Odp: Ploteczki - ogólny Off Topic :D
no wiem, że nie powinno. ale w trakcie coś takiego zrobiła że aż sie rozryczałam z bólu, i mowie jej że Boli a Ona chyba na złość bardziej:|teraz ledwo chodze  i janiki mnie bola
 i janiki mnie bola 
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no wiem, że nie powinno. ale w trakcie coś takiego zrobiła że aż sie rozryczałam z bólu, i mowie jej że Boli a Ona chyba na złość bardziej:|teraz ledwo chodze  i janiki mnie bola
 i janiki mnie bola 
Ooooo to współczuję tym bardziej,że to pierwszy raz!!!!Co za wstrętna baba! Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze...jakieś okłady ciepłe sobie zrób.
chce wziąść goraca kąpiel - tylko jutro mam caly dzien szkołe i pojutrze - a dziś ledwo siedze, co ja zrobie jutro 
Może ci przejdzie...bądż dobrej myśli.... 
jestem 
Witaj 
Hej pinkmause 
kurde zaraz spac 
a jutro znow do mojego na noc 
To masz rozrywkowo. Ja na swoich śmieciach...
średnio raz na tydzień 
tylko szkoła od rana do wieczora 
a ja praca - dom - dzieci 
a do mnie jutro mamusia przyjeżdża 
a z D. zobaczę się dopiero za tydzień... 
A ja się bawię, tyle nowych wątków, że aż czuję przesyt 
mnie też nigdy nic nie bolało... a robię regularnie od dobrych wielu lat... zaczęłam na początku studiów
Witajcie.
Ja dzisiaj póżno wyszłam z łóżka...jakoś mam lenia...mąż pojechał do Poznania ..a ja niedługo pewnie pójdę z małą na jakiś spacerek....jestem zdenerwowana bo mama nie chce iść do lekarza a musi....
Witam 
ja się martwię, że mój chłopak nie chce iść do lekarza, a musi...
hej. Ale spam 
mam nadizeje, ze nie z zwiazku z nagroda a pozniej ucichnie 
Pożyjemy, zobaczymy.
A teraz bawimy się wybornie 
ja tez ale nie nadazam z czytaniem i odpisywaniem 
bo te 60 sekund 
masa tych zabaw  mam andizeje ze powstanie dzial rozrywka bo nie nadazam
 mam andizeje ze powstanie dzial rozrywka bo nie nadazam 
Gdyby nie te zabawy chyba z nudów zjadłabym tipsy. 
Mąż w pracy, dziecko u kolegów, kot śpi, przyjaciółka na wyjeździe, kochanka nie posiadam...
Wracam do fotek, bo bawią mnie do łez...
eee dla mnie z nimi to lekka przesada.. te gry, testy... chyba forum sie komus pomylilo... bo jeszte troche kolezanka tematow zalozy i bedzie trzeba forum z urodaizdrowie na gryitesty.pl zamienic...
nie wiem jak inne koleżanki, ale te gry zaczynaja mnie wkurzac.. rozumiem zalozyc temat z grami, 1,2,3 5.. ale nie z 20  - odbieram to jak sztuyczne nabijanie sobie postów - by dostac nagrode
 - odbieram to jak sztuyczne nabijanie sobie postów - by dostac nagrode  a to wg mnie lekko bez sensu.
 a to wg mnie lekko bez sensu.
Dlatego prosilabym kolezanke avianna by dala sobie na luz, a nie wymyslala kolejne tematy  bo po co? jak sie nudzisz to znajdz sobie jakies forum dla dzieciakow i tam zakaldaj taka mase tematow
 bo po co? jak sie nudzisz to znajdz sobie jakies forum dla dzieciakow i tam zakaldaj taka mase tematow  .
.
Jestem stanowczo na NIE, az odechcewa mi sie tutaj bywac - bo co wejde to moze z 5 normalnych tematow - w ktorym pisza dziewczyny ciekawe rzeczy a z 20 to gry  , a nie jestem tutaj by gra, tylko: by cos sie dowiedziewc.
, a nie jestem tutaj by gra, tylko: by cos sie dowiedziewc.
Chyba niektórzy zapomnieli przeczytac co pisze na gorze strony:
[i]Drodzy czytelnicy, witamy na naszym forum o [u]urodzie i zdrowiu[/u][/i] - [h]A NIE O GRACH!!!!![/h]
[i]Liczymy na Wasze zaangazowanie, bo przeciez wszyscy chcemy wzajemnie sobie pomagac i doradzac [/i]- [h]w czym - w grach?????[/h]
Ostatnio edytowany przez malenka84 (2009-10-18 13:00:56)
Zgadzam się z Tobą!!! Za dużo tego...i te testy są bezsensowne...
zgadzam się z Malenką, do niektórych tematów nawet nie zaglądam... dziwne, że nt. urody i zdrowia mało kto już pisze...
co racja to racja... inne działy forum cieszą się małą popularnością... ale z drugiej strony-wszystkie bierzemy udział w tych zabawach 
[quote=angelcity89]co racja to racja... inne działy forum cieszą się małą popularnością... ale z drugiej strony-wszystkie bierzemy udział w tych zabawach  [/quote]
[/quote]
we wszystkich?
jestes pewna?
ja na poczatku bralam udział, ale gdy koleżanka zaczeła szlaec to przestałam brac, wiec nie wszyscy. 
teraz co zalozyc temat: test: jaki mam kolor gaci?
liczymy?
dodwanie?
odejmowanie?
ect, ect.
No sorry bardzo 
KPINA
Jestem za usunieciem ponad połowy tych tematów!!!
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź