451

Odp: Zdrada

Ja też mojemu potrafię powiedzieć, że jak mu się chce... to niech sobie gdzieś idzie. Później żałuje, przecież to normalne.

452

A ja nie żałuję. Wogóle rzadko zdarza mi się żałować słów. Jestem impulsywna i jeśli w danej chwili coś mi przyjdzie do głowy, to to powiem i mogę za chwilę myśleć inaczej i inaczej powiedzieć. Wiem, że to niedojrzałe, ale ja nie lubię się kontrolować. W związku nie robię tego wogóle, prędzej już poza.

453

no ja tez własnie mówię, co mi ślina na język przyniesie i to jest ten błąd.

454

No właśnie. Sęk w tym, że wiem, ze czasami powinnam sie powstrzymać, ale czuję się wtedy, jakbym nie była sobą tylko udawała kogoś innego, ba! nawet jakbym była nieuczciwa nie mówiąc od razu tego co myślę i czuję.

455

Oooo to to smile Tym się zawsze tłumaczę big_smile

456

Jejku...  oni tego nie doceniają, tej naszej szczerości. Ich zdaniem czlowiek powinien się zachowywać w określony sposób, nawet jeśli go skręca od środka.

457

To niech oni się z tym męczą, ja zawsze będę gadać to na co mam ochotę :0

458

No i ja dzisiaj znowu powiedziałam za dużo, eh... co mi tam.
Jeśli ktoś może mi gadać rzeczy, których ja nie chcę słuchać, to ja też mogę big_smile

459

a ja pierwszy raz się postawiłam! W sobotę idę sama na balety! w końcu smile

460

O rety! A wiesz co on będzie w tym czasie robił? Kiedy ja wychodziłam z koleżankami i on o tym wiedział, to non stop były telefony i smsy.

461

domyślam się już ale musi w końcu zrozumieć, że nie jestem jego własnością smile

462

I tak od razu na głęboką wodę go rzucasz? Powinnaś przyzwyczajać go stopniowo...
najpierw powinnaś zacząć od marzeń o wyjściu
potem powinnaś zacząć myśleć o wyjściu
teraz możesz już planować wyjście
następnie zaczynasz sugerować wyjście
mówisz o wyjściu
wreszcie po 15 latach wychodzisz wink

463

Taml po prostu przerobiła te kroki trochę szybciej big_smile

464

No to zobaczymy co to wyjdzie. Taml, podzielisz się newsem jak się impreza udała i ... jak się udał powrót do domu po imprezie wink

Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2012-02-09 14:59:38)

465

Heheh tak sobie czytam i czytam i zastanawiam się czy to przypadek, że ta konwersacja przebiega akurat w tym wątku tongue

466

Ninek sugerujesz coś? smile
Taaak przerobiłam szybciej ;D tydzień temu w piątek napisałam mu' dziewczyny mnie namawiają zeby isc na gospode poszłabym ale pewnie nie bedziesz zadowolony i wole pogadac' był w pracy wiedziałam ze nie odpisze wink
I w poniedziałek powiedziałam mu ze w sobote idzie i ma sie oswoic z tą myślą big_smile

467

Ja? No skąd... tongue To tylko moje przekorne myślenie... tongue

468

aaa tam big_smile

469

a skąd ten szczery uśmiech pod moim komentarzem? big_smile

470

Ninek na pewno nie miała na myśli nic złego. Skąd wiesz, czy uśmiech nie oznacza przypuszczeń,  że to Ty pójdziesz w tango?

471

Nie wiem tongue Może tongue Ale w sumie nie planuję smile Tylko sobie żartuję smile

472

Miałyście kiedyś taką myśl - jak by to było gdybym go zdradziła?

473

Tak, ale ja wiem jakby było... To byłby koniec naszego związku... Nawet gdyby mi wybaczył, to ja bym nie mogła z nim dłużej być...

474

Ja kiedy miałam obawy na samym początku to pomyślałam sobie, że "O nie! Będę pierwsza!" i że wtedy jego zdrada mnie nie ruszy, bo jeśli to zrobi to co najwyżej będziemy kwita, ale dawno już takich głupich myśli nie mam.

475

Achhh ja też mam czasami takie myśli smile Czasami jak się pokłocimy albo poukładam sobie cos w głowie głupiego to mam takie ochoty, ale szybko mi mijają big_smile