2,226

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

Jaki znów spisek?  Masz chyba jakąś manię? big_smile

2,227

Już mi to tutaj zarzucano, ha ha ha ha big_smile big_smile big_smile

2,228

Czyli znów nic nowego big_smile

A nastrój mam dziś jakiś dziwny... Miałam ostatnio sen, że szedł za mną jakiś facet... Nie znałam go, w ogóle widziałam go pierwszy raz... Zatrzymałam się, chciałam, żeby mnie wyminął...  I kiedy stałam odwrócona tyłem do ulicy, zaatakował mnie... Pobił mnie, szarpałam się z nim aż w końcu udało mi się uciec... Ale miałam całą poranioną twarz... Obudziłam się wystraszona i bałam się zasnąć... Serce to mi tak waliło, że myślałam, że zaraz mi wyskoczy...
I może uznacie mnie za wariatkę... Ale wczoraj szłam do mieszkania i minęłam się z tym facetem... Ehh... Dreszcz mnie przeszedł jak go zobaczyłam... Ale jestem pewna, że to była twarz ze snu... Nie daje mi to spokoju teraz hmm Trochę się boję... Głupie to... sad

2,229

To nie głupie. mi się śniła bójka i dzień czy dwa po tym śnie, doszło do niej.
Ale może to Twoja wyobraźnia skojarzyła twarz ze snu z twarzą kogoś, kto jest tylko podobny. Nic się przecież nie stało. Wydaje mi się jednak, że ten sen mógłby oznaczać, że boisz się czegoś nieznanego ze strony mężczyzny, że jest coś czego się obawiasz, albo że odkryłaś w jakimś mężczyźnie negatywną cechę, której nie dostrzegałaś do tej pory. Tak bym sobie sama to tłumaczyła. Szukałabym w swoim życiu, w swoich emocjach i uczuciach czegoś, co tłumaczyłoby symbolikę snu. Nie ukrywam, że sam sen przerażający był. Ja się wystraszyłam, chociaż nie ja to śniłam, przy samym czytaniu.

Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2011-12-29 17:07:06)

2,230

Nie wiem, może było tak jak piszesz... Ale kiedy go minęłam - przeszedł mnie taki dreszcz, że masakra... Ehh... Ale staram się o tym nie myśleć, bo jeszcze zacznę się bać wychodzić z mieszkania... hmm

2,231

Nie bój się, już sobie poszedł.

2,232

Dziś byłam tam z moim N. i czułam się troszkę dziwnie... Przyjechaliśmy tam w nocy, coś około 2... I idąc od auta było mi tak nieswojo... hmm

2,233

Przejdzie Ci to. Po nirktórych snach też czułam się przez kilka dni dziwnie, zwłaszcza w miejscach, ktore mi się śniły.

2,234

Mam nadzieję... Bo teraz jestem tu sama...

A tak poza tym, to dostałam dziś okres sad Leżałam na łóżku i płakałam - tak mnie bolało... Nie pomogły tabletki, ani masowanie... sad Zasnąć też nie mogłam... sad Jest mi niedobrze, robi mi się słabo i jest jeszcze gorzej niż zwykle sad Zaraz się chyba przekręcę ;(

2,235

Ninek, jak tam samopoczucie? Już lepiej?
Ja wróciłam z gór - odpoczęłam! A dziś wpadłam w wir pracy big_smile
teraz wróciłam z zakupów, bo lodówka pusta i zamierzam obejrzeć jakiś film big_smile

2,236

Ja dostałam okres wczoraj późnym wieczorem. Rwało całą noc i teraz nadal boli... więc pojechałam z dziewczynami na piwo odstresować się i pojęczeć przy kimś kto powspółczuje.

2,237

[quote=justyna]Ninek, jak tam samopoczucie? Już lepiej?
Ja wróciłam z gór - odpoczęłam! A dziś wpadłam w wir pracy big_smile
teraz wróciłam z zakupów, bo lodówka pusta i zamierzam obejrzeć jakiś film big_smile[/quote]

Justynko, niestety nie do końca lepiej... Niby już w miarę znośnie, ale nadal boli... a to już 4 dzień... i zdecydowanie już nie powinno boleć hmm

Cieszę się bardzo, że wypoczęłaś wink I  że wyjazd się udał wink

2,238

ojej... trzymaj się Kochana smile
ja jestem załamana pogodą.... co za paskudztwo za oknem ... nic mi się nie chce... tylko bym piła kawę, zagryzała czekoladą i spała big_smile big_smile big_smile
oto mój nastrój na dziś wink

2,239

A ja dziś cały dzień biegam wink Ale zaraz mają przyjść psiapsióły i winka się napijemy i zrelaksujemy wink

2,240

Uważaj, bo ja się ostatnio tak relaksowałam, że miałam kaca po spotkaniu z psiapsiółami. No ale potrzebowałam tego... tzn. ich, a nie nadmiaru alkoholu.

2,241

Właśnie robię likier jajeczny. Przedtem upiekłam sernik. Ktoś chętny?

2,242

witam , witam. Dawno mnie tu nie było i już nie wiem od czego zacząć czytać sad
Niechcemisie- zaraz będę szukać Twojego bloga smile
justyna - super, że sobie odpoczęłaś, też bym pojechała w góry, tymbardziej, że stamtąd pochodzę ale niestety, brak funduszy i inne czynniki wpływające na to, nie pozwalają mi na taką wycieczkę sad
Ninek - ja się piszę na ten likier big_smile za sernikiem nie przepadam, więc grzecznie podziękuje, ale na likier się skuszę smile Jak masz jakiś prosty, sprawdzony przepis to byłabym wdzięczna wink

2,243

to ja biorę sernik smile

właśnie zeżarłam ostatnią muffinkę czekoladową - upiekłam 15 szt. kilka dni temu i przed chwilą znalazłam jakąś ostatnią zeschniętą już wink

jeszcze tylko zakupy i .... chyba pójdę dziś wcześniej spać smile

2,244

ooj nie chciałoby mi się lecieć o tej porze na zakupy , tzn w sumie zależy jeszcze jakie smile
ja dzisiaj jakoś dziwnie się czuje, więc niedługo się kładę i idę spać , bo rano muszę wsać hmm

2,245

ja na zakupy spożywcze zawsze jeżdżę tuż przed zamknięciem sklepu, bo nie znoszę tłoku i kolejek do kasy...

ale nie myśl sobie, że mi się chciało big_smile big_smile big_smile
co to to nie wink

2,246

Likier już wypity, sernik dawno zjedzony... Ale dla was zrobię dodatkowe porcje wink A co do sernika... chłopak mojej koleżanki tez chciał podziękować, bo mówił, że nie lubi... ale jego dziewczyna mu powiedziała, żeby choć kawałeczek spróbował i ukroiła mu taki nieduży... a od za chwilę przychodzi do mnie: Nina ten sernik jest zajebisty! W życiu nie jadłem takiego dobrego ciasta tongue Ajj jaka byłam dumna z siebie big_smile

2,247

oo to ja tak samo miałam w zeszłym roku z kutią - pierwszy raz w życiu robiłam i ... też ktoś bardzo nie lubił, a tu proszę - zjadł dokładkę big_smile to jest miłe... tak samo zresztą przekonałam swojego męża, kilka lat temu do szpinaku big_smile nie znosił... a jak mu zrobiłam to wcinał aż mu się uszy trzęsły wink

czekam zatem na sernik big_smile

a my spontanicznie zaprosiliśmy do siebie kilka osób i będziemy grać w gry i pić wino wink

2,248

Ehh... Biorę się za naukę sad muszę zdać w przyszłym tygodniu dwa nieplanowe egzaminy... Ehh... Profesor zaproponował mi współpracę przy projekcie, ale żeby nie było, że razem pracujemy i jestem jego studentką równocześnie to muszę jak najszybciej to zdać hmm A nic mi do głowy nie wchodzi sad Pomóżcie jakoś... sad

2,249

oo tak Justyna, kolejki w sklepach są koszmarem, ja często chodzę do biedronki z racji tego, że mam dosłownie ją minutę od domu i już pominę to, że z jedną rzeczą stoje 10 minut, najgorsze jest to gdy stanie za mną ktoś kto spożywał alkohol , po prostu nie wiem co mam wtedy robić, czy uciekać stamtąd czy iść na koniec tej kolejki, z racji na moją nerwicę, przez którą mam non stop mdłości i ''gule'' w gardle, na taki wyziew alkoholowy reaguje dziwnie... ;/

Ninek, co do tego sernika, to nie tak, że go nie lubie i nie zjem tak jak w przypadku np. masła. Po prostu to nie jest rodzaj ciasta za jakim przepadam. Ja uwielbiam wszelkiego rodzaju torty, ciasta z kremami. W przypadku takich ciast jak  właśnie sernik, makowiec czy inne tego typu ciasta, mam wrażenie , że mnie strasznie zapychają. Ale fakt, może zbyt pochopnie podziękowałam,  przecież nie każdy robi suche ciasta, których się nie da przełknąć smile  Co do nauki , to nie przejmuj się, łączę się w bólu, ja za tydzień mam 4 egzaminy i jakoś muszę to przetrwać ;/

2,250

Kochane, trzymam kciuki za egzaminy - pochwalcie się co studiujecie i nad czym aktualnie ślęczycie smile