Odp: Buty
ja uwielbiam płaskie buty 
 nie tak dawno sprawiłam sobie takie: , i cierpię gdy zbliża się jakieś wesele i muszę ubrać szpileczkę. .. 
 i teraz taka okazja nastała ... Ratunku!! potrzebuję jakieś ładne paseczki do szarej sukienki ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja uwielbiam płaskie buty 
 nie tak dawno sprawiłam sobie takie: , i cierpię gdy zbliża się jakieś wesele i muszę ubrać szpileczkę. .. 
 i teraz taka okazja nastała ... Ratunku!! potrzebuję jakieś ładne paseczki do szarej sukienki ![]()
Najważniejsze jest dla mnie, żeby buty były wygodne.)Nie zdarzają mi się raczej zakupy na zasadzie "podobają mi się tak bardzo, że mimo że niewygodne to kupię". Uwielbiam zarówno szpilki, jak i sandałki czy balerinki. Ogólnie lubię ładne butki ;D
Lubię ładne buty ale staram się nie popadać w ilość tylko w jakość. Niestety wiele ładnych okazuje się być niewygodne.
Mi tam niższa jakość nie przeszkadza, bo lubię co sezon zaopatrywać sie w nowości.
Mi również, ważne żebym czuła się w nich dobrze
A jakieś fajne na koturnie kolorowe widziałyście?
No jesienne bardziej. Przecie jesień teraz. 
)))
Na deezee są fajne koturny i w dość przystępnych cenach 
 warto poszukać, często są tam też promocje.
Ja przywiązuję wagę do tego żeby buty były polskich firm, lub dobrych zagranicznych. Ale chyba wszystkie buty mam z polskich firm, Lesta, Wojas, a kozaki kupiłam firmy Eska, to moje pierwsze buty tej firmy ale mam oko na czółenka na obcasiku też z tej firmy. 
Niestety dla syna jestem zmuszona kupować tanie buty sportowe bo noga mu szybko rośnie i ciągle dokupuję następne.
Ja chyba podobnie jak Krecik lubuję się w Polskich firmach, tak między bogiem a prawdą to chyba połowa mojej "obuwniczej" szafy to Wojas ![]()
[quote=niechcemisie]Mi tam niższa jakość nie przeszkadza, bo lubię co sezon zaopatrywać sie w nowości.[/quote]
Mnie to z czasem męczy, wolę jednego buta kupić, niż co kilka miesięcy szukać nowego.
pamiętam jak byłam z koleżanką w jakiejś galerii handlowej i te cudowne buty z dezee stracił obcas...cudownie ![]()
[quote=Krecik]Ja przywiązuję wagę do tego żeby buty były polskich firm, lub dobrych zagranicznych. Ale chyba wszystkie buty mam z polskich firm, Lesta, Wojas, a kozaki kupiłam firmy Eska, to moje pierwsze buty tej firmy ale mam oko na czółenka na obcasiku też z tej firmy. 
Niestety dla syna jestem zmuszona kupować tanie buty sportowe bo noga mu szybko rośnie i ciągle dokupuję następne.[/quote]
No i tutaj uwaga na te buty Lesta, bo w sklepach można kupić za tę samą cenę podróbkę, tak jak mi się to zdarzyło. Wszystkie znaki, emblematy, wsio identyczne, cena ta sama, sklep z orginalnymi butami, tylko jakiegoś tam jednego milimetrowego paseczka brakowało - tak stwierdziła pani w innym sklepie mówiąc, że mnie oszukano.
ja miałam również problem z kozaczkami jak zalożycielka watku, jednak u mnie nie można było dobrac ich bo mam 39 a łydkę bardzo szczuplą i strasznie wszystkie odstawały, a botki to już wogóle odpadaja. Kupiłam takie jak mi się podobają i zanioslam do szewca żeby zwęził i o dziwo udało mu sie:)
Poświąteczne wyprzedaże to zawsze czas ogromnych zakupów dlatego warto wybrać takie sklepy, które oferują najlepsze produkty, żeby potem nie żałować. Moim zdaniem warto sprawdzić ofertę od lovetoshoes.pl, bo mają w ofercie naprawdę dobrej jakości, modne buty i w dodatku w przystępnej cenie.
mam swój ulubiony sklep - alebuty.pl - tam są najlepsze promocje w sieci...
[quote=sylciar]ja miałam również problem z kozaczkami jak zalożycielka watku, jednak u mnie nie można było dobrac ich bo mam 39 a łydkę bardzo szczuplą i strasznie wszystkie odstawały, a botki to już wogóle odpadaja. Kupiłam takie jak mi się podobają i zanioslam do szewca żeby zwęził i o dziwo udało mu sie:)[/quote]
Wow, nie sądziłam, że tak można sobie kozaka zwęzić... To pewnie da się też wszyć jakiś dodatkowy materiał/pasek skóry, żeby buta rozszerzyć?
to ja mam odwrotnie, za grube łydki...
Zimą mam zwykle problem z butami i stawiam po prostu na wygodę, ochronę przed zimnem i przemakaniem, nie zwracając za bardzo uwagi na ich wygląd. Zima to generalnie nie jest moja ulubiona pora roku, jeżeli chodzi o modę, pogoda za bardzo mnie ogranicza.
Nosze zimą i jesienią buty czarne na grubym obcasie, a latem jakieś z kolorem, np. na koturnie. Ciekawe jakie teraz będą modne na wiosnę ?
Uwielbiam wszystkie buty poza platformami i koturnami. Najwieksze buuum mam chyba na punkcie kozakow na obcasach.
Wybierając buty patrze przede wszystkim na wygodę. Uwielbiam koturny i chodzę w nich o każdej porze roku. Jeśli jednak czeka mnie długie chodzenie wybieram adidasy ![]()
Ja kocham szpilki, jednak nie noszę ich zbyt często. Mam swoją ukochaną parę, którą nabyłam w maju przed bierzmowaniem i jestem z niej bardzo zadowolona 
 11,5 cm, platforma, wygodne, piękne - czego chcieć więcej? 
 Nie mogę się doczekać aż będę w nich mogła wystąpić na jakimś weselu ![]()
Jeśli ktoś chciałby je obejrzeć, to zapraszam:
Całkiem ładne... Tylko trochę wysokie, jak dla mnie - ale skoro mówisz że mimo to wygodne...
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 33 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź