1,951

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

Podobno tych potencjalnych "jedynych" jest mnóstwo. Ważne, że się jest z kimś, z kim się chce być. Kiedy się będzie chciało z innym, będzie to znaczyło, że nie do końca chciało się być a tym pierwszym i można sobie zmienić. Dobrze kombinuję?Czy nie... Nie wiem, ale nie narzekam. Tzn. narzekam ale jest git. Aj, zakręciłam się.

1,952

Faktycznie nakręciłaś smile
A ja cieszę się bo interes się kręci i nawet mam zysk!

1,953

No to życzę większego i potem oblewamy wszystkie... na Twój koszt. wink

Dziewczyny, impreza się kroi!!! Tylko jest warunek - musimy najpierw trochę kciuki za koleżankę potrzymać.

1,954

[quote=emilia_s292]Faktycznie nakręciłaś smile
A ja cieszę się bo interes się kręci i nawet mam zysk![/quote]
Normalnie w szoku jestem... wink Firma ma zysk... To dotąd charytatywnie ją prowadziłaś???

1,955

Mozna tak to nazwać bo musiałam do niej dokładać pieniądze bo ciągle tylko były koszty i koszty...

1,956

[quote=Ksymena]
Normalnie w szoku jestem... wink Firma ma zysk... To dotąd charytatywnie ją prowadziłaś???[/quote]
to, ze firma przynosi zyski na początku działalności wcale ale to wcale nie jest takie oczywiste...
pamiętaj, że jest mnóstwo obowiązkowych kosztów - czynsz za wynajem (u mnie ok. 900zł, ZUS - na poczatku ok. 370zł, telefon, internet, strona www) - żeby mieć zyski musisz zarobić przynajmniej tą złotówkę  więcej niż to co napisałam wyzej, a to nie mało....

1,957

Takie czasy...ale  się nazywa, że ma firmę i jest bizneswoman wink

1,958

Dokładnie smile Ja też największy to mam czynsz bo 1000 zł!!! Ale teraz się przeniosłam i mam o połowę mniej. W tym miesiącu mam fakturę za artykuły które wzięłam z hurtowni na 4000 zł!!! Żeby to spłacić to muszę mieć dużo klientów i ogromną sprzedaż na allegro żeby tylko na to zarobić... a gdzie tu jeszcze pieniądze na wypłatę ....

1,959

Ale oprócz Allegro sprzedajesz towar w inny sposób? Ja na przykład nie mam zaufania do internetowych aukcji, a do sklepów już tak i wiem, ze jest trochę takich ludzi, którzy czują się bezpieczniej składając zamówienie w internetowym sklepie.

1,960

Mam oprócz allegro sklep internetowy i sklep w międzyrzeczu  smile

1,961

Jak tak to świetnie! A zdradzisz jaka forma handlu przynosi największe zyski? smile

1,962

I sama to wszystko ogarniasz czy ktoś Ci pomaga?

1,963

Sama staram się jakoś to ogarnąć... prowadzenie tych sklepów nie jest takie trudne... gorzej z księgowością.... koszmar ale daje radę!

Teraz to najlepiej się sprzedają plecaki ze stelażem profilującym, kredki wykręcane, ogólnie to artykuły szkolne..

1,964

Ja mam dobry nastrój, bo wyjaśnił się dzisiaj mój problem. Otrzymałam odpowiedź na moje pytanie związane z prawem dzięki stronie [url]http://bezplatne-porady-prawne.com.pl/[/url]

1,965

księgowość......... nic mi nie mów wink masakra! big_smile

1,966

Dokładnie... ale jakoś trzeba sobie poradzić smile

1,967

Księgowość też nie taka zła smile Dziś zaksięgowałam jakieś 200 faktur i jeszcze żyję tongue

1,968

ja jestem humanistką, wszelkie matematyczne sprawy to dla mnie czarna magia:)

1,969

[quote=Ninek]Księgowość też nie taka zła smile Dziś zaksięgowałam jakieś 200 faktur i jeszcze żyję tongue[/quote]
Księgować coś co ktoś ci da to proste, gorzej jak trzeba samemu pamiętać o każdej fakturze lub rachunku i jeszcze paragony z kasy fiskalnej i zus i us....

1,970

No to racja... Ale pewnie świetnie sobie radzisz smile

1,971

Ja bym nie miała zaufania do kogoś mając własny biznes. Za nic w świecie! Wolałabym sama księgować.

1,972

Na razie miałam tylko w lutym kontrolę i było wszystko ok. więc mam nadzieję, że nadal jest dobrze smile

1,973

Emilko smile Trzymam kciuki za Ciebie smile

1,974

Jak ma nie być ok. Swojego interesu się pilnuje przecież big_smile

1,975

Dokładnie smile Trochę pogoda psuje mi nastrój bo jak tu ludzie mają przychodzić do sklepu skoro na dworze leje jak z cebra sad