Odp: krótkie vs. długie
Ja mam długie, które kocham
Myślę, że długie włosy odmładzają: moja mama też posiada długaśne włosy i często jest brana za moją siostrę/niewiele starszą ciocię
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja mam długie, które kocham
Myślę, że długie włosy odmładzają: moja mama też posiada długaśne włosy i często jest brana za moją siostrę/niewiele starszą ciocię
Niekoniecznie długie odmładzają, czasami krótka, drapieżna fikuśna fryzurka odmładza jeszcze bardziej
Witajcie drogie kobietki. Powiem Wam, że moje doświadczenia z przedłużaniem włosów są bardzo duże. Korzystałam już trzykrotnie z tego zabiegu, niestety nie zawsze efekt jaki uzyskiwała moja fryzjerska był zadowalający dla mnie. Poza tym musicie uważać na niektóre Panie zajmujące się tym dodatkowo – jako zajęciem na weekendy i tanim sposobem na zarobienie pieniędzy. Raz dałam się tak naciągnąć. Teraz nauczona na swoich błędach mogę z całą stanowczością polecić Wam jak nie dać się oszukać.
Po pierwsze proponuję poczytać co nie co o samym zabiegu i metodach jakich można użyć. Potem dopiero zastanówcie się i zadecydujcie co będzie dla Was najlepsze.
Chętnie doradzę i powiem Wam jak takie włosy potem pielęgnować – nie jest trudne, ale trzeba znać tajniki i odpowiednie sposoby.
Ja kocham dłuuugie włosy ale tylko naturalne! I również wydaje mi się, że w starszym wieku dłuższe włosy odmładzają kobietę (również moja mama jest tego znakomitym przykładem).
Obecnie też mam długie włosy i nie dałabym za nic ich ściąć, tak się lepiej czuję Będąc młodszą miałam włosy do ramion i teraz sama sobie się dziwię
Teraz mam półdługie i spinam klamrami, ale strasznie się kręcą i wyglądam jak pudelek, jeszcze jak tak pada i pada. A kolor zrobiłam sobie rubinowy i jestem zachwycona
Ja mam włosy tak do łopatek i już mam ich serdecznie dosyć, są za długie, oplatują się w nosy dookoła i rano nie mogę ich ogarnąć. Pora na wizytę u fryzjera i radykalne zmiany na bardzo króciutkie. Jak co zawsze mogę ponownie zapuścić bo rosną szybko
Ja miałam półdługie i ścięłam na krótko - opinia znajomych - wyglądam na młodszą.. ha ha..
Mnie długie denerwują, półdługie w zupełności wystarczą. I tylko naturalne.
Moim zdaniem długie włosy odmładzają. Moja mam po zapuszczeniu włosów jest uważana za moją starszą sioste!
Sama od zawsze noszę bardzo długie włosy i nie wyobrażam sobie mieć krótkich.
To dużo zależy od kształtu twarzy itp. Ja w krótkich wyglądam fatalnie i każdy mi to mówił nawet nie wysilali się na fałszywy komplement
ja nie wyobrażam sobie mieć krótkich włosów..
to zależy od naszej urody, rysów twarzy w jakiej fryzurce wyglądamy młodziej..
Najważniejsze, żeby były zdrowe i zadbane, bo czasem dziewczyny na siłę mają długie włosy, a są one bardzo zniszczone, cienkie, końcówki porozdwajane, ale nie zetną, bo chcą ja najdłuższe .
Ja obecnie zapuszczam włosy bo strasznie mi się podobają takie długaśne i odżywione ładuje w nie tony odżywek, żeby ładnie się prezentowały takie rozpuszczone. Często zauważam, że jakaś dziewczyna ma długie włosy a końcówki strasznie rozdwojone
[url]http://www.zpfs.org.pl/[/url]
Witajcie drogie kobietki. Powiem Wam, że moje doświadczenia z przedłużaniem włosów są bardzo duże. Korzystałam już trzykrotnie z tego zabiegu, niestety nie zawsze efekt jaki uzyskiwała moja fryzjerska był zadowalający dla mnie. Poza tym musicie uważać na niektóre Panie zajmujące się tym dodatkowo – jako zajęciem na weekendy i tanim sposobem na zarobienie pieniędzy. Raz dałam się tak naciągnąć. Teraz nauczona na swoich błędach mogę z całą stanowczością polecić Wam jak nie dać się oszukać.
Ale pewnie taka pielęgnacja jest później dość czasochłonna?
To raczej nie są jej włoski tylko doczepiane rozki z włosów. Bynajmniej tak to wygląda.
Wydaje mi się, że krótkie włosy bardziej postarzają. Długie to fryzura bardziej odmładzająca Może ze względu na to że coraz więcej starszych pań chodzi w krótkich i to się już przyjęło
Krótka trwała - jaką często noszą panie po 50-tce rzeczywiście postarza, ale jakaś na przykład asymetryczna fryzura już chyba nie.
Krótkie wg mnie
Krótka fryzura jest praktyczniejsza, ale dłuższa lepiej wygląda.
Wydaje mi sie ze to zalezy od twarzy i doboru fryzury wtedy dopiero. Nie wydaje mi sie zeby glugosc wlosow sama w sobie dzialala odmladzajaco lub postarzala.
To zalezy od wieku, twarzy i przede wszystkim ścięcia. Kazda fryzura moze być bardziej na topie lub nie.
Nie ma jak długie włosy, dodają kobiecości. Jak miałam krótkie to czegoś mi brakowało...
Ale za długie to jest problem z układaniem i pielęgnacją...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź