam, że tak można sobie kozaka zwęzić... To pewnie da się też wszyć jakiś dodatkowy materiał/pasek skóry, żeby buta rozszerzyć?

644

to ja mam odwrotnie, za grube łydki...

645

Zimą mam zwykle problem z butami i stawiam po prostu na wygodę, ochronę przed zimnem i przemakaniem, nie zwracając za bardzo uwagi na ich wygląd. Zima to generalnie nie jest moja ulubiona pora roku, jeżeli chodzi o modę, pogoda za bardzo mnie ogranicza.

646

Nosze zimą i jesienią buty czarne na grubym obcasie, a latem jakieś z kolorem, np. na koturnie. Ciekawe jakie teraz będą modne na wiosnę ?

647

Uwielbiam wszystkie buty poza platformami i koturnami. Najwieksze buuum mam chyba na punkcie kozakow na obcasach.

648

Wybierając buty patrze przede wszystkim na wygodę. Uwielbiam koturny i chodzę w nich o każdej porze roku. Jeśli jednak czeka mnie długie chodzenie wybieram adidasy smile

649

Ja kocham szpilki, jednak nie noszę ich zbyt często. Mam swoją ukochaną parę, którą nabyłam w maju przed bierzmowaniem i jestem z niej bardzo zadowolona smile 11,5 cm, platforma, wygodne, piękne - czego chcieć więcej? smile Nie mogę się doczekać aż będę w nich mogła wystąpić na jakimś weselu smile
Jeśli ktoś chciałby je obejrzeć, to zapraszam:

650

Całkiem ładne... Tylko trochę wysokie, jak dla mnie -  ale skoro mówisz że mimo to wygodne...