Odp: Co ostatnio sobie kupiliśmy
Da się, tylko trzeba wkręcić ułamaną część. Mój chłopak pali minimum paczkę, najczęściej prawie dwie. Znam takich co palą dużo więcej.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Da się, tylko trzeba wkręcić ułamaną część. Mój chłopak pali minimum paczkę, najczęściej prawie dwie. Znam takich co palą dużo więcej.
Pokupowałyście już fajne prezenty? Można wiedzieć co kupowałyście swoim najbliższym?
dla mamy kosmetyczkę z pędzelkami do makijażu, tata dostanie wodę po goleniu, siostra zegarek i pokrowiec na komórkę, także cieniutko w tym roku
Ja bym się cieszyła z takich prezentów. Mi by wystarczyło
A ja ostatnio sobie sprawiłam patelnię ze stali Bardzo podobała mi się z wyglądu i muszę przyznać, że w kuchni też się sprawdza. Szczególnie nadaje się do gulaszy i duszenia potraw bo jest głęboka i duża
[img=PunBB bbcode test]http://patelnie.org/user/images/3d8bf04e01544b1d6039fb6b3a14cad4.jpg[/img]
Fajna. Lubię dusić warzywa na patelni, więc też mi się podoba
Kupiłam perfumę, dżinsy i ... tunikę i bluzkę, ktore od razu niechcący zniszczyłam
Miałam wybielacz na rękawiczkach, chciałam przełożyć ciuchy z miejsca na miejsce i załatwiłam sobie nową bluzkę i tunikę, bluzę i narzutę na łóżko. Jak to zobaczyłam wieczorem to siadłam i zbladłam. Jasne plamy w kształcie odcisków paluchów.
O! No to pech. A tunikę pokaż. Przy ostatniej wizycie outlecie zaszalałam - kupiłam 4 bluzki zamiast 1.
Kupiłam farbę w kolorze brzoskwiniowym i przemalowałam pokój:) , potem wymieniłam stare biurko na nowe i zaraz humor mi sie poprawił:)
Jest slicznie , aż mi się wychodzić nie chce..
a ja kupiłem sobie taką fajną mydelniczke do łazienki, stylową , żeby mi pasowała do wanny, którą zamierzam kupić - już mam nawet jedną upatrzoną bo bardzo miła obsługa mi w tym pomogła
Ja ostatnio wymieniałam wannę i powiem wam że trudno mi było się zdecydować, tak śliczne były...
Mam nową manię - koszulki "pakerki" we wszystkich kolorach. Wczoraj nabyłam dwie kolejne.
A co to takiego?...
Ja wreszcie dorwałam ciepłe, wzorzyste rajstopy
Już wiosna idzie, chyba Ci się nie przydadzą w tym sezonie
Oj, ja jestem straszny zmarzluch i praktycznie non stop noszę pod spodniami jakieś rajstopy/legginsy. Jest to niestety spowodowane zarówno wagą, jak i chorobą serca. Takie rzeczy w mojej szafie to podstawa.
A ja sobie kupiłam rękawiczki z futerkiem bo zima się jeszcze nie skończyła:)
Kurtkę na wyprzedaży, 60% tańszą niż była miesiąc temu...:)
ser żółty
a z mniej oczywistych rzeczy, to świetną książkę "Mózg Incognito" i czerwoną spódniczkę o!
Ja właśnie kupiłam sobie nowy telefon i rozpoczynam kurs internetowy z tej strony kursykomputerowewarszawa.pl. To już trzeci kurs jaki rozpoczynam i jestem pewna, że będzie tak samo świetny jak poprzednie. To, co w nim jest takiego niezwykłego, to to że jest napisany wyjątkowo zrozumiałym i łatwym do zapamiętania językiem. Nawet taki informatyczny laik jak ja jest w stanie go zrozumieć i nabyć dzięki niemu specjalistyczne umiejętności. Wcześniej ukończyłam między innymi kurs tworzenia stron internetowych i muszę przyznać, że teraz robię całkiem profesjonalne witryny. Zastanawiam się nad rozpoczęciem ich sprzedaży.
Ja już zaopatrzyłam się w cieplejszą kurtkę oraz jesienne buty Kuszą mnie jeszcze kozaki emu
[quote=Iwona-bloguje]Ja już zaopatrzyłam się w cieplejszą kurtkę oraz jesienne buty Kuszą mnie jeszcze kozaki emu [/quote]
a ja właśnie jeszcze nie mam ciepłego okrycia, w czwartek pojadę się chyba za czymś rozejrzeć...
Moi znajomi doczekali się w końcu dziecka i pomyślałam, że kupię im fotelik do samochodu, szukałam czegoś dobrego i w końcu zdecydowałam się na zakup fotelika BeSafe. Z tego co czytałam to ich foteliki są świetnej jakości. Mam nadzieję, że nie będę żałować
Ja sobie czapkę z szalikiem na allegro kupiłam, a teraz siedzę na kuzniasrebra.pl i nad kolczykami się zastanawiam. Tyle ich jest, że nie mam pojęcia jakie wybrać. A wam które się podobają?
[quote=daisygirl]Moi znajomi doczekali się w końcu dziecka i pomyślałam, że kupię im fotelik do samochodu, szukałam czegoś dobrego i w końcu zdecydowałam się na zakup fotelika BeSafe. Z tego co czytałam to ich foteliki są świetnej jakości. Mam nadzieję, że nie będę żałować [/quote]
Podobno sklep Tosia ma duzy wybór akcesoriów dla maluchów, w tym foteliki, wózki itp. w przystępnych cenach. Znajomi się u nich zaopatrują i są zadowoleni.
Ozdoby na ozdoby.
unikalni.pl/k96-Swieta-Bozego-Narodzenia.
W tym roku będzie, biało, delikatnie i ażurowo
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź