Odp: jaki nastrój macie dziś...?
Ufff... witamy z powrotem.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 53 54 55 56 57 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Głowa mnie boli....
Mnie już przestała. Za długo siedziałam przy komputerze.
mnie wczoraj bolała cały dzień... i to bynajmniej nie z powodu kaca ;-) bo w sylwestra wypiłam kulturalnie tylko dwa kieliszki wina
ja mam świetny nastrój, jutro nareszcie zaczyna się normalne życie - szkoła, przedszkole, zakupy itp...
Ja miałam bezalkoholowy Sylwester. Stwierdziłam, że nie zacznę Nowego Roku w takim stanie, bo chcę się doskonale czuć przez cały rok i tryskać energią.
Tak Eva, normalne życie, tylko że czasami trudno jest do niego wrócić - nie chce się do szkoły. Jak już się pójdzie to ok, ale najgorzej jest przed.
najgorszy pierwszy dzień a potem jakoś będzie, aby zima nie była taka ostra...
Jak ja się cieszę, że 6-go znowu wolne i bedę miała długi weekend - 4 dni.
szlag mnie trafia przez tego 6.01 ... ledwo się człowiek zwlecze do pracy znowu wolne, za bardzo rozbija cykl pracy ten 6..... wolałabym żeby oddawali soboty
[quote=niechcemisie]Jak ja się cieszę, że 6-go znowu wolne i bedę miała długi weekend - 4 dni.[/quote]
Ty jeszcze nie wiesz jak smakuje wolne, nie pracowałaś (chyba że mam złe informacje)
[quote=justyna]szlag mnie trafia przez tego 6.01 ... ledwo się człowiek zwlecze do pracy znowu wolne, za bardzo rozbija cykl pracy ten 6..... wolałabym żeby oddawali soboty [/quote]
Racja, najpierw za dużo wolnego, a potem wcale... też nie lubię takich "przerywników"
Mi 6-ty niczego nie rozbił, bo i tak od 7 mam weekend, więc po prostu jeden dzień więcej, więc jestem na tak.
no chyba że i tak byś miała piatek wolny, to co innego ...
Dzisiaj jest zaćmienie? Czy to mozliwe, że mam podły nastrój i nerwsy właśnie przez to?
Mnie GLS wczoraj przywiózł napoczętą paczkę, na szczęście w środku było wszystko co miało być...
jakaś nowa moda czy co?
Oby nie. Jeśli nie chcą panowie kurierzy mieć modnego smoky eyes to lepiej niech wykonują robotę jak trzeba.
i znów wolne 2 dni i co tu robić ???
Coś, czego nie można robić jak się nie ma czasu kiedy nie jest wolne. Jest coś co chciałaś zrobić i narzekałaś, że nie masz czasu? Moze to dobry moment
Ja dzisiaj intensywnie spędziłam dzień...... duzo biegania i załatwiania ale na szczęście weekend się zbliża....
Ja sobie leniuchuję. Zostały mi już chyba tylko trzy egzaminy, więc luzik.
Tylko...? To ile ich było wcześniej?
A ja byłam u okulisty i się załamałam Dosyc, że na jedno oko nie widze to na drugie też juz słabiej..... muszę nosić okularki ...
ojej... a jaką masz wadę??
Na to widzące -2 ....
Strony Poprzednia 1 … 53 54 55 56 57 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź