Odp: Co powinna mieć na sobie panna młoda?
Tego lata nie lepiej, to może poczekajmy do stycznia - błoto zmrożone, przynajmniej się nie utaplamy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tego lata nie lepiej, to może poczekajmy do stycznia - błoto zmrożone, przynajmniej się nie utaplamy
Przy teraźniejszych anomaliach w styczniu możemy mieć piękne lato
Czyli ślub jednak w karnawale?
Nie czujesz, że rymujesz?
Tylko kiedy mi zwrócisz uwagę biorę to pod rozwagę.
To może skusisz się na ułożenie rymowanej przysięgi? Dopuszczalne są w niej wyrazy gwarowe, powszechnie uznawane za nieprzyzwoite itp, tak żeby było łatwiej dobrać rymy, koniecznie częstochowskie
popieram - dobry pomysł!!! hahahah, chyba u siebie zastosuję
[quote=Ksymena]To może skusisz się na ułożenie rymowanej przysięgi? Dopuszczalne są w niej wyrazy gwarowe, powszechnie uznawane za nieprzyzwoite itp, tak żeby było łatwiej dobrać rymy, koniecznie częstochowskie [/quote]
Kiedyś nie wierzyłam w przesąd, że pan młody nie powinien oglądać wybranki w sukni przed slubem, teraz już wierzę:(
Niestety małżeństwo nie przetrwało:(
Jesli kiedyś jeszcze mi się zdarzy popełnić małżeństwo to nie popełnię już tego błędu.
Postaram się też o pomoc wróżki.
Mojej koleżance pomogła uwolnić się z chorego związku.
Pan młody zdecydowanie wolałby ją oglądać bez sukni, więc coś w tym przesądzie jest
nie, to prawda, przynosi pecha, czy wierzymy czy nie...
Ja tam myślę że co ma wisieć nie utonie
Już byłam na ślubie gdzie młoda była w czarnej sukni, jakoś nie przejmowała się przesądami i tradycjami. Ja bym się trochę bała tej czerni
jakaś niezła dziwaczka, pewnie wyznawczyni subkultury gothic?
Fajne są suknie gdzie czerwień czy czerń jest tylko akcentem, nie dominuje na d bielą tylko ją uzupełnia
Widzialam też suknie z dodatkiem zieleni, najnowszy trend na wiosnę 2013
Dla mnie to udziwnienie, biała klasyczna jest najlepsza
Dodatki mogą być w jakimś innym stonowanym kolorze, ale biel na ślubie jest obowiązkowa
Jakoś nie jestem przekonana do ślubu kościelnego, a na cywilnym kolor jest dowolny
Gdybym miała wybierać, to szmaragdowa zieleń albo stonowany róż
Zależy od wieku, poważniejsze panie będą pewnie wybierać bardziej stonowane barwy stroju
A dlaczego nie błękitny?
Myślę że najlepszy będzie czarny - ślub to przecież pogrzeb wolności;)
Ale nie najlepiej wróży związkowi...
Myślę , ze kolory tu mają najmniej do rzeczy, ważniejsze jest wzajemne porozumienie. Bez niego żaden związek długo nie przetrwa
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź