1,926

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

Dokładnie chodzi mi o to co napisała Justyna. Temat jest dla mnie nieciekawy, zwłaszcza jeśli dana osoba nie chce poruszać innego.

1,927

Rozumiem to wszystko bo jak nie miałam dziecka a koleżanki miały i się spotykałyśmy to czasami już mnie usta bolały od ciągłego się uśmiechania gdy one ciągle gadały o swoich pociechach...

1,928

Ha ha, dobre. No ale widzisz, Ty jakoś to ogarniasz - potrafisz rozmawiać na forum np. o kosmetykach, prowadzisz działalność itd. a są panie, które słysząc slowo "kosmetyki" myślą: krem na odparzenia, "ciuchy" -  śpioszki w groszki, "Co ci się dziś śniło?" - nie, dzisiaj w nocy się nie budziło...

1,929

Ha, ha.  I tak bywa smile

1,930

Mimo deszczu za oknem mam nastrój wyśmienity wink

1,931

A u mnie gorąco smile

1,932

U mnie od kilku godzin nie pada, ale i tak wszędzie jest mokro. Buty mi się rozkleiły...

1,933

Oj Ty to masz z tymi butami... Ehh...

A u mnie jakoś tak beznadziejnie przytłaczająco sad Może to przez pogodę mam taki nastrój? sad

1,934

Bardzo prawdopodobne. Wielu ludzi nie łączy jednego z drugim, ale ta szaruga utrzymuje się już od dłuższego czasu i siłą rzeczy musi mieć na nas wpływ. Ja również mam obniżony nastrój, a w domu u mnie jakośc tak zimno, poza domem wokół narzekania.

1,935

Jakieś takie głupie myśli mam... Ehh... A wczoraj w biurze był tylko jeden chłopak i siedzieliśmy sobie cały dzień sami, więc trochę pogadaliśmy na różne tematy... I to jakoś też dało mi do myślenia...

1,936

U mnie też nieładna pogoda hmm Już się cieszyłam, bo słońce wyszło, niestety na krótko.Teraz znowu się zachmurzyło i chyba będzie padać. Nastrój dziś mam całkiem dobry, bo już piątek i za 2,5 godziny zacznie się dla mnie weekend wink

1,937

No i się zaczął weekend... Szałowo wink

1,938

[quote=Ninek]Jakieś takie głupie myśli mam... Ehh... A wczoraj w biurze był tylko jeden chłopak i siedzieliśmy sobie cały dzień sami, więc trochę pogadaliśmy na różne tematy... I to jakoś też dało mi do myślenia...[/quote]
a na jaki temat dała Ci do myślenia ta rozmowa?? Czyżbyś chciała zrezygnować ze swoich planów?

ja mam nastrój ZAPRACOWANY dlatego dawno mnie u Was nie było.......  nie wyrabiam, ze wzgledu na urlop troszkę mi sie terminy poprzesuwały .... i zamiast do końca sierpnia mam na przykład 3 artykuły NA JUŻ tongue extra hmm siedzę i dłubię ....

1,939

Ja zawsze zostawiam na ostatnią godzinę i żyję big_smile Nie przejmuj się. Czasami w ostatniej chwili największa wena nadchodzi.

1,940

[quote=justyna][quote=Ninek]Jakieś takie głupie myśli mam... Ehh... A wczoraj w biurze był tylko jeden chłopak i siedzieliśmy sobie cały dzień sami, więc trochę pogadaliśmy na różne tematy... I to jakoś też dało mi do myślenia...[/quote]
a na jaki temat dała Ci do myślenia ta rozmowa?? Czyżbyś chciała zrezygnować ze swoich planów?
[/quote]

Zależy jakie plany masz na myśli... tongue Ale tak serio to coś jest nie tak, tylko nie do końca potrafię powiedzieć co... sad Na razie to tylko takie niejasne wrażenie... Ehh... sad

1,941

plany matrymonialne miałam na myśli...

1,942

No oczywiście, że mu się podobasz, Ninek, nie może być inaczej... powszechnie wiadomo, że zajęci są atrakcyjniejsi, bo już ktoś na nich poleciał wink

1,943

Ninek, może stres sprawia, że masz takie "niejasne wrażenie".

1,944

szczerze powiem, że nigdy nie będziemy do końca pewni - jak sobie człowiek na spokojnie przeanalizuje i uświadomi, że to już na zawsze i na dobre i na złe itp. to naprawdę można dopiero zacząć mieć watpliwości wink

1,945

"Nigdy nie będziemy do końca pewni..."
Podoba mi się ta wypowiedź bardzo.

1,946

taka prawda wink
skąd niby masz pewność że to TEN jedyny? kochasz, akceptujesz, świetnie się dogadujesz, idealnie spędzasz wakacje itp. a cholera wie co Cię czeka za rogiem dzień po ślubie big_smile może wpadniesz na TEGO JEDYNEGO i nagle gromy z nieba, coś w nas tąpnęło i się okaże, że tamto to było przyzwyczajenie, że tamtego znałaś dobrze i po prostu wzięłaś ślub, bo było Ci dobrze, bo czułaś sie bezpiecznie... ale ten zza rogu to jest dopiero prawdziwa  miłość jak z filmu!
nie to, żeby mnie coś takiego spotkało wink ale tak sobie myślę... skąd niby mamy wziąć tą pewność, przecież w przeważającej większości ślub bierzemy po raz pierwszy wink

1,947

Oczywista sprawa, a przysięga małżeńska to obietnice bez pokrycia... Brakuje klauzuli:... i nie opuszczę Cię aż do śmierci, jeśli nie trafi się ktoś lepszy wink
Ludzie w obliczu urzędu/Boga kłamią w żywe oczy i pozwala im się na to!!! Masakra.

1,948

ja nie kłamałam big_smile
zresztą jestem obrzydliwie monogamiczna wink

1,949

Nigdy nie można być jednak pewnym, że się przysięgi dotrzyma - dlatego napisałam, że ludzie kłamią, bo nie znają przyszłości...

1,950

Ale się wam temat wywiązał tongue