1,976

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

Przyjdą przyjdą. Już niedługo nawet będą musieli.

1,977

Jak na razie to spotkałam w urzędach samych życzliwych ludzi, którzy mi pomagali... np. nie wiedziałam czy to co sprzedaję na allegro muszę nabijać na kasę fiskalną i już wiem bo Panie z Urzędu Skarbowego mi podpowiedziały...

1,978

To oby tak dalej smile ja na razie nie mam za bardzo styczności z urzędami big_smile

1,979

[quote=emilia_s292]Jak na razie to spotkałam w urzędach samych życzliwych ludzi, którzy mi pomagali... [/quote]
Oj, to masz wielkie szczęście. Zwykle urzędniczki i urzędnicy są na tyle leniwi, że odsyłają do kogo innego zamiast pomóc i niezbyt przyjemni. Oby tak dalej smile

1,980

jeśli chodzi o mój US - chamstwo, brak kultury i zero wyrozumiałości "jak to pani tego nie wie?  a kto ma wiedzieć? to przecież pani biznes" no tak, ale to pani od X lat pracuje w urzędzie i się tym zajmuje............ sad

1,981

To u mnie tak jest w Urzędzie pracy....

1,982

Dajcie spokój dziewczyny, bo aż człowieka skręca. Nienawidzę, kiedy ktoś będąc w pracy nie pracuje! Bo jeśli taka pani nie ma czasu albo kompetencji, żeby udzielić informacji klientowi, to co ona tam wogóle robi i za co dostaje wypłatę? Mnie temat wstrętnych urzędniczek straszliwie bulwersuje i mam rewelacyjny nastrój, kiedy wychodzę z urzędu obsłużona przez kogoś, kto okazał się być człowiekiem. Autentycznie. Wychodzę  z ulgą i uśmiechem.

1,983

U mnie pieknie świeci słoneczko smile

1,984

a mnie się chce spać, najchętniej bym dziś przespała cały dzień - ale pracy sporo i w trakcie przeprowadzki jesteśmy - nawet nie mam kiedy napisać artykułu na UiZ - a mam już kilka pomysłów smile

1,985

A ja znowu będę przenosiła sklep...

1,986

no coś Ty? a co z tamtą lokalizacją nie tak?? miało być lepiej....

1,987

Ale tam jest taniej i na parterze a teraz jestem na I pietrze i wiele kobiet z wózkami już się skarżyły że nie mają jak do nas przyjść...

1,988

A czemu nie ulokowałaś się od razu na parterze?

Ale tu pusto... sad

1,989

Bo tam był szklarz a teraz się wyprowadza...

1,990

ja jetsem, podczytuję ale mam nawał pracy ......

1,991

Mi się taki pomysł przeprowadzki na parter podoba, nie tylko ze względu na wózki. Zawsze sklep będzie bardziej widoczny na parterze niż na piętrze.

A ja się leniwcuję...
Od jutra idę na kurs z Urzędu Pracy, tzw. Szkolenie w Klubie Pracy, więc nie będę miała czasu na leniuchowanie. Szkolenie będzie trwało 3 tygodnie.

1,992

ja jutro idę po antybiotyk do dentysty i skierowanie na zdjęcie bo normalnie jestem załamana... dosyć że miałam problemy z dolną lewą ósemką to teraz robi mi się to samo z dolną prawą ósemką ;( Dostałam szczękościsku i ledwo co usta otwieram... boli jak cholera! Na co komu te ósemki!!!!
Poza tym jeszcze musze iść jutro do banku bo coś jest nie tak z moją karta firmową, nie moge wypłacać kasy z bankomatu... masakra... dosyć że czekałam na nią ponad miesiąc to teraz jeszcze jakieś problemy...

Gorąco....

1,993

[quote=emilia_s292]ja jutro idę po antybiotyk do dentysty i skierowanie na zdjęcie bo normalnie jestem załamana... dosyć że miałam problemy z dolną lewą ósemką to teraz robi mi się to samo z dolną prawą ósemką ;( Dostałam szczękościsku i ledwo co usta otwieram... boli jak cholera! Na co komu te ósemki!!!!
Poza tym jeszcze musze iść jutro do banku bo coś jest nie tak z moją karta firmową, nie moge wypłacać kasy z bankomatu... masakra... dosyć że czekałam na nią ponad miesiąc to teraz jeszcze jakieś problemy...

Gorąco....[/quote]

Współczuję, ósemki są najgorsze. Rok temu miałam usuwaną dolną ósemkę...masakra. Teraz rośnie mi ósemka na dole z drugiej strony i mam tam lekki stan zapalny, chyba czeka kolejne wyrwanie hmm Nie wiem po co rosną te zęby... hmm

Wreszcie gorąco, pojechałabym nad wodę wink

1,994

dołączam się do narzekania na zęby - mnie od kilku dni złapała jakaś koszmarna nadwrażliwość w górnej szóstce... boli jak cholera sad

1,995

Ja ostatnio zagryzłam. Mój problem jest taki, że kiedyś wypadła mi plomba i do dziś nic z tym nie zrobiłam, bo jak nie boli to po co... ząb jest problematyczny, bo wypadły z niego dwie plomby i trzy opatrunki, więc nie chce mi się zakładać następnej. Czasem sobie czymś przygryzę albo boli po słodkim, ale dopóki tylko czasem to staram się o nim nie myśleć.

1,996

Biorę antybiotyk a po tygodniu czeka mnie wydłutowanie i to dwóch dolnych ósemek sad

1,997

boli mnie ta szóstka - szczególnie na ciepłe i gorące sad sad sad
Emilka, łączę się w bólu sad

1,998

Współczuje Wam dziewczyny, trzymajcie się! smile

1,999

też mam problem z ósemkami, bardzo niszczą mi dziąsła i zęby wykrzywiają, cholerne ósemki

2,000

Oj, zmęczona dzisiaj jestem straszliwie. Nie spałam do wpół do czwartej, bo o pierwszej obudził mnie pies...