Odp: jaki nastrój macie dziś...?
Dziś mam nastrój byle jaki... To przez lenistwo. I przez zasypianie o wpół do trzeciej w nocy.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 91 92 93 94 95 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dziś mam nastrój byle jaki... To przez lenistwo. I przez zasypianie o wpół do trzeciej w nocy.
jak na pogodę, która jest za oknem, to mam się nadzwyczaj dobrze
Ja też dzisiaj nie mogłam spać, ale mam zamiar umyć dzisiaj okna, zmęczę się i będę spała jak niemowlę:)
Zimno, szaro, ponuro.
Jakoś tak.. nieciekawie jest.
U mnie ciepło, pogoda nawet fajna, ale jak człowiek smutny wstanie to tak jakoś dzień nieciekawie zlatuje. Przymulona dziś jestem i choć nie mam PMS-u to na płacz mi się zbiera.
Mam dzisiaj seksualny stosunek do życia.
Idę poszukać kawy, może będzie lepiej.
Zimny, szary, ponury wrzesień...
Ha ha , ciekawie to ujęłaś. Ja, mimo że planowałam inaczej, a wyszło jak zawsze, niedawno wstałam, właśnie spiłam ostatni łyk kawy i postanowiłam, że nie zepsuję kolejnego dnia.
ha ha no z tych przesądów też się uśmiałam genialne do cytowania
a ja mam sposób na nastrój przed egzaminem albo jak mi smutno tą włączam sobie muzykę relaksacyjną ))) kto próbował i słuchał wie jakie cuda potrafi czynić ja mam aktualnie płytę Avida
pozdrawiam!
a ja dzisiaj idę na długi spacer z moją babcią, chcę zrobić dobry uczynek:)
Bardzo dobrze poranek się zaczął i pozytywny nastrój mimo aury nie odpuszcza
Ja to dziś jestem zadowolona, choć zmęczona szalenie. Pierwsza jazda w związku z przygotowaniem do egzaminu na prawko. Wróciłam zmęczona, ale przeżycie fajne. Trochę się czuję zagubiona w tłoku samochodów, znaków, pieszych, rowerzystów, ale przecież to pierwszy raz.
Trzymam kciuki, sama niedawno robiłam prawko i jeszcze pamiętam jak to jest:)
Milky, dziękuję :* Kochana jesteś :*
Jestem po 12 godzinach i dopiero teraz przestałam się bać.
Dziś jestem zadowolona, tak jak wczoraj, przedwczoraj i wgl ostatnio
Męczący dzień, więc i nastrój nie jest najlepszy. No ale cóż, tak to już bywa w życiu.
A ja dzisiaj miałam nawet udany dzień Wprawdzie męczący, bo dużo nauki, ale z przebłyskami głupawki Do tego pyszny obiad, spokojny spacerek i mecz. Za to jutro powinno być jeszcze lepiej, bo czekają mnie zakupy
Hm... dzień pogrzebu mojego dziadka, więc nastroje w domu raczej poważne. Poza tym za dwa dni mam egzamin, więc nie jest mi tym bardziej do śmiechu, bo własnie dziś zaczęłam się uczyć... może zdążę
Stęskniłam się za Wami
Nie lubię poniedziałków, a jeszcze ta pogoda tzn jej brak...
dziwnie senny i przygnębiający... chyba zrobię sobie kakao zamiast kolejnej kawy! i DO ROBOTY!!!!!!
A mnie jest dziś wesoło, odezwała się koleżanka z liceum:)
U mnie jakoś tak przymulająco. Nawet czekolada i spacer nie pomogły. Dodatkowo mam straszne zakwasy po rozpoczęciu przygody z jogą. Oby jutro było lepiej...
U mnie ostatnio byle jak. Wszyscy wokół mnie rozsiewają zarazki i chyba i mnie w końcu dopada jakieś choróbsko.
Rozgrzewające napoje i aspiryna to najlepsze metody na przeziębienie. No i hartowanie ciała:)
A mnie dzisiaj chce się spać...
Chyba zapadnę w sen zimowy...
Strony Poprzednia 1 … 91 92 93 94 95 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź