Odp: Powitalnia - napisz kilka słów o sobie :)
Dzieki.Udało mi się cos wgrać.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzieki.Udało mi się cos wgrać.
to czas na mnie...
Luiza, 25 lat, od 2 lat bardzo szczęśliwa żona z Lublina
z zawodu prawnik z zainteresowań..wszystko co opisuję w innych działach
Ostatnio edytowany przez luimig (2009-10-16 19:59:49)
Fajnie ale ja najstarsza....
[quote=biedroneczka4]Roksana ![/quote]
Piękne imię. Dałabym je swojej córce, gdybym miała.
[quote=pinkmause][quote=biedroneczka4]Roksana ![/quote]
Piękne imię. Dałabym je swojej córce, gdybym miała. [/quote]
No to trzeba się starać
Dziękuję. Na razie nie planuję
Witam,mam na imię Gośka,lat 27,jestem mamą 2 uroczych chłopców.Starszy synek skończył 4 lata,a młodszy 2.Aktualnie jestem mamą na pełnym etacie.Skończyłam studium kosmetyczne,ale niestety-stety życie potoczyło się inaczej i nie pracowałam w zawodzie.
Witaj Margaretka No to jesteśmy rówieśniczkami.
A to studium to wybrałaś z powodu zmilowania kosmetycznego? Bo piszesz, że "niestety" nie pracowałaś w zawodzie.
Witaj Gosiu
hej to może i ja się przedstawie Mam na imię Olga, ale nie lubię jak ktoś się tak do mnie zwraca , więc wszyscy do mnie mówią Ola. Mam 20 lat, w styczniu 21... jak ten czas szybko leci .... jestem z Radomia, województwo mazowieckie. Uwielbiam nowinki kosmetyczne, wszystko co wiąże się z makijażem, wizażem, urodą, włosami, modą.. po prostu nie ma chyba naszej kobiecej dziedziny , która by mnie nie interesowała
Co więcej ? Mam fioła na punkcie moich psów, o których mogłabym rozmawiać godzinami. są to 2 Yorki i Shitzu . Witam serdecznie wszystkich forumowiczów
)
cześć witaj w naszym klubie
Cześć! Fajnie, że jesteś! Yupiii! Nie ruszaj się stąd, lepszego forum nie znajdziesz.
dzięki dziewczyny za powitanie Jestem od niedawna na tym forum, ale bardzo mi się tu podoba
)
No ba, musi Ci się podobać Jesteś już nasza.
Ja tez się przywitam. Mam na imię Monika, ale znajomi mówią na mnie Misia. Jestem z Radomia. Studiuje i pracuję. Na portalu znalazłam się przez przypadek, ale spodobało mi się ze względu na dużą ilość ciekawych artykułów. Jeszcze nie mogę się tu odnaleźć ale myślę, ze to kwestia czasu.
Pozdrawiam wszystkich.
Cześć Misia
Szybko się odnajdziesz. Fajnie, że jesteś z nami
cześć misiax, widzę, że jesteś z mojego miasta, fajnie
Dzięki, miło mi. ) Forum ogarniam, gorzej ze stroną główną- tyyyle tu tego wszystkiego, że nie wiem od czego zacząć.
hej dziewczyny witam was wszystkie cieplutko.jestem nowa na forum choć w portalu uroda i zdrowie już wcześniej gościłam. Jestem z okolic Rzeszowa, mam 24 lata. Z zawodu jestem dietetykiem i technikiem usług kosmetycznych. Ogólnie interesuje się wizażem, kosmetologią, modą, lubię dobre filmy i seriale (szczególnie kryminalne) interesuje się również żużlem, tenisem stołowym no i kocham muzykę, która zawsze wprawia mnie w pozytywny nastrój. Aha i mam na imię Agnieszka:)
Cześć:) Już od jakiegoś czasu jestem z Wami i postanowiłam się przedstawić. Nazywam się Justyna. Jestem studentką i mam 22 lata. Prowadzę bloga kosmetycznego i głównie temu tu się znalazłam i bardzo się cieszę:) pozdrawiam serdecznie
witajcie
nie pożałujecie, że tu jesteście - jedna, dość ważna uwaga - TEN PORTAL WCIĄGA!
Ostatnio edytowany przez justyna (2012-01-24 15:02:10)
Cześć dziewczyny! Fajnie, że jesteście z nami
Princesska87... daleko do siebie nie mamy - Stalowa Wola.
witaj niechcemisie to prawda bliziutko do Stalowej z Rzeszowa:)
Cześć dziewczyny dzisiaj dopiero weszłam na ten portal i od razu go polubiłam:D
Może się przedstawię mam na imię Kamila mam 22lata i mam bzika na punkcie makijażu i kosmetyków he,he
witaj Kamilo:)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź