2,301

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

Dziś mam nastrój byle jaki... To przez lenistwo. I przez zasypianie o wpół do trzeciej w nocy.

2,302

jak na pogodę, która jest za oknem, to mam się nadzwyczaj dobrze smile

2,303

Ja też dzisiaj nie mogłam spać, ale mam zamiar umyć dzisiaj okna, zmęczę się i będę spała jak niemowlę:)

2,304

Nastój jak i pogoda za oknem- byle jaki.

2,305

Zimno, szaro, ponuro.
Jakoś tak.. nieciekawie jest.

2,306

U mnie ciepło, pogoda nawet fajna, ale jak człowiek smutny wstanie to tak jakoś dzień nieciekawie zlatuje. Przymulona dziś jestem i choć nie mam PMS-u to na płacz mi się zbiera.

2,307

Mam dzisiaj seksualny stosunek do życia.
Idę poszukać kawy, może będzie lepiej.

Zimny, szary, ponury wrzesień...

2,308

Ha ha , ciekawie to ujęłaś. Ja, mimo że planowałam inaczej, a wyszło jak zawsze, niedawno wstałam, właśnie spiłam ostatni łyk kawy i postanowiłam, że nie zepsuję kolejnego dnia.

2,309

ha ha no z tych przesądów też się uśmiałam smile genialne smile do cytowania big_smile

a ja mam sposób na nastrój smile przed egzaminem albo jak mi smutno tą włączam sobie muzykę relaksacyjną smile))) kto próbował i słuchał wie jakie cuda potrafi czynić smile ja mam aktualnie płytę Avida

pozdrawiam!

2,310

a ja dzisiaj idę na długi spacer z moją babcią, chcę zrobić dobry uczynek:)

2,311

Bardzo dobrze poranek się zaczął i pozytywny nastrój mimo aury nie odpuszcza wink

2,312

Ja to dziś jestem zadowolona, choć zmęczona szalenie. Pierwsza jazda w związku z przygotowaniem do egzaminu na prawko. Wróciłam zmęczona, ale przeżycie fajne. Trochę się czuję zagubiona w tłoku samochodów, znaków, pieszych, rowerzystów, ale przecież to pierwszy raz.

2,313

Trzymam kciuki, sama niedawno robiłam prawko i jeszcze pamiętam jak to jest:)

2,314

Milky, dziękuję :* Kochana jesteś :*
Jestem po 12 godzinach i dopiero teraz przestałam się bać.
Dziś jestem zadowolona, tak jak wczoraj, przedwczoraj i wgl ostatnio big_smile

2,315

Męczący dzień, więc i nastrój nie jest najlepszy. No ale cóż, tak to już bywa w życiu.

2,316

A ja dzisiaj miałam nawet udany dzień smile Wprawdzie męczący, bo dużo nauki, ale z przebłyskami głupawki big_smile Do tego pyszny obiad, spokojny spacerek i mecz. Za to jutro powinno być jeszcze lepiej, bo czekają mnie zakupy big_smile

2,317

Hm... dzień pogrzebu mojego dziadka, więc nastroje w domu raczej poważne. Poza tym za dwa dni mam egzamin, więc nie jest mi tym bardziej do śmiechu, bo własnie dziś zaczęłam się uczyć... może zdążę big_smile

2,318

Stęskniłam się za Wami sad

2,319

Nie lubię poniedziałków, a jeszcze ta pogoda tzn jej brak... sad

2,320

dziwnie senny i przygnębiający... chyba zrobię sobie kakao zamiast kolejnej kawy! i DO ROBOTY!!!!!!

2,321

A mnie jest dziś wesoło, odezwała się koleżanka z liceum:)

2,322

U mnie jakoś tak przymulająco. Nawet czekolada i spacer nie pomogły. Dodatkowo mam straszne zakwasy po rozpoczęciu przygody z jogą. Oby jutro było lepiej...

2,323

U mnie ostatnio byle jak. Wszyscy wokół mnie rozsiewają zarazki i chyba i mnie w końcu dopada jakieś choróbsko.

2,324

Rozgrzewające napoje i aspiryna to najlepsze metody na przeziębienie. No i hartowanie ciała:)

2,325

A mnie dzisiaj chce się spać...
Chyba zapadnę w sen zimowy...