Odp: Co byś teraz zjadła?
[quote=niechcemisie]Hm... a co jecie kiedy macie zachciankę na przekąskę i jesteście na diecie?[/quote]
ja jem te kisielki słodkie chwile, są mało kaloryczne a bardzo mi smakują
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 30 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[quote=niechcemisie]Hm... a co jecie kiedy macie zachciankę na przekąskę i jesteście na diecie?[/quote]
ja jem te kisielki słodkie chwile, są mało kaloryczne a bardzo mi smakują
Mi się odechciewa jeśc gdy nie moge do końca zacisnąć zębów... masakra ... a i jedzenie mniej smakuje ...
[quote=Krecik][quote=niechcemisie]Hm... a co jecie kiedy macie zachciankę na przekąskę i jesteście na diecie?[/quote]
ja jem te kisielki słodkie chwile, są mało kaloryczne a bardzo mi smakują [/quote]
Rzeczywiście! Ja robię sobie też takie do picia. Sycą i smakują, no i oczywiście zaspokajają apetyt na "coś".
Emilka, ja nie mam takiego problemu. Ból zęba, gorączka, czy cokolwiek, nawet smaku nie czuję, ale zawsze mam apetyt.
Ja jestem uzależniona totalnie od budyniu waniliowego lub śmietankowego, muszę co dziennie zjeść budyń i już, już właśnie jestem po - mniaaam
ja mam ochotę na kurczaka z grilla po tajsku do tego jakas pyszna sałatka i zimna cola
ooooooo budyń tez bym zjadła ale czekoladowy...
A ja nie lubię czekoladowego - śmietankowy to jest to!!!
ogórkową bym zjadła, a w garnku resztka pomidorówki tylko.....
Ja robiłam dziś placki ziemniaczane... Nawet smaczne mi wyszły...
[quote=Ninek]Ja robiłam dziś placki ziemniaczane... Nawet smaczne mi wyszły...[/quote]
oo placki bym zjadła
[quote=Kasjopeja][quote=Ninek]Ja robiłam dziś placki ziemniaczane... Nawet smaczne mi wyszły...[/quote]
oo placki bym zjadła [/quote]
Jak obierzesz ziemniaki, cebulę i marchewkę to Ci zrobię
[quote=Ninek][quote=Kasjopeja][quote=Ninek]Ja robiłam dziś placki ziemniaczane... Nawet smaczne mi wyszły...[/quote]
oo placki bym zjadła [/quote]
Jak obierzesz ziemniaki, cebulę i marchewkę to Ci zrobię [/quote]
Ok już lecę obierać
Ja się załapię? Mogę wynieść obierki do kontenera za trzy placki.
Niechcemisie to już musisz się z Kasjopeją dogadać czy Ci odda
Myślę, że będzie na tyle koleżeńska, że poczęstuje mnie. Hm... może spróbuję ją przekonać faktem, że nie tylko placki będą do podziału... kalorie też
Dobry argument to podstawa
Wchodzę w to
Mnie też
Mniam mniam mniam!
W ciągu ostatnich trzech dni mam ogromny apetyt. Chyba z nerwów.
Chyba dzisiaj wezmę się za robienie placków
Koleżanka ostatnio podzieliła się ze mną czymś w rodzaju racuchów drożdżowych na słono. Całkiem fajne.
witam, ja bym zjadła mojego pysznego orzechowca, który piekę tylko od wielkiego dzwonu.
ojej, ale nabrałam smaku, a masz może przepis?
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 30 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź