2,251

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

Ja jestem na Zarządzaniu wink dokładniej na rachunkowości w zarządzaniu... Więc teraz tylko rachunkowość... W tym tygodniu miałam planowany egzamin z rachunkowości ubezpieczeniowej... Ale przez tą propozycję, którą nie wiem czy powinnam przyjąć, muszę zdać jeszcze rachunkowość bankową i rachunkowość funduszy unijnych... Ehh... I nie wiem czy dam radę...  sad

2,252

Ninek, kto jak kto ale Ty na pewno dasz radę smile

2,253

Dzięki smile Dziś kolejny dzień boju tongue

2,254

ale zima smile
aż miło patrzeć jak cały brud został przysypany śniegiem ... ciekawe co będzie jak przyjdzie odwilż...

na wieczór umówiłam się z koleżanką na ploty - nie mogę się doczekać big_smile

2,255

Jutro dzień sądu... sad A ja nadal w czarnej d... sad

2,256

Jestem...
Ożesz... ja też w trakcie sesji. Zostały mi trzy egzaminy. Dam radę, tylko lenistwo nie pozwala się w odpowiednim czasie przygotować. Dzisiaj uczyłam się po drodze. No niby przecież to wszystko trzeba umieć, prawda? Egzamin ma tylko potwierdzić, że ja tę wiedzę posiadłam w trakcie semestru.

2,257

Ehh dziś mam jeszcze kolosa sad na którego właśnie nic nie umiem  sad siedzę nad tym od 3:30 sad bo wczoraj padłam sad Ehh... I już mnie głowa boli... sad

2,258

Oj sad
Mnie czeka siedzenie z niedzieli na poniedziałek, choć właściwie to się zastanawiam, czy nie posiedzieć dzisiaj, aby następnej nocy się po prostu wyspać.

2,259

Brak mi pomysłu na życie sad Dopadł mnie beznadziejny nastrój sad Tysiąc myśli mam w głowie sad

2,260

Przesilenie wiosenne? Ja na przykład cierpię na wiosenną depresję i spodziewam się czegoś takiego jak to o czym piszesz w zasadzie w każdej chwili, ajuż zwłaszcza kiedy się zazieleni.

2,261

Nie wiem, może to przesilenie, a może po prostu za dużo się dzieje ostatnio i nie daję sobie z tym rady... sad

2,262

U mnie sobotni nastrój pozytywny... wieczorem znajomi wpadną na drinka i będziemy oglądać Bitwe.

2,263

a ja dziś zdołowana.... sad

2,264

A ja od trzech dni jakiś taki nastrój mam depresyjny wręcz. Zakończyłam dwa ważne rozdziały w życiu i teraz stoję przed wyborem, a zamiast się cieszyć boję się.

2,265

głowa do góry! smile
u mnie coraz lepiej ... chyba przez pogodę, strasznie mnie dołowały te ostatnie deszcze ...

2,266

U mnie też i o to właśnie chodzi. Paradoks. Zamiast się cieszyć, ja popadam w deprechę.

2,267

No u mnie też kilka ostatnich dni było wręcz depresyjnych. Wszyscy pytali co się dzieje, bo źle wyglądam i w ogóle.... A ja miałam taki mętlik, że nie mogłam się na niczym skupić... na szczęście troszkę się już uporałam z tym... w odwróceniu mojej uwagi - nieświadomie, ale jednak - pomógł mi mój wykładowca... Fajny facet z niego wink

2,268

mi zawsze pomagała szkoła sad Kiedy coś było nie tak po prostuy bralo się torebkę, zeszyty i szło do szkoły, a nauka poza nią zajmowala głowę i poprawiała nastrój. no i teraz nie ma szkoły i czuję się źle. Myślę o wyjeździe za granicę do pracy, ale trochę się boję. Miejsce jest pewne, nie o to chodzi, tylko ja nigdy nie pracowałam za granicą.

2,269

Zawsze możesz zacząć drugą szkołę - sama mam znajomą która mimo że po 40. to właśnie zaczęła naukę w szkole policealnej (kierunek administracja) i nie jest tam sama w tym wieku!

2,270

Muszę isć na studia. Niestety policealne nie wchodzi w grę, a chcialabym robić właśnie coś takiego zaocznie + praca na tygodniu, ale nie ma tak dobrze, żeby sobie można było wybierać kiedy się chce pracować.

2,271

Nie uwierzycie co mi się dziś przydarzyło! Wbił mi się w lewą stopę prawie pięciocentymetrowy wkręt!
Na 3,5 cm pionowo w ciało!!!
Wyszłam sobie w południe za dom, pod lasek, zapalić papierosa (mieszkam w przedostatnim rzędzie).
Tuptam sobie, chłopak siedzi dwa-trzy metry obok. Rosną kwiatki: żółte, fioletowe, jest fajnie.
Nagle usłyszałam dziwny odgłos i poczułam ból w stopie. Podnoszę ją i widzę kawałek deski przyczepiony do mojego buta. Skoro jest deska to... musi być gwóźdź - myślę. W ułamku sekundy przeleciały mi przed oczami obrazy z filmów, gdzie twardzi mężczyźni wyciągali sobie z brzuchów, nóg i ramion różne ostre przedmioty wbite tam podczas walki z wrogiem i pomyślałam - bedzie trudno, po czym w kolejnym ułamku sekundy, ani na chwilę nie tracąc równowagi i stojąc w trawach jak bocian na jednej nodze, mocno złapałam deskę i wydarłam ją z mojej nogi! Wtedy okazało się, że to nie gwóźdź tylko okropny wkręt. Nawet bardzo nie bolało na początku, tylko poczulam, że w bucie robi się coraz cieplej. Myślałam że to krew, tymczasem prawie wogóle jej nie było (a to źle jak wiadomo). Horror, mówię Wam.
Na pogotowiu dostałam szczepionkę. Stopa boli, momentami czuję ból aż do kolana, spuchło wokół rany.
No i pobrykane sad
Boli sad

2,272

ulala... to był znak: rzuć palenie!! smile

trzymaj się!!!!

czy któraś z Was dostała już taki box z kosmetykami?? [url]http://shinybox.pl/?ref=2d164e7[/url]
ja wciąż czekam, ale chętnie bym przygarnęła smile

2,273

Ja w tej chwili bardzo pozytywny:) Hiszpania wygrywa 2:0 hihi,

2,274

O nie nie... to było coś więcej. Szczerze powiedziawszy podejrzewałam kogoś o celowe zastawienie pułapki i nie pomyliłam się. Chłopak dokładnie sprawdził teren, znalazł jeszcze jednego wkręta, wbił go w ziemię i od tej pory było czysto. Wczoraj w tym samym miejscu znalazłam kolejnego wkręta ostrzem do góry i uwaga uwaga... dziesięciocentymetrowego zardzewiałego gwoździa na sztorc, podpartego kamykiem i trzema szyszkami, żeby się czasem nie przewrócił... albo żeby go tak bardzo nie było widać i rzeczywiście najpierw pomyslałam, że to gałązka, ale zastanowiło mnie jakim cudem jest tak dokładnie obłożona. Biorąc pod uwagę fakt, że co trzecia osoba chora na tężec umiera, jest to usiłowanie zabójstwa. Podejrzany jest tylko jeden... sąsiad, który jakoś nigdy nie może wyrobić autem inaczej niż 20 cm koło moich nóg, kiedy tam stoję/siedzę (bo i usiąść jest gdzie), choć każdy inny wyrabia na 3 metry.

2,275

Piękny słoneczny dzień więc mój humor zdecydowanie bardzo dobry smile