Odp: Jaki kosmetyk zakupiłaś sobie ostatnio
Soczyste błyszczyki Essence
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 25 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Soczyste błyszczyki Essence
Wczoraj kupiłam lakier do paznokci Colour&go 125 absolutely blue, Essence, który zaprezentowałam w galerii o kurację z olejkiem arganowym. Mam nadzieję, że uratuje moje włosy
Kupiłam 3 produkty, tylko dlatego, że Botani są w promocji. Normalnie 3 razy bym się zastanowiła.
- kostka do mycia eco clear bath body
- serum ze skwalenem oliwnym
- żel do mycia ciała phytobody wash
Jak lubicie naturalne oliwkowe kosmetyki, to warto skorzystać.
A ja ostatnio obkupiłam się w Bath&Body Works, kupiłam balsam do ciała o zapachu kawy z mlekiem, 2 żele pod prysznic i ślicznie pachnące świeczuszki:)
Właśnie dziś odebrałam list polecony z kremem do rąk Kamill classic. Dziękuję
Krem do rąk polecam z Neutrogeny szkoda tylko że ładnie nie pachnie:/
Jantar odżywka do włosów i skóry głowy
Maseczki Lirene: odzywcza i nawilżajaca.
No i zaszalałam kupujac szczotkę Tangle Teezer
ostatnio kupiłam olejki dabur do włosów i brązowy tusz do rzęs Wet'n'Wild bo był za 2 zł
Maseczkę do twarzy z ekstraktem z wiśni i moreli, peeling do ciała kiwi & karambola z Farmony oraz 3 lakiery do paznokci Golden Rose
- tonik Celia
- maska do włosów Kallos, Latte
- 2 opakowania płatków kosmetycznych
I przy okazji zamówienia na doz-ie kupiłam sobie:
- krem do rąk Anida
- maść z witaminą A
- jakąś zwykłą maść na niespodzianki
- krem na noc Iwostin Purritin (20 zł taniej niż standardowo, więc żal było nie wypróbować xD)
* balsam do ciała o zapachu kiwi z Joanny,
* lakier do paznokci Miss Sporty ( kolor brzoskwiniowy ),
* lakier do paznokci Wibo ( rażąca pomarańcza ),
* lakier do paznokci Lovely - seria Naturalist ( zgaszony niebieski ),
* tusz do rzęs Manhattan 'Eyemazing curves',
* błyszczyk do ust Manhattan 'High shine lipgloss',
* błyszczykowa pomadka do ust Lovely,
* podkład 'So Matte Perfect Stay" z Miss Sporty.
Kolejny lakier do paznokci, po czym stwierdziłam, że mam taki sam odcień w domu, ale to nic, od przybytku głowa nie boli. Poza tym dwie wazelinki do ust - truskawkową i jabłkową.
Oczywiście skorzystałam z promocji w Rossmannie -40% na kolorówkę. Na szczęście zakupy zrobione z głową
- korektor w płynie Miss Sporty
- lakier do paznokci Miss Sporty
- maskara Lovely Curling Pump Up
- matowy cień do powiek Lovely -> w ramach prezentu mikołajkowego dla przyjaciółki
Też się zaopatrzyłam w tę maskarę, rewelacja!
[quote=Yolana]Też się zaopatrzyłam w tę maskarę, rewelacja![/quote]
Ja na razie jestem po dwóch użyciach, ale zdążyłyśmy się z nią polubić Niestety mam straszną tendencję do odbijania się tuszu na górnej powiece. Tutaj nie mam takiego problemu
Podkład perfect stay z astora i tusz do rzęs 200 kalorii z max factora. Mam nadzieję, że będą mi dobrze służyć, zwłaszcza, że tusz kupiłam po raz pierwszy
Szampon Timotei z awokado ( Szampon odbudowujący ) oraz szampon z Joanny z bursztynem i biosiarką do włosów przetłuszczających się.
Ja też skorzystałam z promocji w Rossmanie,kupiłam 2 lakiery i tusz do rzęs z Rimmela:) A żeby sobie osłodzic życie to zakupiłam nowy szampon Fructis Sensation ten cytrusowy mniamm aż chciałoby się go zjeśc:P
Ostatni mój zakup Idealnie pasuje do mojej łazienki
Perfumy Chanson d'eau
Dzieki promocji -40% w Rossmannie nabyłam kilka fajnych ale i nie fajnych kosmetyków kolorowych, które na bieżąco testuje i recenzuje na moim blogu
Zapraszam serdecznie !!
Masz racje, w Rossmanie jest tanio, warto też zwracać uwagę na ulotki "cena na do wiedzenia" - tak nazywane są produkty, które są wycofywane z tych drogerii, a cena jest bardzo kusząca.
Może są wycofywane bo np. mają szkodliwe działanie? Nie pomyślałaś o tym?
A ja zakupiłam kilka polecanych balsamów do ust Między innymi blistex, the body shop i nuse reve de miel. Carmex sobie zimą trochę gorzej radzi z moimi ustami, a ten efekt chłodzenia mi przeszkadza kiedy jest najzwyczajniej w świecie zimno
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 25 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź