176

Odp: Jakie nosicie kolory na paznokciach?

Na tą porę cos w kolorach egzotycznych, co myślicie? poniżej są inne propozycje:)
[url]http://mynameisodetteswan.blogspot.com/2012/07/15-egzotyczny-manicure.html[/url]

177

Co myslisz o tym kolorku? Ja sie zakochałąm smile[url]http://mynameisodetteswan.blogspot.com/2012/07/jak-wykonac-letni-manicure-letnia.html[/url]

[quote=niechcemisie][quote=angelika91]uwielbiam kolor miętowy lub morelowy.[/quote]
Wspaniale są! Powiem, że nie zawsze coś, co jest na topie mnie przekonuje, ale jak tylko wtargnęły kolory mięty, nude i brzoskwini, od razu mnie zachwyciły i zakochałam się big_smile[/quote]

178

Lubie eksperymentować z jakimiś egzotycznymi kolorami, niestety do pracy nie mogę mieć pomalowanych paznokci intensywnymi kolorami także ubolewam.

179

Ponieważ miesiąc byczyłam się na Florydzie całkiem ładnie się opaliłam, a do opalonej skóry naprawde fajnie wygląda czerwony lakier big_smile Polecam!!

180

Ja również najczęściej róże ale ostatnio też miętowy smile

181

Ostatnio miałam fazę na miętowy lakier. Z reguły jednak stawiam na odcienie czerwonego lub fioletowego. Na razie jednak mam problemy z poniszczonymi paznokciami, dlatego też króluje u mnie sama odżywka...

182

Ja teraz zaszalałam i mam czerwone w białe kropki, jak muchomor wink.

183

ostatnio zakochana chodzę w moim blękitku <3 big_smile
Tutaj one są....:)
[url]http://szybkoilatwo.blogspot.gr/2012/07/nails-nails-nails.html[/url]

184

Czerwień, neonowy pomarańcz i wszystkie nudziaki:) To jest to!:)

185

Ja zawsze lubiłam bardzo wyraźne kolory - wiśnie, czerwienie, intensywne róże. Dlatego obecna moda jest jak najbardziej w moim guście. Nie rozstaję się z żółtym, pomarańczowym i miętowym lakierem, lubię też oczywiście odcienie róży i kobaltu.
Np. -> [url]http://kaczkazpieklarodem.blogspot.com/2012/08/delia-coral-prosilk-lakier-do-paznokci.html[/url]

186

Kocham krwiste czerwienie, koral, delikatny róż i neonowy niebieski na pazurkach.  Uwielbiam mieć tęcze na paznokciach. Ostatnio nawet zaszalałam i poszłam na profesjonalny manicure, oczywiście miałam zniżkę, z serwisu  na bardzo duuuużo manikiurzystek, które oferują super ceny. Pierwszy raz miałam profesjonalnie umalowane paznokcie smile

187

Francuz jest bardzo elegancki, więc polecam do pracy, natomiast jeśli możemy poszaleć z kolorami to wybieram wszystkie odcienie czerwieni! Są zawsze na czasie a do tego  seksowne:)

188

Ja obecnie szaleję z moim ulubieńcem smile Mozna zobaczyć na moim blogu bo tu ciężko to opisać ale przy mojej opaonej mocno skórze wygląda przepięknie !! smile
A dodatkowo dlugo się trzyma nawet przy tak słonej wodzie i niesprzyjających warunkach silnego słońca mimo że stosuje go bez utwardzacza smile
Moje loveee  smile <3
[url]http://szybkoilatwo.blogspot.gr/2012/08/monokolorowe-paznokcie-w-lazurze.html[/url]

189

Dzisiaj wspomnienie lata... jagodowy.

190

Fiolety jak na razie królują na moich paznokciach, ale czasami też zaszaleję z turkusem smile

191

Dzisiaj próbuję ombre french zobaczymy co z tego wyjdzie wink

192

Dziś niebieski Colour&go 125 absolutely blue, Essence smile

193

U mnie dziś czerwony, trzeba trochę rozjaśnić ten pochmurny dzień...

194

ja dziś najnowszy fioletowy, wczoraj kupiony:)

195

Dzisiaj mam lakier niebieski, który pod słońcem ma kolor fioletowy wink
A ogólnie maluję paznokcie w odcieniach niebieskiego, turkusu i czerwieni wink

196

Ja się wczoraj machnęła na szaro big_smile Ostatnio, z powodu pracy, praktycznie nie malowałam paznokci. Jak wczoraj otworzyłam kuferek z lakierami to ze szczęścia chciałam skorzystać ze wszystkich big_smile

197

a ja na fioletowo, w końcu adwent tuż tuż wink

198

Dzisiaj zrobiłam sobie na kolor khaki. Teraz będę nadrabiać zaległości w malowaniu i chyba co drugi dzień będę zmieniać te kolory big_smile

199

A ja pomarańcz (prawie odblaskowy) dziś nałożyłam na paznokietki, a co:)

200

A u mnie dziś brokatowo, jakoś tak przedsylwestrowo - ale wersja jasnofioletowa