2,276

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

Dzień zaczął się fantastycznie.. teraz też nie najgorzej, choć mój PMS daje się we znaki big_smile

2,277

W miarę u mnie. Umówiłam się z koleżanką na zakupy, więc może będzie lepiej, choć stopa trochę boli - za dużo wczoraj chodziłam.

2,278

Jest uroczo... od 5.30 na nogach i nie załatwiłam sprawy u lekarza, bo "sprzęt im się zepsuł", mam przyjść za 2 tygodnie jak naprawią... hm - a kto mi zwróci za pobudkę?

2,279

Zdecydowanie dobry humor. Obkupiłam się na wyprzedażach smile

2,280

Angelika91 witaj w klubie szczęśliwych kobiet smile Upolowałam cudowne sandałki i kapitalną sukienkę na upały big_smile

2,281

ja z kolei zdobyłam moją wymarzoną marynarkę w kolorze morelowym <3 i kilka koszulek. Lubie czekać na wyprzedaże, za połowę mniej można kupić rewelacyjne rzeczy.

2,282

u mnie znowu lipa - 2 godziny z rana plackiem (pms)... horror

2,283

Autisticart... współczuję. Ja mam to za sobą na trochę.

Następnego dnia kupiłam jeszcze koralowe koturny z paseczkami i w domu okazało się, że na jednym brakuje zapięcia. Nie było więcej tego koloru, to ostatnia para, ale wymieniłam na beżowe, które mi się wcześniej nie widziały, ale chłopak podpowiedział do czego będą pasować i miał rację - lepsze. Bo ja się na nie rzuciłam nie myśląc o więcej niż jednym ciuchu, a on przypomniał mi o innych, do których będą idealne.
Jejku, szczerze? Nie wiedziałam, że facet na zakupach się przydaje, a wzięłam go ze sobą z głupiego powodu... krępuję się i nie potrafię składać reklamacji. Kilka razy kupiłam coś trefnego i po prostu uznałam, że to moja strata. Zawsze długo miałam przez to zły humor i byłam zła na siebie, że wyrzuciłam kasę w błoto. On zawsze wszytko wymienia albo każe oddać sobie pieniądze i zawsze mu się to udaje, a ja bym się nie odważyła. To głupie, wiem.

2,284

mój nastrój dziś jest nijaki... mam nadzieję, że jutro będzie lepiej...

2,285

Mój jest jesienno-zimowy...

2,286

Mój nastrój to cholerna chrapka na kolejne pudelko od  Shinybox znaczy sie [url]http://shinybox.pl/?ref=05b7408[/url] i kosmetyki które wysyłają są świetne. Rejestracja jest darmowa, wysyłka także, dlaczego by nei spróbować, i tak kolejno raz do razu. Mówię Wam klikajcie w link i się rejestrujcie. Nie macie nic do stracenia a tylko do dostania smile

2,287

suuper... od 6 jestem na nogach i jeszcze sobie fora przeglądam, obłęd w oczach?:)

2,288

Mi dzisiaj chce się spać... podobnie jak wczoraj i przedwczoraj. Mimo spania tyle ile trzeba i w odpowiednich godzinach, czuję się znużona, ospała i mienie mi się przed oczami. Ziewam i powieki mi opadają sad

2,289

Pogoda trochę przygnębiająca, przynajmniej w Bydgoszczy. Pada, trochę poświeci i tak na zmianę. Urlop dopiero przede mną. Jakieś zajęcia godne polecenia na takie deszczowe dni w domu?

2,290

Pogoda się odmuliła, jakby to niektórzy określili, choć szczerze powiedziawszy mi odpowiadało tak jak było. Nie lubię upałów. Dziś czeka mnie wstawianie okna, więc już mam humor niezaciekawy. Wczoraj ktoś mnie wkurzył i syfnie się czuję do dziś. Czasami po prostu nienawidzę ludzi za ich podłość, a głupota bliskich boli najbardziej. Po raz kolejny przekonuję się o tym, że rodzina jest dobra wtedy, kiedy się z nimi nie mieszka pod jednym dachem.

2,291

Strasznie dawno mnie tu nie było sad Co tam u Was? Muszę się wam pochwalić, że niedawno się obroniłam i mam już to upragnione wyższe wykształcenie wink Tylko nie wiem co dalej sad Czy zmienić uczelnię czy zostać na dotychczasowej... Co radzicie? sad

2,292

Ja mam straszny;( Przeprowadzka,nie działający laptop przez to nie mogę wrzucić nowych postów na bloga mojego;( Zapraszam do wejścia:
[url=http://www.mojesakrum.blogspot.com]www.mojesakrum.blogspot.com[/url]
Tylko iPod mi działa..lepsze to niż nic.
Oprócz tego pogoda przybijajaca w Anglii.....a szkoda pisać.Moze jutro bedZie lepiej.
Gorzej chyba być dziś nie moze...;(

2,293

Ninek, ja bym spróbowała czegoś nowego z myślą, że w cv będzie bardziej wszechstronnie wyglądało. I nie tylko dlatego. Znajoma szkoła jest fajna i bezpieczna, ale nowa odświeża ducha.

No i przede wszystkim gratulacje smile

Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2012-07-29 10:57:16)

2,294

A ja jednak zostaję u siebie. Za dużo zmian w moim  życiu teraz nastąpi, więc przyda mi się coś co już znam. Do takich wniosków doszłam przez weekend. tongue Tak naprawdę to będzie jedyny stały punkt... Mam tylko nadzieję, że to się okaże dobrym wyborem wink

2,295

rewelacyjny! piękny dzień - to chyba zasługa tego, że na obiad był rosół

2,296

A ja dziś zaszalałam i zjadłam 2 (słownie: dwa:-) lody waniliowe... Od razu słońce zaświeciło jaśniej!

2,297

dzień piękny chociaż spędzony w pracy ale jakoś wytrzymam, do weekendu już tak blisko tongue

2,298

Mój dzisiejszy dzień był dość zwykły, ale późnym popołudniem kupiłam sobie lakier do paznokci na który się czaiłam od jakiegoś czasu i od razu humor zrobił się lepszy big_smile Natomiast za 5 dni wyjeżdżam na wycieczkę do Krakowa, więc teraz może być już tylko lepiej smile

2,299

Zbliżają się moje urodziny, które będę obchodzić na kilku frontach przez kilka dni... a mimo to jestem zła. Wczoraj upatrzyłam świetne kolczyki w sklepie internetowym, włożyłam je nawet do koszyka, ale machnęłam ręką i stwierdziłam, że wieczorem się tym zajmę. Wieczorem pakuję do koszyka jedną rzecz, drugą, a przy trzecej - owych cudeńkach - widzę napis: "Chwilowey brak towaru" - noż cholera jasna!!! I teraz sobie tak myślę, czego zabraknie jak już one będą, bo pewnie czegoś z pozostałych dwóch towarów, które chcę kupić.

2,300

u mnie średnio - natłok roboty i az musiałam gdzieś przyjść na pauze, bo ileż można