2,026

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

Ja wczoraj odprowadzałam moją Siostrzyczkę do przedszkola i też nie chciała iść... Caly czas mówiła, że ona chce zostać ze mną... Ale wzięłam ją trochę na sposób, bo było bardzo dużo aut pod przedszkolem i tak głupio swoje zostawiłam i jej powiedziałam, że musimy szybko iść do sali, bo muszę szybko autem odjechać, bo by ktoś krzyczał na mnie, że tak stanęłam... i ona tak się spieszyła, że zapomniała, że nie chciała iść... i jak już się przebrałyśmy i wchodziłyśmy do dali, to mi powiedziała, żebym już szła, żeby nikt na mnie nie krzyczał... tongue i obyło się bez płaczu smile

2,027

hahaha spoko big_smile dzieciaki są fajne, wystarczy, że zajmiesz je czymś innym, a szybko zapominają o wcześniejszej rzeczy wink

2,028

U nas dzisiaj upał, robimy ze znajomymi grilla ... Wczoraj pozbyłam sie ósemki górnej... nie bolało ale teraz trochę rwie...przeżyję... czeka mnie jeszcze usunięcie dolnej ósemki sad

2,029

A ja właśnie po imprezie jestem... Uff...

2,030

A ja po pierwszym dniu szkoły. Na rozpoczęciu nie byłam, wczoraj na lekcjach też nie. Dzisiaj sobie poszłam i było git. Pół klasy nieobecne.

2,031

ja mam dziś ciut luźniejszy dzień - postanowiłam pokończyć artykuły i ogarnąć trochę w domu, jeszcze obiad jakiś wypadałoby zrobić big_smile
tak przedstawia się plan mojego "luźniejszego" dnia big_smile

2,032

Hm... mój wygląda następująco: wysyłam cv (szukam pracy dorywczej), idę na kurs, potem do szkoły, a na koniec na zakupy.

2,033

U mnie dzisiaj też spokojniej... Ja obiad to "podszykowałam" sobie wczoraj wieczorem na dzisiaj... O 14 tej idę po małą do przedszkola, odprowadzam ją do domu i wracam do pracy. Po powrocie znowu szykuję obiad na następny dzień, kolacje i jest wieczór, kąpiel małej i spać....

2,034

Nastrój mam nerwowy jakiś. Stres ściska mnie w klatce piersiowej, bardzo nieprzyjemne uczucie.

2,035

[quote=niechcemisie]Nastrój mam nerwowy jakiś. Stres ściska mnie w klatce piersiowej, bardzo nieprzyjemne uczucie.[/quote]

Czym się tak stresujesz?

Ja już nie mogę doczekać się soboty...

2,036

Chyba wszystkim. Trochę szkołą, trochę nerwową atmosferą w związku, trochę tym, że chcę znaleźć pracę, a z drugiej strony jej nie chcę. No i dodatkowo zaczął mi się już PMS.
Przed chwilą dowiedziałam się jeszcze, że moja koleżanka jest bita na oczach dziecka przez czlowieka, który jest jego ojcem, a opieka zamiast interweniować, skoro wie co się dzieje, chce jej odebrać dziecko. Przecież to jest chore, mogliby zrobić coś, żeby matka i dziecko były bezpieczne, zamiast ich rozdzielać umieścić w jakiś ośrodku interwencyjnym czy coś. Jest u nas hostel w Stalowowolskim Ośrodku Interwencji Kryzysowej, ale tak najłatwiej - zabrać dziecko matce dlatego że ojciec ją bije. Na policję liczyć nie moża, ale to nic nowego. W Stalowej Woli nigdy nie można było.

2,037

o rany sad
tragedia... zabiorą dziecko żeby nie widziało jak ojciec jeszcze mocniej będzie okładał jego matkę.... bo przecież jak dziecko nie patrzy to facet dopiero pokaże co potrafi sad
co się dzieje...... sad

2,038

No i tak się "rozwiązuje" takie sprawy. Ten pajac pewnie jeszcze będzie ją gwałcił, bo jak jego kobieta, to mu "wolno" przecież brać, będzie następne dziecko, chyba że poroni, co najbardziej prawdopodobne, a nawet jeśli nie, to dramat bedzie się ciągnął i ciągnął.

2,039

Masakra... Pewnie dopiero jak dojdzie do jeszcze większej tragedii ktoś zareaguje...

2,040

Przeważnie tak jest.... jak będzie tragedia to i bedzie reakcja...

2,041

no tak, ale Emilka na mój gust już JEST tragedia... szkoda, że policja czy opieka społeczna za tragedią uważają jedynie czyjąś śmierć!

2,042

Na mój to też tragedia ...
Dopadło mnie jakieś przeziębienie sad Okropnie się czuję... mała tez kaszle...

2,043

U nas też sięcoś rozprzestrzenia, bo wiele osób skraży się na ból gardła i niektórzy kaszlą.

Dokładnie dziewczyny, jak będzie tragedia to wtedy się sprawą zajmą.

2,044

Chyba krąży jakiś wirus, bo u mnie też już wszyscy kaszlą i kichają... Ciekawe kiedy ja się zarażę hmm

2,045

witajcie w klubie kaszlących i z obolałym gardłem sad

2,046

Nie mogę być teraz chora, o nie! Najadłam się czosnku.

2,047

Mnie coś gardło bolało ostatnio, ale popsikałam Tantum Verde i przeszło tongue

2,048

A ja dzisiaj siedzę w pracy i ... umieram... czuję się okropnie. Nos mam zapchany, głowa mi pęka... a po południu mam jeszcze zebranie w przedszkolu...

2,049

Emilko, a byłaś u lekarza?

2,050

Ja się jeszcze jakoś trzymam i póki co choroba mnie nie dopadła...odpukać!

Emilia lepiej będzie jak pójdziesz do lekarza.