126

Odp: Pomadka czy błyszczyk?

Błyszczyki! Niedrogie, a bardzo fajne. Essence szczególnie w tej dziedzinie lubię. wink

127

pomadka .

128

a ja lubię pomadki ale te ochronne smile

129

ostatnio polubiłam błyszczyki ;D

130

zdecydowanie klasyczna pomadka bezbarwna, która nawilża, a nie nadaje kolor smile niektóre bardzo ładnie pachną, a dla mnie to dość istotne wink

131

Ja uzywam pomadki.Nie przepadam za blyszczykiem,bo nie lubie jak mi sie klei i czasem wlosy mi sie przyklejaja do ust jak go uzywam:( Pozdrawiam

132

Ja z kolei uwielbiam błyszczyki. Kupuję jednak z niskiej półki cenowej, gdyż szybko nudzą mi się odcienie i szkoda mi pieniędzy na kosmetyk, który ciężko będzie wykończyć. Mam też jednak kilka pomadek, ale rzadko ich używam. A jeśli już to zawsze na pomadkę nakładam jeszcze błyszczyk smile

133

kocham blyszczyli, ale zaczynam uzywac szminek smile

134

ja już mam taki zapas szminek i błyszczyków że na razie chyba żadnych nie zakupie, bo obecny zapas chyba przez 2 lata nie zużyje.

135

Pomadki lubię tylko na specjalne okazje i wielkie wyjścia wieczorem, a na co dzień wolę błyszczyki, są mniej problemowe smile

136

Błyszczyk , o zapachu Coli za 10 zł w hebe smile

137

Pomadka !! Teraz i na wieki już tylko ta !! haha tongue
Oczywiscie żartuje ale obecnie jestem zakochana i to po uszy wlaśnei w tej jednej jedynej z TBS
[url]http://szybkoilatwo.blogspot.gr/2012/06/czesto-sie-nad-tym-zastanawiacie-jaka.html[/url]

138

pomadki sa najlepsze szczególnie w kolorze nude (już to gdzieś pisałam!) big_smile

139

[quote=agugalandia]pomadki sa najlepsze szczególnie w kolorze nude (już to gdzieś pisałam!) big_smile[/quote]

No wlasnie może ktoś mi polecić dobra pomadkę nude?

140

Zdecydowanie pomadka;)Nie przepadam za blyszczykiem bo mi się klei,a szczególnie kiedy włosy mam rozpuszczone.
Pozdrawiam i zapraszam do siebie na blog;)

141

Kiedyś wolałam błyszczyki, teraz zdecydowanie pomadki smile A już całkowitym hitem jest dla mnie pomadko-błyszczyk z Celii wink

142

Blyszczyk nie zastapi pomadki a pomadka blyszczyka....także jak dla mnie 2 w 1 to tak jabym nie mieć nic .....

143

raczej pomadka bo lubie miec rozpuszczone wlosy a wtedy blyszczyk mi je skleja

144

Ja zdecydowanie wolę pomadki, choć od błyszczyków też nie stronię. Moje ulubione możecie znaleźć tutaj [url]http://kaczkazpieklarodem.blogspot.com/2012/09/dzis-sa-moje-urodziny-szminka.html[/url]

145

A ja jak teraz pomyśle to nie mam ani jednej pomadki poza tymi ochronnymi big_smile Za to mam dużą kolekcje blyszczyków i pomadek nawilżajacych big_smile

146

Ja od zawsze uwielbiałam błyszczyki smile

Zapraszam na mojego bloga
[url]http://recenzje-by-wiola.blogspot.com/[/url]

147

Znacie jakieś błyszczyki o dziwnych smakach? Tak z ciekawości pytam big_smile
Kiedyś widziałam reklamę błyszczyku o smaku piwa.

Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2012-09-08 22:32:53)

148

Ja zawsze używam błyszczyki. Teraz kupiłam z Rimmela.

149

Również częściej zdarza mi się używać błyszczyków, jednak czasami na różnego rodzaju imprezy używam szminki i na nią nakładam przezroczysty błyszczyk. Dzięki temu usta wydają się pełniejsze.

150

Pomadka Bebe Young Care smile