Odp: Co byś teraz zjadła?
A ja zjadłam drożdżówkę z marmoladą z kiwi i mega pysznego rogala z marmoladą owocową, posypanego makiem. Jestem syta, ale jak zgłodnieję to zjadłabym to samo. Przepyszne!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 30 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A ja zjadłam drożdżówkę z marmoladą z kiwi i mega pysznego rogala z marmoladą owocową, posypanego makiem. Jestem syta, ale jak zgłodnieję to zjadłabym to samo. Przepyszne!
ja bym zjadła cokolwiek bo od rana nic nie jadłam
Ostatnio spodobał mi się przepis koleżanki na faszerowane skrzydełka kurczaka... będę musiała wypróbować
To skrzydełka da się faszerować? Przecież toto tak małe jest, że... no tak, że nic na tym nie ma i dlatego trzeba nafaszerować.
Jak się wyciągnie kości to sporo się zmieści
Wow! Wogóle nigdy przez myśl mi nie przeszły takie kombinacje, ale muszę spróbować. Podpowiesz jak? Chodzi o ten przepis, o którym pisałaś.
Ok. Poszukam i Ci napiszę
Super! Dziękuję. W zasadzie to fajnie by było, gdybyś go dodała do przepisów i podrzuciła tutaj link, bo faszerowane skrzydełka to brzmi intrygująco i to nie jest chyba zbyt często spotykany przepis.
blok czekoladowy! mniam...
Teraz to ja jestem przejedzona. Miałam chęć na takie domowe mini pizze ze świeżymi warzywami na farszu i mnóstwem żółtego sera i przesadziłam, ale było takie pyszne.
Oj zjadłabym pomidorową mojej Mamci...
naleśniki z owocami i bitą śmietaną.
Cukierki miętowe i to też niniejszym czynię. W dodatku je rozgryzam.
szczawiową z jajkiem ..........................
ja też zawsze rozgryzam cukierki, za co mnie gani mój dentysta, bo to niszczy szkliwo
pizze z kurczakiem i chili albo tartę ze szpinakiem i serkiem feta
Ciacho! Wielkie! Może być mega eklerka, może być mega kawałek szarlotki, ale ciacho chcę natychmiast! W kuchni chłodzi się sernik. mama nie pozwoli tknąć, dopóki nie ostygnie. A potem i tak pewnie schowa na jutro.
filet z piersi kurczaka z sosem z nutką wermutu (alkohol wyparuje i tak) i grillowanymi pomidorami i papryką-pycha
pizza z kurczakiem i sosem czosnkowym.. mniam:)
roladki z kurczaka z serkiem i papryką
O jejku, ja się zawsze robię glodna wieczorem. Bułkę z maslem i z samym masłem, taką grubo posmarowaną bym zjadła
A ja mam ochotę na lasagne! Albo na coś innego, ale koniecznie z makaronem i pomidorami. Nigdy nie byłam wielką fanką pomidorów, ale teraz kiedy jestem w ciąży wcinałabym je non stop. Ostatnio miałam nawet ochotę na pomidory faszerowane pieczarkami i serem, ale przeczytałam na [url]http://dzidziusiowo.pl/ciaza-i-porod/ciaza/1411-wywiad-z-dietetykiem-co-jesc-w-ciazy,[/url] że nie należy jeść potraw bardzo ciężkostrawnych, a wiadomo grzyby niestety się do takich zaliczają. Ale i tak zrobiłam faszerowane pomidory z mięskiem mielonym i odrobiną serka żółtego… mniam!
Ja to nie wiem na co mam ochotę i mieszam w poszukiwaniu zaspokojenia: płatki z bananem, czekoladki i leczo Ale to nadal nie to...
Kebab
idę robić kotlety:)
Od kilku dni mam ochotę na naleśniki, bo mama akurat robi dżemy jabłkowe, mniam. A wczoraj zrobiła jabłka z borówkami.
Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2012-09-19 13:53:00)
Placki ziemniaczane jak się naczytałam.
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 30 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź