2,001

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

ja tez miałam ciężki dzień, niech się już skończy i jeszcze ten upał, jestem padnięta sad

2,002

dziś też gorąco i też się w biurze siedzieć nie chce sad ale oprócz tego to ja mam dziś dobry nastrój, jutro piątek smile

2,003

Jestem załamana... czwarty dzień biorę antybiotyk a ten ból zęba może minimalnie ustąpił.... I tak boli... a tabletki za trzy dni mi się kończą... aż nie chcę mysleć co będzie potem sad

Upał  ale w pracy mam chłodno i duży ruch... zaczynam powoli wystawiać na all i w sklepie artykuły biurowe...

2,004

Mnie czeka kolejny dzień kursu i kolejny wieczór, gdy będę zbyt zmęczona, żeby cokolwiek zrobić. Mam już tego dość.

2,005

Gorąco i duszno! Posiedziałabym nad wodą...

2,006

Lepiej, że upał niż żeby miało padać smile

2,007

Upałłłłł............ wróciłam z przejażdżki rowerowej z małą i jestem mokra od potu sad

2,008

Ja wyszłam na chwilę do ogródka po jagody i pomidory i lepię się od potu.

2,009

ja byłam na działce - skwar .... teraz zajadam się lodami w domu smile smile smile

2,010

Zły... rzuciłam telefonem i głośnym przekleństwem, zjadłam z nerwów cztery kanapki i przypuszczam, że spóźnię się na szkolenie... a wszystko przez brak kawy.

2,011

ojej.... aż tak źle reagujesz na brak kawy? to jesteś bardziej uzależniona niż ja big_smile
mnie bolą oczy i jakoś tak mi dziwnie... mam wrażenie, że stanie sie coś złego .... jakaś wewnętrznie poddenerwowana jestem...

2,012

Mam pytanie, czy któraś z Was słyszała o akcji Plus Size? Podobno obejmuje ona modę dla puszystych. biżuterię itp???

2,013

[quote=justyna]ojej.... aż tak źle reagujesz na brak kawy? to jesteś bardziej uzależniona niż ja big_smile
mnie bolą oczy i jakoś tak mi dziwnie... mam wrażenie, że stanie sie coś złego .... jakaś wewnętrznie poddenerwowana jestem...[/quote]

Ojej, mam nadzieję że nic się nie stanie złego sad

U mnie od rana zamieszanie bo musiałam do pracy iśc z małą, i na pocztę...

2,014

Emilka, ja też mam taką nadzieję, taka rozbita jestem....

Barbie słyszałam coś o modelkach plus size... a w jakim kontekście pytasz?
choć jak dla mnie ta akcja jest chora - nei lubię popadania ze skrajności w skrajność - zamiast promować normalność, czyli kobiety noszące 36, 38 czy 40 promuje się albo anorektyczki w rozmiarze 0 albo kobiety także chore, bo otyłe w rozm. 46 i wzwyż....

Ostatnio edytowany przez justyna (2011-08-29 13:36:41)

2,015

Jedynie w takich zwykłych babskich gazetach w dziale moda można jeszcze zobaczyć modelki o normalnej sylwetce.

2,016

Czyli okrągłe staje się modne! Marsz do McDonalda!!! wink

2,017

na szczęście nie gonię bezmyślnie za modą wink

2,018

Teraz powraca do łask normalny rozmiar, ale za jakiś czas znów się to zmieni.

2,019

Ale i tak coraz to młodsze dziewczyny chca byc na siłę bardzo chude...

Jutro idę pierwszy dzień z małą do przedszkola...

2,020

Oj tak, to jest prawda. Tyle że im młodsze tym więcej na szczęścia mają do powiedzenia mamy. Później się zaczyna etap kiedy bywa, że nawet mama nic nie może.

2,021

Oglądałam kiedyś program od 8-letniej anorektyczce... Byłam przerażona, bo mi się wydawało, że dziecko 8-letnie to jeszcze za dziecinne na takie rzeczy...

2,022

Ja widziałam jak 10-latka miała bulimię i mama nic o tym nie wiedziała...

JESTEM TAKA DUMNA z mojej córci!!!! Nawet nie zapłakała jak ją zostawiłam w pierwszy dzień i jak ją odbierałam to mi powiedziała, że za szybko przyszłam bo jeszcze nie zdążyli pobawić się na dworze wink A tak się bałam....

2,023

no no no ... nieźle, ja idąc do przedszkola darłam się przez dobre pół roku, a jak Mama przychodziła, to biegłam do niej, aż mało co ze schodów kiedyś nie zleciałam big_smile

2,024

smile No nieźle smile

2,025

Kiedy odprowadzałam dziecko do przedszkola, całą drogę twierdziło, że nie chce. W szatni również, ale kiedy przekroczyło próg sali, zmieniało zdanie od razu smile