Odp: słodycze
Już kasuję Jakbym mogła to bym cię poczęstowała
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 18 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Już kasuję Jakbym mogła to bym cię poczęstowała
Ostatki są czy co? Wszyscy o pączkach...
ja mam taką fazę na ciasta od kilku dni, ale wciąż jakoś mi nie po drodze do cukierni....... a właśnie gotuję pomidorówkę - przynajmniej się rozgrzeje, jeszcze muszę wyjść na ten ziąb za godzinę
Ja jutro planuję pomidorówkę a ja mam fazę na biały ser
kupiliśmy wczoraj torbę michałków i już ślad po nich nie został
a ja chcę kawy, a nie chce mi się wstać i zrobić
i marzą mi się zrazy wołowe z sosem i kasza gryczaną, do tego buraczki - z całego zestawu mam tylko resztkę ćwikły w słoiku
zrobiłam tydzień temu i już prawie nie ma
mmmmmmmm zrazy...... pycha!
A ja bym z miłą chęcią skusiła się na kosteczkę czekolady
Dla kosteczki to mi się nie opłaca buzi otwierać. Dla 3-4 już tak.
Właśnie piję pyszna kawkę, mam ochotę na kawałek mazurka, ale chyba wytrzymam bez...:)
A ja od rana jem żelki
Żelki sa zdrowe na kolana
[quote=niechcemisie]Dla kosteczki to mi się nie opłaca buzi otwierać. Dla 3-4 już tak.[/quote]
widzę nić porozumienia
[quote=justyna][quote=niechcemisie]Dla kosteczki to mi się nie opłaca buzi otwierać. Dla 3-4 już tak.[/quote]
widzę nić porozumienia [/quote]
Oj ja też
To co dziewczyny, razem potrzebujemy tabliczki. No bo tak: ja 3 kostki, Justyna 3, ja 3, Ninek 3, ponownie ja 3
To kiedy się umawiamy na wspólne zjedzenie czekolady?
zaokrąglijmy do tabliczki na głowę
a skąd Dziewczyny jesteście?
Ja naprawdę uwielbiam szarlotkę na ciepło z lodami waniliowymi. Najlepszą można zjeść w krakowskiej restauracji Le Scandale. Nigdzie indziej mi tak nie smakuje Jest to jedyny deser w którym nie liczę kalorii
Kupiłam sobie lody waniliowo-tiramisu, mlask mlask. Tego potrzebowałam!
Oj mi też trzeba słodkiego =/ Chyba pójdę do sklepu
Mam ochotę na jakiegoś wafelka oblanego czekoladą, ale takiego na wagę. Poczekam na chłopaka, ma przyjść o szóstej to wycoiągnę go do sklepu.
Słodycze zawsze są dobre, tylko trzeba się ograniczać, bo po 30-tce się od nich nadmiernie tyje.
Ze slodyczy jednej rzeczy ktorej nie umialabym sobie odmowic to kakaowe mleczko w tubce Reszta moglaby nie istniec ;P
Ja teraz też dostałam strasznej chęci na coś słodkiego, otworzyłam czekoladę arbuzową, i okazała się ohydna:(. Muszę zapolować na coś innego:)
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 18 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź