1,801

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

u mnie wczoraj była burza i lało ale nadal jest duszno i upalnie sad

1,802

Czemu faceci zachowują się jak rozpieszczone dzieci? =[

1,803

Bo nimi są.

1,804

Wczoraj moja współlokatorka rozstała się ze swoim chłopakiem po 3 latach... Nie mam żalu do niego o to, że się rozstali, bo nic na siłę, ale mam cholerne pretensje, że zachował się na koniec jak dupek !!!! Jakbym go teraz spotkała to chyba bym mu zrobiła krzywdę !!!!!!!!!

1,805

Jedno jest tylko w takiej sytuacji pocieszające - sam sobie prędzej czy później zrobi krzydę zachowując się jak dupek. Przyjdzie i na niego czas, że względem niego ktoś się podle zachowa. Oczywiście niczego się ten pan nie nauczy, ale miło jest pomyśleć, że czeka go świństwo takie na jakie zasłużył.

1,806

Ale mam doła dziś sad Miałam się uczyć, bo jutro mam egzamin... Próbowałam się wziąć za to chyba ze sto razy... I nie potrafię się na niczym skupić sad Z moim obecnym stanem wiedzy to chyba szkoda iść i się kompromitować sad Mam już dosyć wszystkiego sad

1,807

a ja chcę na wakacje, ta pogoda mnie rozstraja.... a pracy nie ubywa hmm

1,808

Ja się skompromitowałam. Było tak: ulitowalam się nad dziewuchą z klasy, która mogłaby nie zdać do następnej i pożyczyłam jej zeszyty na weekend. W poniedziałek miała mi oddać. Nie pojawiła się przez cały tydzień, nawet przez kogoś nie podała. Nie miałam jak przygotować się do egzaminu. Nie potrafiłam odpowiedzieć na zadawane mi pytania. W głowie zrobił mi się mętlik, uciekło wszystko co wiedziałam. Totalna klapa. Egzamin został zaliczony tylko na podstawie mojej pracy w ciągu całego półrocza. Ta dziewczyna, jeśli jednak jakimś cudem uda jej się zaliczyć, nie dostanie ode mnie zeszytu do ręki nigdy, nawte żeby obejrzeć okładkę. Wogóle w przyszłym roku koniec z podpowiadaniem na kartkówkach, z przepisywaniem ode mnie zadań z matmy, z pożyczaniem zeszytów, z podawaniem pytań jakie były na sprawdzianach, bo zauważyłam, że zaczynam być zwyczajnie wykorzystywana. Nie potrafią być fair, ja nie będę im pomagać. Podobne sytuacje już się zdarzały z pewnymi osobami. A niech spróbuje ktoś słowo powiedzieć złego w związku z tym, to nie będę się chamować wogóle.

Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2011-06-10 21:24:45)

1,809

[quote=justyna]a ja chcę na wakacje, ta pogoda mnie rozstraja.... a pracy nie ubywa hmm[/quote]
A ja chcę pracę żebym widziała sens w tym co robię....

1,810

Niechcemisie nienawidze takich sytuacji.. też kilka razy miałam podobną przygodę na studiach hmm
wróciłam z działki, mam wór szpinaku, resztkę rabarbaru i trochę sałaty, rukoli i koperku... styrałam się jak nigdy - ale posadziłam melony, arbuza, mam też już paprykę, fasolkę bakłażana i tysiąc innych pycha warzywek!! big_smile big_smile big_smile super!!!

1,811

Ooo, fajnie. U mnie w ogrodzie też są. Fajnie się patrzy na nie z góry. Szkoda wyrywać i jeść tak to ładnie wygląda, grzędy pełne warzyw.

1,812

Co zrobić, żeby przestać myśleć i analizować? sad

1,813

Zacząć analizować co innego i myśleć o czym innym.

1,814

Nie wiem co gorsze... =/

1,815

Ja zaczęłam, nie jest źle.

1,816

Mnie chyba ta sesja tak wykańcza... Przez to mam takiego doła, ale dziś już ostatni (mam nadzieję) egzamin... A potem będę się obijać w domu smile Tzn, będę zajmować się domem, bo moi rodzice wyjeżdżają smile

1,817

No ja mam dzisiaj ostatni - z matmy. Tzn. chyba jeszcze z niemieckiego będzie, albo i nie, nie wiem, jakiś pisałam.

1,818

Imprezowo big_smile

1,819

O jaaaa... egzamin pomyślnie zaliczony i ... pożegnalne ognisko. Było mega! Stawy, las, altanka itp. itd. i same baby smile smile smile, tylko żeby się tam  dostać trzeba było iść kawałek leśną drogą. Rozmokły mi buty i ... się rozleciały dzisiaj kiedy próbowałam je umyć. Wszystko się porozklejało sad

1,820

Ojj to nie dobrze smile Ale pomyśl od tej strony, że teraz będzie pretekst, żeby kupić nowe smile

U nas też była na mieszkaniu babska impreza smile Tak na zakończenie sesji smile
I teraz już jestem w domu... Moi rodzice i moja siostrzyczka wyjeżdżają jutro i przez dwa tygodnie będę w domu tylko z młodszym bratem... Jakoś dziwnie tak... Tak nieswojo, cicho... Ehh...

1,821

[quote=niechcemisie]O jaaaa... egzamin pomyślnie zaliczony i ... pożegnalne ognisko. Było mega! Stawy, las, altanka itp. itd. i same baby smile smile smile, tylko żeby się tam  dostać trzeba było iść kawałek leśną drogą. Rozmokły mi buty i ... się rozleciały dzisiaj kiedy próbowałam je umyć. Wszystko się porozklejało sad[/quote]
Czyli były z tektury? smile

1,822

Wyobraź sobie, że pomiędzy podeszwą a wkładką TAK. Więszkość butów ma w środku papier pomiędzy warstwami materialu i tworzywa. Oczywiście nie obuwie sportowe, ale półbuty, botki, kozaki, baleriny niektóre jak się okazuje.

1,823

Zmęczona jestem sad

1,824

Emilko ! Głowa do góry smile

1,825

Moja mała przeziębiła sobie pęcherz i ciągle biega do kibelka... wczoraj do 3 rano nie spała!!!! A ja już prawie kończę przenoszenie sklepu, jeszcze tylko jutro.... ufffffffffff