Odp: Pomadka czy błyszczyk?
Błyszczyki! Niedrogie, a bardzo fajne. Essence szczególnie w tej dziedzinie lubię.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Błyszczyki! Niedrogie, a bardzo fajne. Essence szczególnie w tej dziedzinie lubię.
pomadka .
a ja lubię pomadki ale te ochronne
ostatnio polubiłam błyszczyki ;D
zdecydowanie klasyczna pomadka bezbarwna, która nawilża, a nie nadaje kolor niektóre bardzo ładnie pachną, a dla mnie to dość istotne
Ja uzywam pomadki.Nie przepadam za blyszczykiem,bo nie lubie jak mi sie klei i czasem wlosy mi sie przyklejaja do ust jak go uzywam:( Pozdrawiam
Ja z kolei uwielbiam błyszczyki. Kupuję jednak z niskiej półki cenowej, gdyż szybko nudzą mi się odcienie i szkoda mi pieniędzy na kosmetyk, który ciężko będzie wykończyć. Mam też jednak kilka pomadek, ale rzadko ich używam. A jeśli już to zawsze na pomadkę nakładam jeszcze błyszczyk
kocham blyszczyli, ale zaczynam uzywac szminek
ja już mam taki zapas szminek i błyszczyków że na razie chyba żadnych nie zakupie, bo obecny zapas chyba przez 2 lata nie zużyje.
Pomadki lubię tylko na specjalne okazje i wielkie wyjścia wieczorem, a na co dzień wolę błyszczyki, są mniej problemowe
Błyszczyk , o zapachu Coli za 10 zł w hebe
Pomadka !! Teraz i na wieki już tylko ta !! haha
Oczywiscie żartuje ale obecnie jestem zakochana i to po uszy wlaśnei w tej jednej jedynej z TBS
[url]http://szybkoilatwo.blogspot.gr/2012/06/czesto-sie-nad-tym-zastanawiacie-jaka.html[/url]
pomadki sa najlepsze szczególnie w kolorze nude (już to gdzieś pisałam!)
[quote=agugalandia]pomadki sa najlepsze szczególnie w kolorze nude (już to gdzieś pisałam!) [/quote]
No wlasnie może ktoś mi polecić dobra pomadkę nude?
Zdecydowanie pomadka;)Nie przepadam za blyszczykiem bo mi się klei,a szczególnie kiedy włosy mam rozpuszczone.
Pozdrawiam i zapraszam do siebie na blog;)
Kiedyś wolałam błyszczyki, teraz zdecydowanie pomadki A już całkowitym hitem jest dla mnie pomadko-błyszczyk z Celii
Blyszczyk nie zastapi pomadki a pomadka blyszczyka....także jak dla mnie 2 w 1 to tak jabym nie mieć nic .....
raczej pomadka bo lubie miec rozpuszczone wlosy a wtedy blyszczyk mi je skleja
Ja zdecydowanie wolę pomadki, choć od błyszczyków też nie stronię. Moje ulubione możecie znaleźć tutaj [url]http://kaczkazpieklarodem.blogspot.com/2012/09/dzis-sa-moje-urodziny-szminka.html[/url]
A ja jak teraz pomyśle to nie mam ani jednej pomadki poza tymi ochronnymi Za to mam dużą kolekcje blyszczyków i pomadek nawilżajacych
Ja od zawsze uwielbiałam błyszczyki
Zapraszam na mojego bloga
[url]http://recenzje-by-wiola.blogspot.com/[/url]
Znacie jakieś błyszczyki o dziwnych smakach? Tak z ciekawości pytam
Kiedyś widziałam reklamę błyszczyku o smaku piwa.
Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2012-09-08 22:32:53)
Ja zawsze używam błyszczyki. Teraz kupiłam z Rimmela.
Również częściej zdarza mi się używać błyszczyków, jednak czasami na różnego rodzaju imprezy używam szminki i na nią nakładam przezroczysty błyszczyk. Dzięki temu usta wydają się pełniejsze.
Pomadka Bebe Young Care
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź