Odp: nasze ulubione herbaty:)
a to co innego
ja earl greya traktuję jako "zwykłą"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a to co innego
ja earl greya traktuję jako "zwykłą"
Ja z herbat piję tylko czarną i owocową.
W ogóle pije je rzadko na rzecz kawy.
Czarna bez cukru, albo z cukrem i cytryną
Lubię też roibos, zieloną, czerwoną, białą
U mnie króluje zielona w każdej postaci;)
Też uwielbiam zieloną
Ja uwielbiam owocowe i zielone
Uwielbiam zielone i białe herbaty Szczególnie z dodatkami egzotycznych owoców np melonów, mango czy cytrusów
należę do grona herbaciarzy:) i każda niemalże herbata jest dla mnie smaczna. Faworytem jest zielona bez dodatków oraz czekoladowa z dodatkiem chili. Koniecznie w filiżance.
Polubiłam bardzo melisę o smaku pomarańczy z Biedronki. Dla mnie jest wspaniała!
Ja uwiebiam earl grey, melisę, czarną i malinę z żurawiną.
Słodzę każdą herbatę nawet jak piję zieloną to muszę posłodzić. Po prostu potrzebuje cukru i tyle.
Gorzką pije tylko na kacu haha.
ja na kacu to kefirek:)
Żeby się tak fajnie ściął w żołądku i zrobił się serek?
Ja niestety nie mogę mocnej czarnej herbaty, wogole muszę ograniczać czarną niestety, a bardzo lubię. Powodem jest alergia na nikiel.
Uwielbiam herbaty Piję głównie zieloną oraz rooibos. Dobre są również owocowe, tyle że nie cukruję, dlatego smak nigdy nie jest zbyt intensywny. Natomiast jak mnie bierze przeziębienie to najlepszym lekarstwem jest zwykła herbata z miodem i cytryną
Z cytryną się nie pije, bo wytwarza się cytrynian sodu, a to ma wpływ m.in. na powstawanie Alzhaimera.
Kto z was pił Pu-Erh? Mam to świństwo w szafce i dopić nie mogę. Toż to katowanie się zwyczajne.
Kocham zieloną, uwielbiam pokrzywę a najbardziej w gust trafia mi Bronhial
Zielona z grejpfrutem Pycha, ogólnie lubię zielone herbaty, ewentualnie z hibiskusem też są niezłe:) W drodze do pracy zawsze towarzyszy mi herbatka w termicznym kubku
Ja teraz mam białą z wanilią i czekoladą. Ładnie pachnie ale szczerze w smaku żadna rewelacja.
Mi towarzyszy praktycznie zawsze herbata, ale też przy okazji specjalna pasta do zębów, bo niestety moja miłość do herbaty odbija sie na nich
Widzę, że nikt nie lubuje się w obrzydliwościach Pu-Erh, nic dziwnego
Ja czesem lubię napis się i takiej Pu-Erh herbatki, choć ostatnio najbardziej lubię białą herbatę.
Kupiłam sobie herbatę Teekanne "Winter Time" i muszę powiedzieć, że jest przepyszna <3 Połączenie owoców z aromatem cynamonu i herbatników <3
Ja lubię ich Fresh Orange
Ostatnio odkrywam zalety yerba mate
ostatnio piję z żurawiną Vitax, zapobiegawczo
ja tylko czarną zwykłą z odrobiną cukru bez żadnych cytryn i takich tam innych.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź